צוות לעניין

tvguy

New member
צוות לעניין

אוף כמה שאהבתי את הסידרה כשהייתי ילד פתאום עכשיו זה נראה לי כל כך גרוע כלומר עדיין יש מתח מסויים מרדוק מצחיק אותי פייס מרשים אותי BA מדהים אותי וחניבעל? הוא תמיד היה מגניב אבל מה זה הפיצוצים האלו? איך זה שאף אחד לא מת , זה נראה לי קצת פתאטי ובכל זאת אני די מקפיד לראות

lena-len

New member
../images/Emo44.gif

פעם אני ואח שלי היינו רואים את זה קבוע ולא מפסידים שום פרק, ועכשיו זה ניהיה משעמם וסתם עוד סדרה. אני מתגעגעת לזמנים ההם...

*maayan*

New member
אני אוהבת אותה.....

אני זוכרת שהייתי קטנה הייתי חוזרת הביתה מבי"ס ואמא שלי הכינה לי אוכל, ישבתי בשולחן שערוץ 3 היה דלוק והייתי רואה צוות לעניין, מתתי על הסידרה הזאת (ובעיקר על פייס, כמה מפתיע?....) ואז יום אחד הורידו אותה, ואני כבר הרבה זמן רציתי שיחזירו אותה ויום אחד התברר לי שמחזירים אותה בערוץ AXN. הייתי רואה אותה אבל הפסקתי כי זה לא הסתדר לי לראות אותה והוידאו שלי לא מקליט ערוץ 50, ככה שכבר חודשים אני לא רואה. זה נכון שיש שם יותר מדי פיצוצים אבל לפעמים הם כן נפגעים, מה שעושה את הסידרה לא הגיונית זה לא הפיצוצים אלא הרקע, 4 גברים שנלחמו בויאטנם, העלילו עליהם ועכשיו הם בורחים כבר 10 שנים מהחוק ולוקחים עבודות מכל מיני אנשים? הפיצוצים והעובדה שבדר"כ לא קורה להם כלום, זה קורה גם בסדרות/סרטים אחרים, זה אף פעם לא מציאותי!

למעלה