צומת דרכים

OZKAR

New member
צומת דרכים../images/Emo27.gif

שלום, זה זמן מה שאני מתעניין בפורום שלכם. הינני חייל משוחרר (כמעט חצי שנה באזרחות), ניצלתי את ימי האבטלה שמגיעים לי ולמדתי בזמן זה לבחינת הפסיכומטרי. בימים האחרונים החלטתי כי אדחה את לימודי בשנה נוספת על מנת לחסוך
למטרות
. הדילמה שכעת עומדת בפני היא היכן להתחיל?! אינני שולל כמעט דבר. במיוחד הייתי רוצה להשתלב בחברות התקשורת כנציג שירות לקוחות ,במיוחד כעת כשאני יכול להתחייב לשנה.... חשבתי להתחיל בפנייה לחברות כוח אדם אך אינני מבין מה האינטקס שלהם לספק לי עבודה ובנוסף מהם סיכויי למצוא עבודה בתחום לבדי או במילים אחרות:היכן להתחיל?? תודה למסייעים, OZKAR

inbal76

New member
שלום OZKAR

כמה תשובות: האינטרס של חברות כ"א לספק לך עבודה היא שהם מרוויחים עליך (בחברות כ"א החברה למיטב ידיעתי המעסיקה משלמת להם, והם משלמים לך. ההפרש נשאר אצלם.) אם אתה שואל אותי - לא כדאי במיוחד, אלא אם כן אין ברירה אחרת. יש גם חברות השמה - שהן רק מוצאות לך את העבודה. זה כבר הרבה יותר משתלם מבחינתך. מפניה לחברות השמה אין לך מה להפסיד בעקרון (למרות שמנסיוני גם הסיכוי שהן ימצאו עבודה קטן בד"כ. לפחות לי הן לא מצאו אף פעם.) בכל אופן, אפשר באותה מידה גם למצוא עבודה לבד, ובמיוחד בתחום שאתה מחפש בו. זה תחום שתמיד יש בו ביקוש! דרך א. תחפש ותמצא את המודעות שלהן בעיתונים (כל שבוע יש מספר מודעות כאלו בלוחות הדרושים בעיתונים!) דרך ב. תכנס לאתרי האינטרנט שלהן, ותלחץ על "דרושים". דרך ג. תתקשר אליהם (לאותם מוקדי שירות שאתה רוצה לעבוד בהם) ותשאל מה הפקס/מייל לשליחת קורות חיים. אני מצאתי בדרך זו כבר פעמיים עבודה בתחומים דומים. רק שתדע שזאת עבודה קצת מבאסת, והמשכורת בד"כ נמוכה. אבל בתור עבודה זמנית לפני לימודים זה סביר. בהצלחה!

למעלה