צוות הבנות!!

Shuffy

New member
צוות הבנות!!

שלום לכולם !! עד אתמול לא ידעתי שקיים אתר לYTV בלילה..

Shuffy

New member
המשך..

עם כול עונה שחולפת מתחלפים גם המנחים...שזה סבבה -נותן גיוון ועניין..וגם הזדמנויות לשמוע דעות שונות ומשונות. לפי דעתי-אני חושבת שדעתי היא דיי מבוססת כי ראיתי YTV מעונתה הראשונה(כן כן..) הבחירה של המנחות לצוות הבנות היא דיי לא מוצלחת.במילים עדינות אני מאמינה שכול אחת מהמנחות הן בחורות מאוד מוצלחות ויפות וחכמות ו.. ו.. אבל חוצמהבלונדינית(לא הדוגמנית הדנדשה..)השנייה שהיא היחידה שעוד מעניינת ונותנת תשובות שמראות על ניסיון חיים עשיר .שירז והבלונדינית השנייה לפי דעתי צריכות להישאר בתחומן (מסלול הדוגמנות) כי זובאמת עונה ראשונה שבמקום לשבת ולהאזין ולהגיד ואלה איזו אחלה תשובה ובואנה היא יודעת מה היא מדברת -אני יושבת כל התוכנית וקוטלת!!"מה היא מקשקשת??.." וכדומה. וזהו רק רציתי לשפוך זאת אם יש לי כבר הזדמנות ואשמח לשמוע דעות של אחרים אם זה רק אני או מה?

moranbd

New member
אני חושבת..

אני חושבת שאת צודקת וגם דיברנו על זה לא פעם אחת כאן ששלושת בנות לא מתאימות (בעדינות) והן כמובן שירי הלר, שירז טל ומורן (לא איזנשטיין) לא שיש לי משהו נגדם או שאני שונאת אותם פשוט הם לא מתאימות לתוכנית הזאת, הן לא יודעות לייעץ ... הן סתם צוחקות ומקשקשות ולא עוזרות ... ולפי דעתי חבל שהתוכנית תהרס בגלל שלושת הבנות הנ"ל.... מי שכן יודע לייעץ וגם לשתף קצת הומור בתוכנית הם צוות הבנים ומורן איזנשטיין... ואני נורא נהניתי גם מאלה שעזבו (וחבל) אלו הן שירי בן ארי ואיגי וקסמן ורותם אבוהב...

liransagiv

New member
תראי אין לי שום דבר נגדם אבל

באמת אני חושבת שמורן ושירז צריכות להשאר בתחומם, זה ממש מעצבן אותי לראות שכל דוגמנית מסכנה פתאום הופכת להיות שחקנית/זמרת/מנחה וכו´... ועם כל הכבוד דוגמניות הם לא הכי חכמות....ולא סתם אומרים את זה עליהם!

Shuffy

New member
בהחלט~~

בלי לזלזל בדוגמניות יש דוגמניות חכמות!!מורן אייזנשטיין גם היא דוגמנית והיא יועצת מס´ 1 מצוותי הבנות! אבל אני מסכימה עם כל השאר:)

liransagiv

New member
נכון, אני תמיד חשבתי ככה

היא נראת פשוט נעל, וגם רואים איך היא מודעת לעצמה וכל הזמן מכווצת את השפתיים שלה ובליטה את העצמות לחיים שלה, ובאמת היא נראת נעל, אבל היא ממש לא כזאתי! היא ממש אחלה!

moranbd

New member
גם לי אין...

גם לי אין משהו נגדם וגם אני חושבת שהן צריכות לעסוק בתכומם.. ולייעץ לאנשים אחרים זה לא ממש התחום שלהן... ובלי להעליב אני חושבת שאם יש כאן מישהו שהוא מכיר מישהו מהצוות אני חושבת שהוא יכול לדבר איתו על זה ושהוא יעביר את המסר ... או שאם הוא יכול להביא את כתובת האימייל או הדואר כדי לרשום לצוות כי הן לא עוזרות לאף איש וזה חבל על התוכנית... כי היא תוכנית מעולה!!!!

moranbd

New member
הנודע למה שאמרתי....

כמובן התכוונתי לשלושת הבנות...

סליחה, אבל אני חייבת להעיר ../images/Emo70.gif

על ההתנהגות המבישה והילדותית של מורן סטוויצקי. כל בעיה שמעלים המתקשרים היא נכנסת לעמדה של "חכמת הדור" ומתחילה להפטיר: "סליחה סליחה סליחההההההההההה?! למה מי, למה מה למה מו" וכן הלאה. אין לה שום דבר חכם להגיד מלבד לסתור לגמרי את ההתנהגות או את הבעיה שהעלה השואל, כאילו היא היתה נוהגת בשכל במידה ותלאות חייה היו מובילים אותה לאותה הסיטואציה. היא מזלזלת לגמרי במתקשרים! ברגע שהמתקשר סיים לספר את הבעיה שלו, ישר הבעת הפנים שלה משתנה להבעת "למה מי מת" וברגע שהיא פותחת את הפה היא נשעמת כמו חברה שלך שאומרת לך על בעיה קטנה בזוגיות שלך: "למה מי הוא בכלל ולמה את צריכה אותו." בשבילה כל בעיה מינורית היא עילה לבעיטה מהמערכת הזוגית. איזה חוסר אחריות משווע! את כל זה אני אומרת לאחר שהכרחתי את עצמי לצפות בתוכנית של הבנות אתמול. להפתעתי לא רק שבאופן חד פעמי צורף ליאון, שאותו אני לא אוהבת, אלא מסתבר שעם כל הילדותיות שלו - הוא היה כמעט הכי בוגר בשלישיה (וגם את זה אני אומרת בהסתייגות ובאופן יחסי) שירז טל מרוב מבוכה שנבעה משאלותיו החודרניות של ליאון כל הזמן מלמלה שטויות כמו "צוות ההפקה - תוציאו אותו מכאן" או "בלה בלה שטגה בום" בזמן שהיא מדמה סטירה דמיונית לליאון. כמה שטויות יוצאות מהפה שלה. אני לא זוכרת שהיא צרפה מכל המילים הלא ברורות שלה משפט אחד חכם לעניים. איזו סחורה מספקים לנו? מורן סטוויצקי שמכל בעיה מוציאה את כל הזבל והלכלוך ונדמה כאילו היא לוקחת אישית כל בעיה. לעזאזל למה אי אפשר להתייחס לעניין עצמו לפעמים? שירז טל, שיותר מלהגיד "בלה בלה בלה" לא זכור לי שהיא אמרה כלום. לא נראה כאילו הן נינוחות מול המסך ואולי צריך לחשוב פעמיים מה לעזאזל הן עושות שם. איזה עצה אפשר לקבל ממורן סטוויצקי, כשהיא אומרת לבחורה שקנתה לחבר שלה טלסקופ, והיא תפסה אותו יום אחד משתמש בו בשביל להציץ לבית של אשה כלשהי - שהיא טיפשה! והצורה שבה היא אומרת את זה... כל כך מזלזל... כל כך מעליב... אם מישהו רוצה עצה מהולה בקללות - יש את ורדה רזיאל ז´קונט אבל בחייכם - בחורה בקושי בת 20 שתזלזל בצורה מופגנת במתקשרים??? לא בבית ספרינו! תנו לה עוד עשר שנים להתבגר.

et2000

New member
תגובה ל SHUFFY

לפי דעתי זה רק את אני חושב שהם ממש חמודות וגם לפי דעתי יש להם עצות טובות בייחוד לשירז... אני לא מבין מה רוצים מהם גם הם יפות (מהממות) וגם הם בסדר גמור במה שהם אומרות.......

Shuffy

New member
סבבה

כול אחד ודעתו..זו הדעה שלי..נראה שאני לא היחידה שחושבת ככה.. חמודות כן נכון מקסימות מהממות ואדרבה רק לא מתאים להן להנחות כזו תוכנית. אתה צפית בעונות קודמות? בהשוואה אל צוותי הבנות הקודמים הצוות הנוכחי ממש לא משהו.

liransagiv

New member
דייייי שגעתם אותי!!!!

תפסיקו לדבר על הבנות האלו, בואו נסכם שכן הן מהממות, כן הן כוסיות, אף אחד פה לא אמר ששירז טל לא יפה, לא סתם היא דוגמנית על ומצליחה כלכך, כל המ שאמרנו, או לפחות אני אמרתי, זה שאני לא אוהבת את התופעה המאוד נפוצה הזו של דוגמניות שמשתלטות על כל מקצועות הבמה, גם זמרות, גם שחקניות גם יועצות גם מנחות, זה פשוט לא הולך ככה!!!! אני לא חושבת שהתוכנית שלהן ממש גרועה, אני אישית מעדיפה את הבנים כי בנוסף לצחוקים שהם עושים הם גם נותנים עצות ממש חכמות... ועוד משהו אחרון....רפיק קמחי- אחלה גבר (וגם מאוד סקסי)

liransagiv

New member
וואו- תודה

אבל רק שתדעי לא קוראים לי לירן אלא טל אני על שם משתמש של חברה שלי. חחחח

למעלה