צוהרים טובים

צוהרים טובים

הינו בשנייידר היום החילפו לשי את הכדורים מישהוא מכיר את התרופה זפרקסה 5מ,ג פעם אחת בערב

שחר1983

New member
תרופה נוראה!!! העלתי ממנה 40 ק"ג

היי, אני לקחתי את הזיפרקסה... העלתי ממנה 40 ק"ג זו תרופה נוראה...שלא עזרה לי בכלום אלא רק גרמה לי לא להרגיש נוח עם הגוף שלי.... שימי לב לכך שבנך לא יוכל לשלוט בתאבון המתגבר שלו (ומעלים מהתרופה עשרות ק"ג)... כמובן שזה אינדיבידואלי אבל רוב המקרים מעלים מהתרופה...ולרוב היא לא עוזרת... כמוכן היו לי תופעות לוואי של יובש בפה ועוד. שימי לב לתופעות לוואי כי יש מתרופה זו לא מעט...מקווה שהכל יסתדר.. שחר

שחר ערב טוב

אני לא אתן לו את התרופה כי יש לה הרבה תופעות לוואי אני מפחדת אני אמשיך עם הטיפול הקודם

החורזת**

New member
אילנה חשוב שתדעי:

כל חברת תרופות שם כיסוי תחת (סליחה על ההתבטאות הבוטה) חייבת לפרסם את כל תופעות הלוואי העשויות להופיע לאחר נטילת התרופה, גם את אלה שהן בשכיחות נמוכה ביותר. כמו כל תרופה, גם הזיפרקסיה יעילה לחלק ובלתי יעילה וגורמת לתופעות לוואי אצל אחרים. לכן חשוב לנסות את התרופה וראות כיצד היא משפיעה על האדם הספציפי. לי היה ניסיון עם כמה מטופלים שדווקא תרופה זו עזרה להם לייצוב מצב הרוח כך שלא היו יותר תנודות קיצוניות בו, מה שהביא לריסון עצמי והפחתה ניכרת של האי שקט, התפרצויות הזעם והאלימות. ולגבי העלייה במשקל, הרבה מהתרופות ממשפחה זו גורמות לעלייה בתאבון (למשל הרספרידל, ההלידול, הרידזין ואצל אנשים מסויימיםאפילו הפרוזק). השאלה מה הרווח ומה ההפסד. האם עדיף להיות רזה אבל עם התפרצויות בלתי נשלטות או אולי להעלות קצת במשקל, אך להגיע לשיפור משמעותי הבתחומי תפקוד רבים (התנהגות, למידה, טיקים ועוד)? אחת הדרכים למנוע השמנת יתר (לפחות בחלקה) היא הקפדה על פעילות גופנית מרובה ושמירה על אכילה מבוקרת.

החורזת שלום

החלטנו לא לתת לשי את התרופה בגלל השמנה גם כך הוא השמין אני לא רוצה שהוא ימשיך להשמין .אנחנו נמשיך עם הטיפול שהוא לוקח

למעלה