צוות ARAVA AIR SHOW

hifly

New member
צוות ARAVA AIR SHOW../images/Emo18.gif

מאחל החלמה מהירה ליניב רוזר מקרית אונו ,הפצוע היחיד בעין יהב.

תאמר

New member
החלמה מהירה ליניב רוזר

מי יתן וכל הטיסנאים יקפידו על הוראות הבטיחות ולא יהיו עוד תאונות לעולם. טיסנים ומסוקים על שלט הם מסוכנים למדי ובהחלט לא סתם צעצוע.

Flash5

New member
מה חומרת הפציעה?

שמעתי נקרעו שרירים וכו´, אולי מישהו יכול לפרט עד כמה חמור אפשר להיפצע מפגיעת טיסן והאם הבן אדם יחלים ויחזור לעצמו? החלמה מהירה!

leef

New member
החלמה מהירה ליניב מהפציעה

יניב אני יודע שאת הפציעה הזו לא תשכך לעולם. אבל בשנה הבאה אני מאמין שאמיר יתן לך את הכבוד להעניק את הגביעים למנצחים , וכך יקל עליך את הסבל שנגרם לך אולי במעט . כולנו תקווה שפציעתך זו תהיה האחרונה וממנה יופקו לקחים בכדי שלא יגרמו מקרים נוספים כאלה בעתיד . קבל נא קצת הומור נפצעתי בגלישה כן בגלישת אינטרנט פשוט שיחקתי קלפים עם משהו בניויורק והוא רימה אז בעטתי בו , ונשארתי עם גבס על הרגל. זוהי היתה התגובה לאנשים ששאלו אותי מה קרה לך ברגל . החלמה מהירה בשמי ובשם צוות תחביב צפוני שהיגיע איתי את כל הדרך מכרמיאל אריה פישמן

cocpit2002

New member
תמונות מערבה.....

עוד כמה תמונות שצילמתי מהחגיגה... http://www.cocpit2002.com/arava/stills/arava.htm

גדעון שלום

שכחת לציין ליד התמונה של הטיסות לילה מי הטיס את הטיסן המצולם.
בכל אופן - אני הייתי על הסטיקים והטיסן הוא "קרייזי פנדה" של אסף וולמן. בברכה, ליאור.

cocpit2002

New member
לליאור...

נכון מאוד , אך אם שמת לב לא הכנסתי עוד הרבה פרטים אודות מטיסים וטיסנים מסיבות של זמן ומקום.אני לא צריך לספר לך כמה זמן לוקח להכין דף כזה עם עריכה והעליה שלו לאתר בצורה מסודרת וגמ רציתי לצמצם בגודל כדי שגם כאלה שיש להם מודם רגיל יוכלו להנות, חוץ מזה יכולת גם להתייחס לדף בכללותו ולא רק נקודתית. בברכה: גדעון

גדעון שוב שלום

בהתאם להערתך , העמוד אכן מרשים והתמונות יפות. ההערה שלי היתה רק משום שנדמה היה כי ליד כל (או כמעט כל) התמונות היה מצוין שם. בכל אופן תודה על התמונות , ואנחנו מצפים גם לאחרות אם יש...
בברכה, ליאור.

cocpit2002

New member
ליאור..

תודה,תודה.רשמתי מה שזכרתי באותו רגע וציינתי זאת בצד ימין, בכל אופן בקרוב אכין כמה סרטונים קצרים לאתר. תהיה הודעה בפורום הנוכחי. גדעון

rubber duck

New member
מצטרף לאיחולים ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif

החלמה מהירה ושלמה וחזרה מהירה לעולם הטיסנאות
שרון

למעלה