צום קל לכולם. אני חדשה פה

צום קל לכולם. אני חדשה פה

בס"ד אני חדשה פה , אני חוזרת בתשובה לא הרבה זמן, אני יודעת שאני לסבית כבר מגיל 18 - היום אני בת 24. הבעיה היא שכל הזמן מדברים איתי על שידוכין, ושכל מה שהתורה מכוונת אליו זה בעל ואישה וילדים, שכל כך שונה ממה שאני מאמינה בו. הייתי רוצה אישה דתיה וילדים, ומצד שני אני לא רוצה שהילדים יסבלו. היום אני יוצאת עם אישה נשואה כבר שנה ו-4 חודשים, ואני מרגישה דיי לבד במהלך השבוע. הפיתרון שלה יה במהלך השנים להיות עם נשים, אבל לעולם לא לעזוב את בעלה, היא דו-מינית. אני לא. זה בעיה, אני לא יכולה לתת אהבה לגבר כמו שאני יכולה לאישה. ואולי זה נכון שלילדים דתיים יותר קל אם יש להם גם אבא ברקע. אשמח לתגובות רציניות. תודה.

יודיX3

New member
ברוכה הבאה!!

ראשית אמנם זה קל להגיד- אבל העובדה שמדברים על שידוכין- לא צריך ולא אמור להלחיץ ולדחוף אותך לעשות משהו שהוא נגד רצונך/טיבעך- במילים אחרות אל תכנסי לזה מהסיבות הלא נכונות! אני יודע שזה מעיק כל הזמן לבוא בתירוצים ולשקר לאנשים ולהרגיש לא נעים כל פעם מחדש שהנושא עולה.. אבל זה מחיר קטן לעומת מחיר של קבלת החלטה שגויה מתוך לחצים ולא מתוך אהבה ורצון. כבר מזמן למדתי שאין פתרון יחיד שטוב לכל אחד ואחת- העולם יותר מורכב מזה. ויותר מכך, כשאנו בוחרים בפתרון אחד- בדר"כ יש מחיר כלשהו שעלינו לשלם- וזה לא משנה איזה פתרון או בוחרים. ולנו, המחיר נובע מהקונפליקט הזה שאנו נתונים בו. אני יודע שבדברי אלה לא קידמתי אותך לשום מקום- אבל לדעתי את יודעת בפנים מה את באמת רוצה. אני תמיד אומר לאנשים מה שחוויתי בעצמי כי אני לא פסיכולוג ולא מתיימר להיות אחד, ומתוך נסיון אישי- ברגע שלמדתי להיות שלם עם עצמי ועם מי שאני- הכל היה הרבה יותר ברור וקל עבורי מבחינת הבחירות שלי וכו'.

יודיX3

New member
../images/Emo41.gifואגב את וכולם מוזמנים היום, ../images/Emo41.gif

יום א' בשעה 22:30 לצ'ט של הפורום. מקווה להגיע בעצמי.

dkey

New member
שמעתי

שבעקבות החום תהיה היום במצלמה ללא חולצה.
ישר גרם לי לפנות מקום ביומן. לצערי שלי נשברה... קיצר... אשתדל להגיע

יום.

New member
תוריד תוריד

אני בטוחה שגם אחרי חודש בבטלה אתה נראה בסדר גמור...

יודיX3

New member
אם זה יהיה הדדי עשינו עסק ../images/Emo3.gif

אוי גוועלד פורום דתי!

יום.

New member
שיהיה הדדי מכ'פת לי

אני אהיה בלי חולצה.. במילא אין לי מצלמה :)

BabyBoy1

New member
חשבתי שרצית להגיד

אני אהיה בלי חולצה...במילא אין לי חזה

dkey

New member
אני חושב שאת דיי יודעת מה טוב לך

קודם כל ברוכה הבאה וממקווים שתראי במקום זה בית. נראה לי שאת רוצה בית עם אישה וילדים. מה שיש לך כרגע לא מספק אותך ותצטרכי לשקול אולי בעתיד עד כמה מתאים לך להיות גלגל רזרבי. יש הרבה לסביות דתיות עם ילדים היום. תנסי להפריד בין רעש הדרישות הסביבתי שלא יעשה לך טוב או יביא לך אושר לרצונות האמיתיים שלך. הייתי מציע לך להכיר גם את הבנות שבפורום דתיות גאות בנענע.

BabyBoy1

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

תראי זאת באמת בעיה קשה, ואין לזה פיתרון אחד, כל אחד צריך לעשות משהו שהכי מתאים לו... אבל כמה דברים: 1.הסידור הנוכחי שלך נשמע גרוע. יוצאת עם נשואה, וגם לא יכולה לפגוש אותה באמצע השבוע, והיא גם אמרה לך שהיא לא מתכוונת לעזוב את בעלה...נשמע כמו מתכון לאסון.אגב, הבעל יודע על כל הטלנובלה בע"מ הזאת? 2.בקשר לילדים - מן הסתם שיהיה להם יותר קל בחיים עם אבא. אבל אני חושב שכל עוד שני האמהות (או שני האבות) מעניקות אהבה לילדים, אז זה לא יפגע בילדים. היה ם לפני כמה חודשים ראיון עם ילד בן 6, שהוא בן לשני לסביות, והוא אמר שזה לא מפריע לו. עכשיו את צריכה להחליט עם את רוצה לחיות עם גבר או אישה, ולצערי זאת תשובה שרק את יכולה לענות עליה. הדבר היחידי שאנחנו יכולים לעשות בשבילך הוא לעודד אותך, ולאחל לך בהצלחה. אז שיהיה בהצלחה

בבון35

New member
שלום לך וברוכה הבאה.

אם כבר להבנתי בחרת בדרך הדת, נשאר לך לבחור את דרכך האישית גם אם תהיה מנוגדת לדת או לאו. יש ספר שנקרא "אשת חיל" ובו כתובים ההלכות

בבון35

New member
הקשורים לאשה במסגרת הנשואין.

שם תראי שהשד אינו נורא,שם תמצאי שחוץ מפרו ורבו (חדירה) אין חיוב אחר. בכל מקרה,לדעתי,תבחרי במי שדרכו להיות רב.אין להם זמן.. .

תודה לכם אנשים יקרים, עוד קצת הסבר.

האישה שיתה אני יוצאת היום היא נשואה, בעלה יודע ומקבל אותה כבר הרבה שנים. אני משתדלת לראותה כמה שיותר- פעם-פעמיים בשבוע, זה קשה אבל יש המון אהבה ביניינו, אנחנו מתראות בתדירות הזו כי אנחנו חיות בערים שונות. אני עושה אצלה שבתות מפעם לפעם. בלב שלי אני רוצה לחיות עם אישה, אבל מה שרוצים ומה שהמציאות נותנת לנו זה שתי דברים שונים. קשה למצוא אישה, דתיה שתהיה בדיוק איך שאני רוצה, קשה לגדל ילדים במסגרת דתית שמה שנראה "נכון" בה הוא אבא אמא וילדים. ברגע שילד ילך לגן דתי וישאלו אותו איפה אבא שלך ילד, והוא יגיד אין לי אבא יש לי 2 אמהות יאמללו אותו. כולנו יודעים שילדים זה עם אכזר. אני יודעת זאת על עצמי. שיהיה לכם יום טוב חברה ותודה:)

dkey

New member
אישית אני חושב שזאת כלל לא סיבה

כל החיים זה התמודדות. אם לא יהיו לו 2 אימהות לסביות יהיו לו פגמים אחרים. היכולת להתמודד היא איזה כלים נותנים לו בבית. ילד יכול להיות מושלם אבל נכה כי לא קיבל את המטענים הנכונים (ולדעתי מקרה קלאסי הוא מקרה ההסתרה אצל הומולסבים נשואים. ילדים קולטים ה כ ל ולא ניתן להחביא). ילד שרוכש כלים נכונים ידע להתמודד. אני מבטיח לך שאם תתיחסי לזוגיות שלך בבושה הילד יסבול. אם תהיי גאה בהישגיך ילדך ידע להתמודד. יש לו כרית בטחון בבית. מה הם הכלים הנכונים? אהבה, אמת ויושר.

אל תשכח יקירי

שילדים לא חיים רק בבית, אלא גם בחברה. ואם החברה הזו תוקיע את הילד בגלל המשפחה שלו, זה לא יעזור לביטחון שבבית.

dkey

New member
אנחנו מאוד חלוקים בנושא זה

אני משער שיש לא מעט ספרים בנושא של איך כלים שילד רוכש בבית מקרינים על יכולתו להתמודד עם קשיים בחיים. אם את לא תראי בזה קושי הוא בודאי שלא יראה קושי. ואם הוא ילד מאושר ושמח הוא יהווה מרכז. הוא ידע לפרק כל פצצה. הלסביות של הוריו או חד הוריות יהיה בסך הכל עוד משהו ותו לא. אבל נראה לי שבכל מקרה אנו מקדימים את העגלה לסוסים. את בזוגיות שאת צריכה לתת עליה את הדעת. יש לך אהבה ואהבה לא מוצאים כל יום. מאידך, יש כאן בעיות שאת עצמך שמת עליהן את האצבע.

יום.

New member
אני תוהה

אם הדת לא מסתדררת לך עם הלסביות, איך היא מסתדררת לך עם לנאוף? וכן, אני יודעת זאת שאלה קשה והניסוח שלה קשה עוד יותר. אבל זה באמת מתמיהה אותי. גם אם נעזוב לרגע את הצד המוסרי (את כותבת שזה נעשה "באישור" בעלה), הצד ההלכתי של העניין, אישה נשואה מקיימת איתך קשר רומנטי... אני חושבת שיש דרכים למצוא קשרים "בריאים" יותר גם בתוך המסגרת הדתית.

GALIT 1

New member
יש לי שתי שאלות...

אם לא אכפת לך תעני אם כן אז סבבה אל תעני איך שבא לך! 1.איך בעלה של חברה שלך מגיב?

למעלה