צוותא....

ספיר 2

New member
צוותא.... ../images/Emo6.gif

הייתי בהופעה של עמיר בצוותא ביום חמישי... אני רוצה להגיד לכם שאין לי מילים... איזה הופעה מדהימה...!!! עמיר ממש היה חי על הבמה הוא צחק דיבר והכל... ההופעה הייתה דיי ארוכה.. לא הרגשתי שהזמן עבר וכבר ניגמרת ההופעה. כל כך נהננתי בה.. אין כמו צוותא.. כבר הייתי בהופעה שלו בצוותא והיא גם הייתה מדהימה. אבל לא כמו הפעם... היה מאוד נחמד ליפגוש את החברה מהפורום ולהכיר אותם.. את נחום ליטל מושיקו איילת עזרא ו-גרציה שבאה אלי ושאלה אותי איך קוראים לי כשחילקתי כרטיסיות.... וכמובן שאת סאלי שלנו... ישבתי בשורה 3 באמצע מאחורי החבורה הירושלמית... וכמובן ש-נחום צילם נון סטופ תמונות חחחח... אל דאגו בקשר לעיניין וגם לא ורד... גמאני צילמתי מלא תמונות אני יעלה אותם בהמשך לאתר... ניכסתי בסוף ההופעה מאחרוי הקלעים לעמיר.. היצתלמנו... והתמונה יצאה על הפנים.. יצא מטושטש ולא טוב... ואני ממש ממש בדיכי... :( אבל עמיר חתם לי על המתמונה שלי איתו מההופעה הקודמת וזה מה ששימח אותי
ועכשיו סיכום.. הייתה הופעה מדהימה מהממת מעלפת... ואני ממליצה בחום למי שלא הלך עוד להופעה של עמיר בצווצא אז שילך להופעה הבאה (אם תיהיה בכלל) ביי ביי שבת שלום

למעלה