צומת דרכים

tanyusha8

New member
צומת דרכים

שלום רב, לפני כ 9.5 חודשים ילדתי בת ומאז שחזרתי לעבודה אני לא מוצאת עניין בעבודה שלי יותר למרות שאני ממלאת תפקיד מרכזי. יש לי שכר נאה אבל אין לי סיפוק, אני מרגישה שמיציתי את עצמי שם אחרי חמש שנות עבודה. הגעתי לצומת דרכים שמכאן והלאה עלי להחליט מה אני רוצה לעשות. אני מתלבטת האם לחפש עבודה חדשה בתור שכירה (תחום ראיית חשבון ) מה שהולך מאוד קשה כי כנראה טיפסתי על עץ גבוה מידי שקשה לרדת ממנו או לפתח עסק עצמאי. אשמח אם תעזרו לי לנסח את השאלה ואיזו פריסה לבצע על מנת לקבל הכוונה כלשהי בנושא. תודה רבה מראש!

מגי 336

New member
פריסת השוואה בת 2 אופציות, לא מורחבת

האם נכון לי לחפש עבודה כשכירה או לפתוח עסק עצמאי.
&nbsp
&nbsp
עליך להבין כי הפירושים מתייחסים לתמונה הקיימת בהווה
ולא ניתן לנבא האם תמצאי עבודה או תצליחי כעצמאית..

tanyusha8

New member
תוצאת הפריסה

אפשרות 1: נער הגביעים אס המטות נער המטבעות אפשרות 2: גלגל המזל הכח שלוש המטבעות מסר/עיצה - שני החרבות אשמח לפירוש הפריסה. תודה רבה ??

מגי 336

New member
פירוש

קודם כל קחי נשימה עמוקה,
לא טוב להתחיל תהליך מתוך מצב רגשי וחשש שמא לא יקרה מה שאת רוצה..
כשכירה - השיגרה בסופו של דבר תביא אותך לאותו מצב בו את היום.
כעצמאית - יש לך יכולת הנעה וכשאת רוצה משהו את יודעת כיצד להשיג אותו,
באופייך את מנהלת ויכולה להיות מאד מקצועית כשיש לך סיפוק ממה שאת עושה וייעדים לכבוש...
&nbsp
הדרך להתחלה חדשה צריכה לבוא בגישה ראציונלית ושקולה ולא מתוך סערה ודחף רגשי..

tanyusha8

New member
עוד שאלה

האם ישנה אפשרות לשאול את הקלפים האם מקום העבודה הנוכחי הוא טוב בשבילי מבחינה אנרגטית ומה אני צריכה לעשות על מנת להצליח בתפקידי ולהחזיר את הכח, השליטה והסיפוק שהיו לי לפני כן?

מגי 336

New member
פריסה קלטית קלסית

מה הפוטנציאל שלי בעבודה הנוכחית בחצי שנה הקרובה

tanyusha8

New member
הי מגי

הנה תוצאות הפריסה : לטובה-שני החרבות מפריע-הכוח העבר -הצדק מצב נוכחי-ארבע החרבות עתיד קרוב-שבע המטבעות עתיד רחוק-שבע החרבות השואל-עשר המטבעות הזולת-עשר הגביעים חששות/פחדים-קיסרית סיכום/פוטנציאל- מלך הגביעים אשמח לדעת את הפירוש של הפריסה. תודה ??

מגי 336

New member
tanyusha8

מדובר במקום עבודה בו מוכנים לתת לך את מלוא התמיכה והאנרגיות שאת צריכה,
אך את כבר לא מוצאת את עצמך שם,
קשה לך לראות את עצמך ממשיכה במקום זה למרות החששות שלא תמצאי תמיכה כזו במקום אחר.
&nbsp
גם כאן ההמלצה היא לנסות לחשוב מהראש ולא מהרגש...
להתמודד עם המצב הרגשי לפני שאת פועלת לשינוי בעבודה.
&nbsp

למעלה