צום קל צום קל וגמר חתימה טובה מפורום יוסי אזולאי
O orianush New member 11/10/05 #1 צום קל../images/Emo13.gif צום קל וגמר חתימה טובה מפורום יוסי אזולאי
P purple rain2 New member 12/10/05 #24 מה, וכל מי שלא צם לא נחשב יהודי../images/Emo35.gif יש הרבה סוגים של יהודים, את יודעת.
P purple rain2 New member 12/10/05 #35 אמרת שכל מי שמחשיב את עצמו ליהודי- צם. מכך משתמע שכל מי שלא צם לא מחשיב את עצמו ליהודי.
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 12/10/05 #36 אז סורי שזה נשמע ככה ממש לא התכוונת התכוונתי... וזאת רק דעתי.
N noa8bar New member 12/10/05 #16 אעאעא איך תסתדרי בלי שניצל..!?!? לא סתם אומרים שביום כיפור מאללים את עצמנו
E EVGIRL New member 12/10/05 #19 באמת לא חשבתי מה אני יעשה בלי שניצל ובגלל זה כתבתי שיר לשניצל,אז השיר הולך ככה: שניצל שניצל בוא לטייל שניצל שניצל יורד כבר הליל שניצל שניצל אל תשכב לישון כי מחר תקום ותיהיה בארון! חחחחחחחחחחחחחחחחחח מקווה שאהבתם!
באמת לא חשבתי מה אני יעשה בלי שניצל ובגלל זה כתבתי שיר לשניצל,אז השיר הולך ככה: שניצל שניצל בוא לטייל שניצל שניצל יורד כבר הליל שניצל שניצל אל תשכב לישון כי מחר תקום ותיהיה בארון! חחחחחחחחחחחחחחחחחח מקווה שאהבתם!
N noa8bar New member 12/10/05 #21 חח יאאאאאאאאא ../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif איזה מוכשרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפי דעתי זה צריך להיות הסינגל הבא של מירי רק בסגנון של בלדה... סתם סתם.. וואי מה זה אהבתי את מה שכתבת!! אני מאמצת את זה
חח יאאאאאאאאא ../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif איזה מוכשרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפי דעתי זה צריך להיות הסינגל הבא של מירי רק בסגנון של בלדה... סתם סתם.. וואי מה זה אהבתי את מה שכתבת!! אני מאמצת את זה
E EVGIRL New member 12/10/05 #26 חחחחחחחח כן כן זה יוצא לי טבעי../images/Emo3.gif חחחחחח סתם את מוזמנת לאמץ את זה אבל לא לשכוח לכתוב זכויות יוצרים חחחחחחחחחחח
חחחחחחחח כן כן זה יוצא לי טבעי../images/Emo3.gif חחחחחח סתם את מוזמנת לאמץ את זה אבל לא לשכוח לכתוב זכויות יוצרים חחחחחחחחחחח