צום קל למי שצם!

ויימס

New member
צום קל למי שצם!

ולמי שלא- רק זכרו כי אום רומס את הכופרים במגפיים של ברזל מלובן.

ויימס

New member
לא, לא... ../images/Emo9.gif

למרות שאני עכשיו קוראת את מסקרייד ובלילה חלמתי שאני קוראת את הספר, הכל נחמד ויפה, ולפתע פתאום אגנס מתחילה לפתור שאלות במתקף ותנע! למה היא עושה כזה דבר?!

מ א ג ר ט

New member
צום קל,

או: קריאה מהנה, מרתון סרטים מהנה או פסטיבל אופנים-שורף-קלוריות. מה שבטוח זה שבתור תלמידה זכיתי לחופש של שלושה ימים.

ויימס

New member
איזה שכונה, גשר של שלושה ימים.

בכל מקרה לא מלמדים אותם שם כלום...

ויימס

New member
אום זריז בימים האלו!

נמחקו לי ההגדרות של המדפסת בעודי מסדרת מערכת לסמסטר ביום כיפור, ועקב כונן דיסקים מושבת שקורא רק דיסקים צרובים ולא מקוריים (סוג של תמיכה בפיראטיות מצידו) אי אפשר להתקין אותה מחדש. אם זו לא פעולתו של אום אני לא יודעת מה כן... היי! אין אייקון של צב בתפוז!

Greebo

New member
האינטרנט יקירתי..

מעוז הידע החופשי בעולם! :ם אם את צריכה דיסק של הגדרות זה לא בעיה למצוא... . :O: < צב? לא לא זה לא נראה טוב.. דמן אני גרוע בכל הסמיילים האלו אך לכל הרוחות הבחור ההוא עשה את כל תקווה חדשה רק עם סימני מקלדת אך?! >< *מתוסכל* *הולך ללמוד מתמטיקה ולהאכיל את התסכול*

מ א ג ר ט

New member
אפשר קישור?

להוא מתקווה חדשה... איבדתי את הקישור שלי! והצב שלך בהחלט נראה כמו צב!

Greebo

New member
קישור?

לפי מה שזכור לי יש משהו מובנה בוינדווס שמאפשר לצפות בזה.. משהו עם start>run ואז a new hope או משהו דומה...לא זוכר מה צריכים לכתוב בRUN.. אבל זה האיסטר אג הכי חמוד שמצאתי...ועוד של מיקרוסופט מי היה מאמין Oם הו כן..לא יודע אם זה בXP אני זוכר את זה רק ב98SE..

trillian

New member
חברים חברים

שום דבר לא מובנה בווינדוס. זה כמו מוצרים של איקאה - מודולרי, וצריכים לבנות לבד. סתם, ברור שה"סרטון" הזה הוא לא בוינדוס. הוא פשוט בפרוטוקול telnet, שזה דבר נואר נורא נחמד וטקסטי, ופשוט מריצים את הפקודה הזאת בshell הקרוב לביתכם. הנה, למשל ככה: telnet towel.blinkenlights.nl כאשר towel.blinkenlights.nl הוא שם המחשב אליו מתחברים בטלנט. תהנו!

למעלה