צוואר תפוס

מקוםבלב

New member
צוואר תפוס

ערב טוב לכם, יש לי מטופלת שסובלת כבר כמה זמן מצוואר תפוס. הכל מתוח ומציק לה במשל היום. מה המשמעות של צוואר תפוס ? תודה

5halo

New member
צוואר זה החלטות

לפנות ימינה או שמאלה תשאלי אותה אם היא בפרשת דרכים היום ובין מה למה היא מתלבטת

אסתר84

New member
היי

צוואר .. נקודת החיבור של הראש עם הגוף. חיבור בין שכל לרגש. הציר שעליו מסתובב הראש. מיקום צ'אקרת הגרון - הביטוי, היצירה או לחלופין העדר ביטוי העדר יצירה. גם חשש שנצבר יכול להתבטא באזור. אגב מעניין אבל אנשים שהולכים עם "הראש באדמה"... מתגלים הרבה פעמים כאנשים שלא נותנים אמון בעולם, בתהליכי החיים וכמובן וקודם כל בעצמם. אפשר בהחלט לשחק עם זה ולהגיע להרבה מקומות. בהצלחה אסתר רומי רפלקסולוגיה ותדרי ריפוי

צואר תפוס

איך את מטפלת בה ברפלקסולוגיה? ומה ההצעות שלכם הרפלקסולוגים לטיפול דרך כפות הרגליים? כבר הבנתי כאן שאני מוגדר כמרבה בשאלות בתשובותי. זה פשוט מעניין... ובאשר למה זה אומר, כבר קיבלת את כל התשובות... בברכה שמוליק

היילינג

New member
הצורך לוותר על הכל ....

צוואר תפוס תמידית ומוקשה מעיד על כמה דברים בו זמנית . על הצורך לדיכוי עצמי שכן הצוואר זו תחילתה של רוחניות באדם ,ברגע שלאדם כואב הצוואר הצורך לקבל החלטות ולעמוד מאחוריהם מאוד מקשים אליו. צוואר גם מאפיין את הצורך לקבל את עצמך כפי שאתה ,עודף של אנרגיה באזור זה גורם לאדם להכנס לסטראס עם עצמו , ללחץ נפשי שהרבה פעם מדובר על פרידה מאוד חזקה מבן זוג חבר וכו ... שעדיין הרוח לא הצליחה להכיל את חוסר הנכוחות שלו . הצוואר גם מבטא את הביטחון העצמי להוציא דברים החוצה כמו הגרון אך ההבדל בניהם שגרון זה מה שלא עיקלתי וצוואר זה מה שלא שיחררתי . לכן מומלץ לעבוד ברפלקסולוגיה על פתיחות הלב כל מה שקשור למחוזר כלי דם והלב . צריך לחבק אנשים כאלה ולתת להם להבין שהם בסדר ! רובם חשים רגשות אשם שהם אשמים . זה בתמצית ... שיהיה לך יום מדהים וקסום .

מקוםבלב

New member
../images/Emo140.gifתודה לכולכם,

נתתם לי חומר נוסף למחשבה ועשייה. הילינג, ממש מדהים מה שכתבת. הכל התחבר לי נפלא. זו מישהי שחוותה אובדן הריון לפני 3 חודשים. יום נהדר .

עיניים,אזניים ועצם הלשון

אחרי התשובות של כולם כאן יש לי מה להוסיף, אלא ברצוני להוסיף מהידע והנסיון האישי במשך שנים רבות...ולחבר גוף ונפש. חוליות הצואר בנויות כך שתאפשרנה הנעת הצואר בצורה החופשית ביותר מכל חוליות עמוד השדרה. חופש זה נועד להניע את הראש הנושא את מערכת החושים, קרי, עיניים ואזניים בעיקר. אילו העיניים שלנו היו כשל זיקית והאזניים כשל סוס מבחינת הנעתן, לא היינו זקוקים לחוליות צואר חופשיות. המשמעות היא שתנועות הצואר משרתות את העיניים והאזניים. מכאן ניתן להבין שבעיות בעיניים ובאזניים משפיעות על תנועתיות הצואר זה גם הפוך וגם נכון לאותם הדברים שהאדם מסרב לראות או מסרב להקשיב מבחינות נפשיות, מבחינות רוחניות ואנטרסים אישיים. אז מה למדנו מכך. שיתכן ויש בעית בעיניים או באזניים. מבחינה זו יש גם צורך להכליל טיפול גם בהשתקפות אברי החושים. והלשון איך היא קשורה לכל העניין? עצם הלשון קשורה בגידים אל חוליות הצואר מהצד הפנימי..אז יתכן ויש בעיות בהבעה ונקודת ההשתקפות של עצם הלשון חשובה לטיפול. בברכה שמוליק

למעלה