צום מועיל!

Roncha87

New member
ברוכה הבאה לחיים הסטודנטיאלים!

את מקבלת כרטיס צילום עם 13 אג' לדף ויער גשם שלם לכרות אם תרצי מקווה שתהני משהייתך! אה ואין לי מושג איך זה ללמוד רפואה כן? אבל אני יכולה לייעץ לך קמעה

hodown

New member
לא פה יש לך חנות מיוחדת

שעושה הכל מהכל ובזול את יכולה לכרות יער שלם לניילן לטגלן מה שבא לך וזה יעלה לך מקסימום 10 ש"ח

Roncha87

New member
ואללה? טוב גם אצלינו יש כזאת

אבל זה לא עולה 10 ש"ח.. לא שזה יקר 13 אג' לדף. פשוט לכי תמצאי מכונת צילום בסוף סמסטר.. ויש מלא במכללה. בקיצור ברוכה הבאה

jess r

New member
שיעבור בקלות ../images/Emo13.gif

בעצם, אתם לא אמורים לסבול בשביל לכפר על חטאים או משהו? אני לא מבינה בזה. בכל מקרה שיהיה יעיל

steelwater

New member
צום קל ומועיל לכולם!

ההצלחה לכל מי שצם. אני מנסה לצ ום, אבל זה יותר בקטע של אתגר אישי. איי לאב יו אול! גמר חתימה טובה.

Angelus

New member
איך היה הצום../images/Emo35.gif

אני אומר שאני שמח שהוא עבר, וכעת ישנה כמעט שנה שלמה בלי צומות.

Roncha87

New member
אממ אני אישית לא צמתי

אבל היו לי 24 שעות עם הרבה תובנות, בוא נגיד את זה ככה. אה ולאמא שלי היה יומולדת היום אז נסענו למסעדה ולסרט במוצאי כיפור. רק שתדעו- בלי קשר שראיתי את "לקרוא ולשרוף" של האחים כהן (בהקרנת בכורה) וזה סרט מטופש. נראה לי שאפילו הבמאים לא הבינו מה הלך שם. אבל נהניתי גם כי הוא כל כך הזוי שהוא פשוט מהנה ומרענן וגם כי בראד פיט משחק שם דמות כל כך שונה ממה שהוא עושה בד"כ. הוא ענק. באמת. לא רק כי הוא חתיך, הוא פשוט היה מצויין. וחפרתי. סליחה. הייתי צריכה לשפוך למישהו את אשר על ליבי
(איפה הסמיילי עם החיוך המתחנף?)

למעלה