צואה בצבע

lulyK

New member
יונקת? זה לא אומר הרבה.

הקקי יכול להיות בכל צבעי עלי השלכת וזה בסדר.

אילתית 2

New member
הצואה שלהם מחליפה כל הזמן צבעים ומרקמים.....

בצורה מפתיעה.... אצלנו בדר"כ היה ירוק בזמן התקררות או כשהוציאו שיניים אבל אין לי מושג יכול להיות ממשהו אחר ויכול להיות כלום היא בת חודש כך שבטח רק יונקת/תחליף...תמשיכי "לעקוב" לפעמים זה משהו חד פעמי ולא מעיד על כלום... אם לא נראה לך שילשול והמרקם רגיל וגם הכמות-מספר הפעמים ביום אז לא נראה לי שיש מה לדאוג

אילתית 2

New member
מזגן-ים-בריכה-שוב מזגן.....

בקיצור משתגעת מהחום...בעיה אפילו ללכת לגן שעשועים בחום הזה... אז לגדולה יש מאתמול קייטנה הקטן בבית עם אחותי ומהרגע שמגיעים הביתה או שבבית במזגן או שממלאת להם בריכה בחצר או שהולכים לחברים...גם כן מזגן ...כבר אמרתי... או שלים משעות אחה"צ משהו כמו 17:00 -17:30 .... בקיצור לא יותר מדי ולרב אני עייפה ומוטשת עבודה-בית-הילדים-הקטן עוד לא נותן לי לישון בלילה-בעלי עובד שעות מטורפות בקושי בבית אז ככה שדי לבד עם הילדים ומחפשת אופציות ולרב בסוף מעדיפה להיות איתם בבית מאשר לארוז דברים לצאת עם שניים לבד בחום הזה...עד שהמזגן באוטו מתחיל להיות בסדר כבר הגענו לאן שרצינו...ובכמה דקות ספורות של נסיעה בחום כבר הגענו לייעדנו אז כשאין לי כוח משחקים מאלתרים ומשתוללים בבית אבל לפעמים למרות שהם עסוקים ונהנים בבית אני מרגישה שחסר לי הימים שיצאנו יום יום מהבית ....כשמזג האויר היה הרבה יותר טוב מה האופציות שלך?????

liron1412

New member
../images/Emo207.gifשלשול כבר שבועיים...

נגה בת 7 חודשים, כבר שבועיים משלשלת ללא כל תופעות נוספות. היא אוכלת תמל חלבי בוקר וצהריים ושאר היום/לילה/סופש רק יונקת. מוצקים רק בשלב הטעימות. כשהתחילה לשלשל הפסקתי את המוצקים. לא עזר. שבוע שעבר היינו אצל הרופאה שהציעה להחליף לתמל צמחי כי יכול להיות שגם אחרי 3 חודשים של תמל חלבי היא פיתחה רגישות קלה. מה שקרה הוא שבשעות שהיא אוכלת תמל צמחי חזרו לה יציאות נורמליות והשאר הזמן - עדיין שלשול. אמנם התדירות ירדה, (לא כל שעה כמו בהתחלה) אבל עדיין יציאוצ מימיות לחלוטין (נספגות בחיתול כמו פיפי ירוק). יש לכם רעיונות? אמרו לי לא לדאוג שזה כנראה הכנה לשיניים, אבל היא לא מריירת כלל. וגם אם זה כן, אני מפחדת שהיא תתיבש ותאבד מלחים. מה עושים?

liron1412

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמקפיצה לתשובות...HELP!!!!

מ ק פ י צ ה
מה עושים

king luli

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif נצל"ש - בהלה מקקי

זה השרשור הכי קרוב לנושא .. למרות שלא לגמרי קשור .. אז ככה - הבן שלי בן שנה ועשרה חודשים ובשבוע שעבר עשה 3 פעמים רצוף קקי באמבטיה. הוא ממש עוד לא מוכן לגמילה ולא ממש הבין מה הוא עושה ופתאום ראה את הקקי צף לו במים ונכנס להיסטריה שאני ארחיק אותו ממנו. מאז - הוא מפחד לעשות קקי - הוא מתאפק הרבה וכשכבר יש לו הוא בוכה לנו ומחזיק בטיטול מאחורה - כאילו מנסה שהוא לא יצא לו - זה ממש קורע לב לראות אותו כך. כמו כן - הוא בהיסטריה מלעשות אמבטיה - זה מזכיר לו כנראה את מה שהיה בשבוע שעבר והוא פשוט לא מוכן להכנס לאמבטיה - בכי היסטרי. אשמח לרעיונות איך לשחרר אותו מהטראומה. (אנחנו כמובן מחבקים אותו ואומרים לו שקקי זה טוב ושלא יפחד וכו אבל בנתיים זה לא עוזר כל כך). תודה רבה.

נשמע לא פשוט...

אין לי נסיון עם הענין אבל אני מנסה לחשוב מה אני הייתי עושה במצב שכזה. קודם כל הייתי משנה משהו בטקס של האמבטיה. אם זה להפוך את זה למקלחת לתקופה מסויימת או לשים המון קצץ אמבט צבעוני שצובע גם את המים או כל דבר אחר שימשוך את תשומת ליבו. אולי אפילו לעשות מזה משחק של "הולכים לבריכה" ולשים לו חיתול מיוחד למים ככה שהוא ירגיש בטוח שזה לא יקרה שוב בזמן הקרוב. שנית, הייתי מפסיקה לדבר על קקי. לא דיבורים על קקי טוב ולא כלום. בנוסף הייתי דואגת שבמזון שלו יהיו משולבים יותר ירקות (כמו עגבניה ואבוקדו) ופחות פחממות. זה יגרום לצואה להיות רכה יותר ולצאת ביתר קלות. שיהיה בהצלחה

king luli

New member
תודה

ניסינו עם צבעים ולשנות דברים - אפילו הוא לא מוכן להתקלח באמבטיה שלנו. בדיוק היום בעלי העלה את הרעיון של לעשות אמבטיה עם טיטול - ננסה את זה - אני מקווה שזה יעזור. ושוב תודה רבה על הרעיונות.

למעלה