צוהוריייםםםם

natali2007

New member
צוהוריייםםםם

יאא אני בשוקק שלא פתחו שירשורר להיוםם!! איזה כייף שאני הראשונה שפותחחת!!=] אז ככה היה לנו היום טקס ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממש מרגשש!! היה קטע בטקס שאח של ילדה בשם סיון עלה וקראה עליה משו כי היא נהרגה בפיגוע בואנה זה היה כ''כ מרגששש ירדו לי דמעות ... לדעתי הטקס הזה היה יותר מרגש מהטקס של יום השואה.. היום בערב עצמאות אני מקווה שכולכם הולכים להנות.. ותפרקו הכלל!! יום טוב לכולםם ואם כבר זה ככה שרק ימשיך! נטלילוש

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםם

עשיתי את התפאורה לטקס...יצא ממשששש יפההההההההה אחר כך הרכזת של השכבה שלי באה ואמרה שהיא רוצה שאני אעשה את התפאורה של המסיבת סיום
היה טקס ממש יפההה היה עצוב... כשאני והמורה שלי תלינו את התפאורה אז תלינו קטע של שני חיילים שנהרגו שהם בוגרי הבצפר שלי...אז פתאום היא אומרת לי "כמה תלמידים שלימדתי כבר אינם...עד שלא יהיו לך ילדים לא תביני כמה חשיבות יש לזה" ואי הייתה לי צמרמורת באותו רגע... אאאאאאאאאאאאאאאאאאא חברה שלי אמרה לי מה יהיה בטיול השנתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה עוד שבוע...ויהיה מזה שווה!! נישן בניצנה...זה ליד גבול מצרים נראה לי... ויהיו טיולי גמלים חחחחחחחח ובריכה בבית מלון יהיה...וטיול באמצע הלילה...ועוד מלאאאאאאאאאאאאאאא אני מעלה את רוב המורות על הגמלים חחחחחחחחח
וחברה שלי מביאה אלכוהול
אבל אני לא נוגעת...כי אם תופסים אותנו מטיסים אותנו משם... ואי יהיה כל כך שווהההההההההההההה

חופייי

New member
חחחחח גם לנו היה טיול גמלים....

אויי זה היה קורע....הגמל שלנו נפל באמצע!! יש לי וידאו קצר שאני וחברה רוכבות... תהני

זיוו2

New member
הייתי בניצנההה...../images/Emo20.gif

מקום כייפי אבלל קצת מגעיל נקי שם והכל אבל האוכל לא משווו וגם יש שם ג'וקים ועקרבים ונחשיםם ולא הכי נעים שם חח
בכל מקרה הבריכה כיפית והגמליםם אזז תהניי

למעלה