צומת דרכים...

צומת דרכים...

שלום רב למנתחים, נולדתי ב-23.10.1972 שעה 23:35. מזה זמן רב שהכל לא מתחבר לי, לא מסתדר לי ולא טוב לי. יהיה מי שיאמר ללכת לטיפול ואולי אף יהיה צדק בדבריו אך המצב לא מאפשר. מאד מחוברת לעולם הנסתר אך יחד עם זאת חוששת להכנס מדי לעומק. בכל אופן, אשמח לקבל ייעוץ הכוונה לגבי תחום לימודי ועיסוק להיום ולקדימה. האם יש מצב לשינוי מקום. בקיצור מה מתאים לי ולאן נכון לי לכוון את עצמי. ממש מבולבלת וכבר די עייפה מלנסות למצוא ומלנסות לחשוב ובכלל מלנסות לנסות. אשמח לתיאור מפורט לגבי, כל מה שאפשר, ניתוח של תכונות אופי, הווה,עתיד קרוב ורחוק אפילו עד פרטים קטנטנים. כל שאפשר. המון תודה והמשך צפייה נעימה

רמי ד.

New member
חוץ מזה,

שצומת דרכים נשמע לי, כאשר יש שתים או יותר אפשרויות לפנינו. איך שאת מתארת את מהלך העניינים, כפי שאת חווה אותם, זה יותר דומה לדרך שהולכת ומשתבשת, ורכב שיותר חושב ומסתבך, מאשר נהנה מהנסיעה. רמי

הי רמי

יש הרבה בדבריך.... ולגבי מקום הולדתי- ת"א... אגב, מה חשוב מקום ההולדת? מקווה שאתה עדיין כאן בפורום

רמי ד.

New member
ננשום עמוק,נרגע, ונעבור לניתוח

ואתחיל בחלוקה ליסודות: כוכב אחד + האופק באש 2 כוכבים כולל השמש במים, 3 כוכבים כולל הירח באדמה, ו4 כוכבים באוויר. האופק הוא באריה, כלומר את מופיעה, כנראה, בעולם כמזל אריה, לוקחת את הבמה, אנרגטית, נדיבה, יצירתית וחוגגת. אך מתברר שאין הרבה כיסוי מבחינת אנרגית האש, מאחורי המסיכה הזאת, מאחר ואין כמעט כוכבים במזלות האש. שליטת האופק, השמש, מישמת את נושא בית 1 שהוא הזהות שלנו בבית 3, בית התקשורת, והידידים הקרובים. הבית הוא במזל מאזנים כלומר בסימן אוויר, אבל השמש כבר במזל עקרב שהוא מזל מים. כלומר לפנינו קונפליקט: את מחפשת פעילות והובלה ואנרגיה, ומוחצנות, אבל מגיעה למקום של התכנסות פנימה, חיפוש שליטה, ורגש. המים מתנגדים לקו הפעולה של האש - מנסים לכבות אותה ולעצור את תנופת המעשה לצורך התבוססות במה שבפנים. השמש די מבודדת במיקומה, ואין לה גירויים מכוכבים אחרים, וזה יתכן ורומז על תיפקודו של האב בבית, שהיה במקום שלו, ולא ממש מעורב במה שקורה. נכון שהשליט של עקרב נמצא בבית 2 בית הביטחון הכלכלי והרגשי, כך שנראה שמבחינה כלכלית הוא נסך ביטחון. (בכל זאת נוגה שליטת מאזנים בבית 2, ושור הוא הסימן של בית 10) לעומת זאת הירח שלעיתים מסמל את האם, נמצא ברום השמים, תוך כדי שידו בכל ויד כל בו. כלומר נראה שהאם שלטה במה שקרה בבית. הבתים החזקים, כלומר שבנושאים שהם מטפלים יש כנראה דגש בחייך הם קודם כל בית 3, בית התקשורת והידידות וחיי היומיום, לאחר מכן בית 2 שמראה על תחושת הביטחון הכלכלי והרגשי בחייך, וגם בית 4 שמראה על חשיבות תחושת הבית, השורשים, ההזנה,הביטחון הרגשי. אם התחלתי בירח, אציין כאן, שתחושת הבית וההזנה והביטחון הרגשי, שעליהם מופקד בית 4, הם גם מה שהירח עושה, וגם הבית שבמזל סרטן. הבית שבמזל סרטן הוא בית 12 בית תת המודע, הפחדים, ומה שעוצר אותנו, גם אם אנחנו לא מודעים לו. נושאים אלו מתממשים בבית 10, ששם הירח, במזל שור. ושוב לפנינו תעתוע של הראיה. לכאורה הירח במזל שור, שקט ולא מחפש שינויים, מחפש נוחות ויופי, והנה מתחת לפני השטח מבקשים הפחדים דרך להתבטא, אך לא מקבלים אותה. והחיזוק לכך, שהירח נמצא במולות כמעט מושלמת עם מרקורי בבית 4, כלומר הירח בקונפליקט עם המקום הטבעי שלו, ומרקורי שהוא השליט של בית 2 ובית 10, כלומר תחושת הביטחון (בית 2) ותחושת ההנאה בין הרבה אנשים אירגונים (בית 10) לא יכולים לגרום הנאה בעקבות המפגש עם הפחדים של בית 12, שהירח שליט שלו. כלומר נראה אולי שאת מרגישה בין אנשים כאילו מסתכלים עליך בביקורת, או משהו כזה, ובנוסף, הפחדים הללו עומדים בינך לבין תחושת ביטחון רגשי או כלכלי או שניהם. וזה לא במקרה שזה מולות של הירח עם המקום (בית 4) בו את מחפשת תחושת בית והזנה. יש לציין, ששליט בית 7 , בית הזוגיות, נמצא בבית 3, ומאחר ובית 7 במזל אוויר,זה לדעתי מחזק עוד את החוזק שלך בבית 3, ועונה אולי על שאלתך לגבי תעסוקה, שנראה שקל יהיה לך יחסית במקצועות של תקשורת או הוראה. רק שני דברים. אחד שהירח נמצא בזוית לחץ עם שליט 7 אוראנוס, כך שמתערבים כאן פחדים מבית 12, כנראה פחד מביקורת, ושנים, שמרס ואוראנוס קרובים עד כדי השפעה הדדית מסוימת, נמצאים בבית 3, ונותנים הרבה אנרגיה, אבל מכניסים אווירה של חיפזון מצד אחד, וניתוקים ונטייה לרצות שינויים מצד שני, ויתכן שכל זאת בהשפעת הפחדים שמבוטאים באמצעות הירח, כשליט בית 12. יש לציין שמאחר ומדובר בשליט בית 7, יש מכשולים גם בנושא הזוגיות. אוסיף פה רק בקיצור, שיש זוית קשה בים שבתאי לנוגה, שמייצגת את נושאי התקשורת והקריירה, שבתאי הוא שליט בית 6, וזה מצביע על ניתוק אפשרי בתפיסה בין עבודה לבין יחסים נעימים וידידותיים, ולבין אפשרות לקריירה מספקת. וכשלעצמו, זוית כזאת בין שבתאי לבין נוגה, יכול אולי להצביע על דימוי נשי נמוך. בנוסף יש זוית קשה בין שליטי בית 5 ו 4, מה שתומך במה שאמרנו בדבר חוסר ההתיישבות או קושי בין הנאה ויצירתיות לבין מימוש של תחושת בית משפחה ו\או שורשים. מה שנראה על פניו כדרך פעולה הוא ללמוד לא להתנגד לפחדים שמיוצגים על ידי בית 12, אלא ללמוד לעבור דרכם ולהבין את ריקותם, ואז ללמוד סליחה, ולאפשר לאוהביך לתת לך את מה שביכולתם ורצונם לתת לך. וכמובן להחזיר להם בכל לבך. במידה ותגיבי בפרוטרוט, אשמח לדייק אף יותר. רמי

וואייי וואייי הצילו... רגע, צריכה לנשום

ראשית תודה. אני חייבת לנסות לעקל, יקח לי קצת זמן והרבה נשימות, אשוב כשאהיה מסוגלת להגיב. והמון המון המון תודה. אגב, משהו חיובי קטן של אופטימיות....... אין כזה?????

נראה שלא הבנת את מה שהוא כתב

בסך הכל ניתוח עם דרכי פעולה, ואת מחפשת משהו חיובי קטן של אופטימיות?.... קראי שוב את הדברים. הם אינם פסימיים או אופטימיים: הם הם. כל השאר תלוי בך.

תגובה לאיש הכוכבים

שלום, תודה על ההארה אך זה בסדר הבנתי שזה "בסך הכל" ניתוח עם דרכי פעולה.... אולם יחד עם זאת מבחינתי ולגבי כנשמה הפועלת יש הבחנה, הבנה, רגישות והסתכלות שונה מאיך שאתה מביט על המפה ועל הניתוח כמישהו מהצד. ונכון שכל השאר תלוי בי אז אגש לעבודה... תודה ויום נפלא.

למעלה