לא. סופשבוע הבא. ואני לא אהיה.
S shellyland New member 26/5/07 #22 זה יותר מאידיוטי. דנאי סידרה לי את כל החשבונות ויש לי הכל מוכן. פחדתי לפגושותך לפני שעשיתי שיעורי-בית. למה את ערה בשבת בשש בבוקר?
זה יותר מאידיוטי. דנאי סידרה לי את כל החשבונות ויש לי הכל מוכן. פחדתי לפגושותך לפני שעשיתי שיעורי-בית. למה את ערה בשבת בשש בבוקר?
S shellyland New member 26/5/07 #20 ברור שלא. אבל אני סופרת רק את הפעמים בהן אני כן. נגיד, אתמול בלילה.
ת תרנגולת ערומה New member 25/5/07 #2 איזו עזרה את צריכה? להיות עצובה זה נראה לי בסדר- זה יכול להיות חלק מהטיפול, ולא נראה לי שיש טיפול יעיל שלא גורם לעצב. לעשות דברים לא טובים- את יודעת שאת עושה משהו לא טוב לפני שאת עושה? בזמן שאת עושה? זה אימפולסיבי או שאת מתכננת?
איזו עזרה את צריכה? להיות עצובה זה נראה לי בסדר- זה יכול להיות חלק מהטיפול, ולא נראה לי שיש טיפול יעיל שלא גורם לעצב. לעשות דברים לא טובים- את יודעת שאת עושה משהו לא טוב לפני שאת עושה? בזמן שאת עושה? זה אימפולסיבי או שאת מתכננת?
ת תרנגולת ערומה New member 25/5/07 #4 כמו השיכור מהנסיך הקטן ששתה בשביל לשכוח את חרפת השתייה? יש לי שתי מילים לתרום לך: קחי אחריות.
מ מאי יולי New member 25/5/07 #15 בגלל שאין אמוטיקון של צומי, ליקטתי לכבודך כמה דברים אחרים שמתחילים ב-צ', בתקווה שתוכלי להיעזר באחד מהם: (צחוק) (צעקה) (הצהובה הטובה) (צ' מהשב"כ) (צלי בקר קצת לפני שהוא הופך להיות צלי) (צומת) (צרפתית בהתהוות) סופ"ש נהדר!
בגלל שאין אמוטיקון של צומי, ליקטתי לכבודך כמה דברים אחרים שמתחילים ב-צ', בתקווה שתוכלי להיעזר באחד מהם: (צחוק) (צעקה) (הצהובה הטובה) (צ' מהשב"כ) (צלי בקר קצת לפני שהוא הופך להיות צלי) (צומת) (צרפתית בהתהוות) סופ"ש נהדר!