צוות רפואי יקר

sporTV

New member
צוות רפואי יקר

חברי הפורום, בשרשור זה אנו מזמינים אתכם לרשום משפטים שיעזרו לאיגוד להפיץ מסמך למרפאות הסי.אף בבקשה לשמור על היגיינת הידיים וההיגיינה הכללית במרפאה. משפטים כדוגמאת: רופא יקר, לא היית רוצה לטפל בזיהומים שלי וגם בשל החולה הקודם שבדקת, זה פשוט ייקח לך יותר זמן! שטוף ידיים טרם ואחר בדיקתי, וכך גם תשמור על עצמך.......... כמובן שלא כל הניסוחים יתקבלו, נשאיר לאורי את עבודת הסינון הקשה

ככה בלי לחשוב יותר מדי

ש שת שט שטפ שטפת ידיים? סטיקר כלשהו.. חשוב לי לדעת שאתה שומר עלי, שטוף ידיים בבקשה אל תתן למגע להרוס מה שיש ביננו, שטוף ידיים בבקשה לא בקשתי כסף ולא בקשתי ארמונות, רק את הידיים שתגש לשטוף כולנו יודעים שהכינרת מתייבשת, אבל אם לא תשטוף את הידיים בין חולה לחולה אני לא אזכה לראות אותה מתמלאת בטח בסופש יהיה באמת זמן לחשוב... לילה

orii

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרסת אותי

chakiv

New member
חחחחחחחחחחחהההההההההה ענק../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

וממי שמסתובב במספר מרפאות ברחבי הארץ - מורגשת מגמה של שינוי חיובי לכיוון הזה. אין ספק שאזכור הרופא לשטיפת הידיים לפני ואחרי הטיפול הוא האמצעי שמשיג 100% היענות. חשוב לי לציין ששטיפת הידיים היא רלוונטית לא רק לרופא אלא לכל הצוות המטפל. ורדית

כתבתי בקומונה ואכתוב גם כאן

בהמשך לדבריה של ורדית. איזכור לצוות לשטוף ידים מביך יותר אתכם מאשר את הצוות. אם וכאשר הדברים נאמרים מתוך כבוד ובנימוס , הם יתקבלו בהערכה ובשיתוף פעולה מלא. וע"כ, סטיקרים וסלוגנים זה נחמד ויצירתי, אבל "בינינו" מיותר. הכי פשוט זו בקשה ישירה ומקסימום בצירוף "הסבר" שזה הוצאה לפועל של "החלטה" גורפת של חברי האיגוד. ייתכן שתצטרכו להזכיר תמיד וייתכן שתגלו שבמשך הזמן שהצוות זוכר בעצמו. ייתכן גם שבפעם השנייה יהיה מי שייטול ידיים באופן מופגן לידכם ויעירו איזשהי הערה צינית. אבל, אני מאמינה, שככל שיעבור הזמן זה ייכנס לשיגרה ויחדל להיות "אישו". בהצלחה- ואשמח לשמוע מחוויותיכם לאחר הביצוע.

../images/Emo45.gif

וואו, הוכחה ניצחת לכך שלמדת את המקצוע הנכון. אגב, אתה עוסק בזה בדרך כלשהי- חוץ מאשר להשקיע "בנו"?

אני עכשיו לוקח את זה יותר ברצינות

אני צריך לסיים את התיק עבודות שלי. כל קומבינה עם מעצב או איש פוטושופ תתקבל בברכה...

falashmura

New member
ואולי זה..

חיטטתי באף לפני שנכנסתי לבדיקה. ממליץ לך לשטוף ידיים...

falashmura

New member
אופס..

אני כנראה עייף מידי (יותר מידי שעות בעבודה). המשפט הקודם רלבנטי אם הד"ר לוחץ לך את היד.. חוץ מזה הוא ממש גרוע. טוב, הוא ממש גרוע גם עם זה..

עם כל הכבוד לרופאים...

יש חיידקים שנמצאים בבתי חולים ואנחנו לא רוצים אותם אבל... אם נודה על האמת... פצצות החיידקים המהלכות זה אנחנו.... כך שההתנהגות שלנו גם היא מאוד קריטית לעניין... .

sporTV

New member
ברור

בגלל זה לא ברור לי למה אני החולה היחידי בערך שמשתמש בספטול. ועוד יותר לא ברור לי זה למה בבילינסון אפילו לא שמעון על ספטול?!?!?!?!?!?!!?!? שלא נדבר על לשים כזה....... הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sporTV

New member
אל דאגה......

פולני מבית טוב, אני מסתובב עם בקבוקון חיטוי לידיים... ובבית יש לי גלונים של ספטול, בשביל הפיזיוטרפיסטיים שבאים...

sporTV

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo66.gifעשו את העבודה בשבילנו../images/Emo66.gif

מסתבר שמשרד הבריאות כבר עבד על הפרוייקט הקטנטן שניסינו להרים כאן. ראו ולמדו!

למעלה