צולם ביום חול

MadManIII

New member
צולם ביום חול

לא יודע אם כבר ראיתם את הסרט הזה, אבל הנה הסרט הדוקקומנטרי (חלק ראשון מתוך שלוש). הסרט מסקר את פועל "העדה החרדית"- שמאול פופנהיים מול איש יהדות התורה הרב רביץ ז"ל. האמת היא מזעזע ברמות. http://www.megavideo.com/?v=S7LDN8SM

קתרזיס

New member
אוי זה מזעזע

מדהים כמה פפנהיים מתעסק בטפל. איך אפשר להיות כל כך מרוכז בלהסתכל על אחרים? במקום לעבוד את אלוהים הוא מנסה לחפש ריגושים זולים והתעסקויות בדברי חול - הפגנות, אגו, מלחמות חורמה, ובעיקר הרבה מילים דרמטיות שלא עושות כלום. שילך ללמוד תורה במקום ביטול זמנם של העדה שלו. אשכרה משחקים בשוטרים וגנבים בשבתות כדי להעביר את השעמום. לא יודעת למה המשטרה משתפת פעולה עם זה. אני הייתי נותנת להם לצעוק עד שיאבדו את הקול. לא עוצרת אף אחד... גם לא מספקת שום שירות - שיאספו את הזבל שלהם לבד, שיקראו לאור נרות, ושישאבו מים מבארות. רוצים לחיות כמו בתורה? בבקשה. גורו לכם באוהלים. מצד שני מעדיפה שכולם יתנגדו לקבל קצבאות ולהצביע. הארץ תהיה הרבה יותר מוצלחת ככה.עדיף על מפלגות חרדיות שיסחטו את המדינה.

dramaqueen01

New member
המציאות הרבה יותר

מזעזעת מהסרט.בתור אנטי ציונית לשעבר שהתגוררה ברמב"ש,הפאנטיות הזאת מתבטאת לא רק ביום הבחירות אלא בכל יום ויום מהשנה. רמב"ש אגב הפכה פאנטית יותר ממאה שערים. אני חושבת שהייתי מבין הבודדים שילדיהם לא ישבו בערב שבת במרפסת עם הרגליים בחוץ מעל כביש נהר הירדן וצרחו :גוייים!שאבעס קוידש אינו הפקר מחלליה מות יומת!בהתחלה הם ניסו,אבל הסברתי להם שמי שמחלל שבת אינו גוי,הוא לכל היותר תינוק שנשבה. כשההורים שלי היו מגיעים לביקור היו ילדי השכונה אומרים להם:גויים!וזורקים עליהם אבנים.

אגס 10

New member
הסרט מאוד לא איכותי

זו דעתי.ראיתי ומאוד לא נהניתי!וסתם חבל שקוראים לזה פרק על החיים של פופונהיים מול רביץ כשרוב הסרט מתמקד בפופהנהיים הקיצוני ורק קצת מביאים גם את הצד השפוי יותר בחרדים כמו רביץ.

למעלה