צודק בכל מילה

dory30

Well-known member

דיברגנט חדש

Well-known member
אין מקום לאף אחד מהרשימה המשותפת בכנסת וגם לא כאזרחים.

R 1 3

Well-known member
אין מצב שתשלול אזרחות כי מישהו לא מוצא חן בעיניך - יש הליך משפטי מורכב וטוב שכך
מה גם שאותו טיעון יכול לחזור אליך כבומרנג. החרדים לדוגמא מוכנים לוותר על אזרחותם
רעיונית הם רובם אנטי ציוניים ורואים במדינה מלכות זרה. המשותפת בעד משילות וריבונות המדינה.

dory30

Well-known member
אז למה הליכוד משתפים איתם פעולה בכנסת ומתחבקים איתם אחרי ניצחון על הקואליציה? כן, תיארתי לעצמי שלא תהיה לך תשובה לזה.

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
אז למה הליכוד משתפים איתם פעולה בכנסת ומתחבקים איתם אחרי ניצחון על הקואליציה? כן, תיארתי לעצמי שלא תהיה לך תשובה לזה.
בוודאי שיהיה, כי הם חברי קואליציה וכיף לראות שהם עושים זובי לעמיתיהם לקואליציה ובל נזכור שאילולא הם, נתניהו היה היום עדיין ראש ממשלתינו.

R 1 3

Well-known member
בוודאי שיהיה, כי הם חברי קואליציה וכיף לראות שהם עושים זובי לעמיתיהם לקואליציה ובל נזכור שאילולא הם, נתניהו היה היום עדיין ראש ממשלתינו.
הפוך .. אלמלא נתניהו אף ממשלה לא היתה מסתמכת על הערבים ! היו עושים ממשלת אחדות או ימין / מרכז עם הליכוד.

דיברגנט חדש

Well-known member
הפוך .. אלמלא נתניהו אף ממשלה לא היתה מסתמכת על הערבים ! היו עושים ממשלת אחדות או ימין / מרכז עם הליכוד.
אני יודע שרצונך להפוף את הליכוד למפלגת האבודה שצנחה במנדטים מהעשורים הקודמים, אך בימין הבינו את זה ולכן נתניהו נשאר.
אם סער, ליברמן ובנט היה חשוב להם המדינה במקום השינאה לנתניהו, היו מצטרפים אליו ולא מפקירים את המדינה לחסדיהם.
בקיצור, תאכלו מה שבישלתם בערב שישי ... |נחמה|

R 1 3

Well-known member
אני יודע שרצונך להפוף את הליכוד למפלגת האבודה שצנחה במנדטים מהעשורים הקודמים, אך בימין הבינו את זה ולכן נתניהו נשאר.
אם סער, ליברמן ובנט היה חשוב להם המדינה במקום השינאה לנתניהו, היו מצטרפים אליו ולא מפקירים את המדינה לחסדיהם.
בקיצור, תאכלו מה שבישלתם בערב שישי ... |נחמה|
העבודה לא קשורה לנושא היא מקובלת על כל המפלגות ולא ירדה בסקרים בגלל העדר מנהיג - להיפך.
חשובה לכולם המדינה חוץ מהזחוח.. מצביעי הליכוד לא חושבים מעבר לשנאה לשמאל יצביעו ליכוד
גם אם תשים שם עציץ . העובדה שהליכוד מחוץ לממשלה בגלל מי שעומד בראשה היא תקדים היסטורי
תקדים כלל מפלגתי ואולי תקדים עולמי בלי להגזים. תאכל את החיבור לחרדים והבזיון של ראש אופוזיציה על ספסלי בית המשפט.
יש לכם עצרת שיוצאת ממוזיאון ת״א לשם כנראה יחזור הליכוד בעתיד.
בנט ליברמן אלקין סער ואחרים שפרשו היו ונותרו בעלי יכולות ויוזמה שמטרתם לשרת את הציבור בלבד.
אדלשטיין כאמור יודע שהחוק של סער יעבור לכן בחר להכריז על התמודדותו.

דיברגנט חדש

Well-known member
העבודה לא קשורה לנושא היא מקובלת על כל המפלגות ולא ירדה בסקרים בגלל העדר מנהיג - להיפך.
חשובה לכולם המדינה חוץ מהזחוח.. מצביעי הליכוד לא חושבים מעבר לשנאה לשמאל יצביעו ליכוד
גם אם תשים שם עציץ . העובדה שהליכוד מחוץ לממשלה בגלל מי שעומד בראשה היא תקדים היסטורי
תקדים כלל מפלגתי ואולי תקדים עולמי בלי להגזים. תאכל את החיבור לחרדים והבזיון של ראש אופוזיציה על ספסלי בית המשפט.
יש לכם עצרת שיוצאת ממוזיאון ת״א לשם כנראה יחזור הליכוד בעתיד.
בנט ליברמן אלקין סער ואחרים שפרשו היו ונותרו בעלי יכולות ויוזמה שמטרתם לשרת את הציבור בלבד.
רק בעשור האחרון הם במס' חד ספרתי של מנדטים, נעים בממוצע סביב 5 מנדטים שזה עלבון למי שהייתה המפלגה הכי גדולה האופוזיציה ובעבר גם בבממשלה.
גם אם תשים שם עציץ .
רק חבל שאתה כותב מבלי להיות מעודכן בהתרחשויות, היו סקרים והם ראו שבלעדי נתניהו, הם מקבלים רק 16 מנדטים, קרי כחצי ממה שיש להם היום.
העובדה שהליכוד מחוץ לממשלה בגלל מי שעומד בראשה היא תקדים היסטורי
זה קרה בגלל טמטום של כאלו שניתנים להשפעה בקלות שעכשיו מתחילים להפנים את טעותם ורוצים שנתניהו יחזור.
רק אתה בהזיות שלך יודע זאת.
אפילו איילת שקד שבמפלגתו של ראש ממשלתך בממששת המחורבנט שלך הצביעה נגד, כך שיש לך רק לאכול את הלב, בתאבון|!|

dory30

Well-known member
"בל נזכור"??
נכון, הוא היה צריך לכתוב בל נשכח. מודה שדיברגנט הפתיע אותי בתשובה שנונה, שאפילו חברה שלי לשעבר לא הייתה שולפת. היא אגב סיימה במקום רביעי באליפות אנגליה בדיבייט לאוניברסיטאות. כמובן שהיא לא השתמשה במילים גסות, את זה היא שמרה להפגנות.

דיברגנט חדש

Well-known member
נכון, הוא היה צריך לכתוב בל נשכח. מודה שדיברגנט הפתיע אותי בתשובה שנונה, שאפילו חברה שלי לשעבר לא הייתה שולפת. היא אגב סיימה במקום רביעי באליפות אנגליה בדיבייט לאוניברסיטאות. כמובן שהיא לא השתמשה במילים גסות, את זה היא שמרה להפגנות.
אתה רומז שאני השתמשתי במילים גסות?
אם כן, אשמח לדוג' עם ציטוט שלי + קישור, אחרת, נא תתנצל!

dory30

Well-known member
בוודאי שיהיה, כי הם חברי קואליציה וכיף לראות שהם עושים זובי לעמיתיהם לקואליציה ובל נזכור שאילולא הם, נתניהו היה היום עדיין ראש ממשלתינו
עונה לשאלתך? אפילו הדגשתי את המילה.

למעלה