צומי

דונאטלה

New member
צומי ../images/Emo24.gif

הו ד"א שאלה - מה אתם אוהבים בשירים של שייגעצ ואני לא רוצה כללי.. פרטי ^^ אחי אומר שהם סתם בוכים כל הזמן וזאת בכלל לא מוזיקה איכותית.. אה.. יש בזה משהו? P: אני סתם אוהבת את המילים של השירים שלהם.. כל כך נחמד ^_^

פרקשון

New member
את שיקו

כל הקטעים שלו בשירים פשוט עושים לי את זה ושזאת מוזיקה עברית רוק ישראלי מעולה קל לזכור מילים שירים יפים לא יודע מה אני אוהב בעצם אני פשוט אוהב

Hezi The One

New member
כל הקטעים שלו? יש לו כולה רק שיר

אחד שהוא שר...ועוד שיר אחד שיובל שר עליו (גם לא נחשב שיר...קטע)

אני ../images/Emo26.gif

יש להם לפעמים טקסטים כאלה ילדותיים ות'אמת זה מה שעשה לי את זה אצלהם חח אני פשוט אהבתי את זה.. "ואת אומרת לי שאת יוצאת עם החבר שלך ושהוא באמת אוהב אותך..אבל אני אוהב אותך יותר" חח משהו בסיגנון של הטקסטים שלהם קצת ילדותי בעיניי אבל בגלל זה כל כך אהבתי אותם..
וחוץ מזה שהם עושים רוק מעולה יש להם מוזיקה טובה..אין עליהם!

ממממממ.......

הטקסטים שזנה לא סתם שזה בא מהלב את הלחנים את זה שמרגישים את האמיתיות והכנות בשירים שלהם ועוד ועוד ועוד

מה אני אוהבת בשירים שלהם../images/Emo35.gif../images/Emo47.gif

את המחאה/ ביקורת הזו על כולם בלי לשים זין על העולם
את השייגעציות שבהם..
לא יודעת את תבינו אותי, משהו צעקני כזה, לפעמים ילדותי, פשוט שילוב של הכל

עידן MC1

New member
../images/Emo70.gifאני אוהב

את כל השירים הם פשוט יפים וטקסטים טובים (נקשרתי לכמה מהם) פשוט הכללללללללללללללללל

את המילים ואת המוזיקה..חח כלומר...

זתומרת אני אוהבת את השירים שהטקסטים שלהם טובים ושאני מאמינה בהם ומתחברת אליהם כמו: חייל של מאה שערים, ערוץ הילדים, אבא עורך דין שגר פגר (שאני יודעת שהרוב לא אוהבים) או שירים שעושים פשוט כיף לשמוע אותם כמו: אוי ואבוי, משקאות חריפים עושה ביד, אין לי כוח.

למעלה