צה"ל...
או
?

א.פה לא הכל שחור

ב.אני לא חושבת שבחוץ לארץ הכל ורוד כי אין כזה דבר הכל ורוד את מתארת אותי כאלו אני חייה באיזה חלום=\ אבל אני לא דפוקה כדי לחשוב שהכל ורוד במקומות אחרים... גם כשה ההורים שלי עזבו את רוסיה לא היה שם כל שחור..היה לנו שם דירה נורמלית,עבודה נורמלית לאבא לא כמו פה לאימא ...היה בעיות כלכליות שמה אבל חוץ מזה היה בסדר גמור(עד גבול מסוים) והם בכל זאת עברו לפה! ג.אני לא שונאת את הארץ אלה פשוט לא אוהבת אותה ואני לא חושבת שזה מקום בשבילי זה הכל... ד.דווקא אחרי ההורים שלי והקרובים אף אחד לא רדף.... אבל אם כן היו רודפים גם כן רודפים אחרי היהודים ,עושים פיגועים נגד היהודים ודווקא על זה את לא מדברת כי את חושבת שישראל זה מקום מושלם ליהודים אז אני לא חושבת ככה....

../images/Emo45.gif

אגב גם פה יש אנטישמים... ובארה"ב ניראה לי יש פי כמה יותר הרבה אנטישמיות ונאצים מאשר ברוסיה...

Janem

New member
נראה לי שרוסיה היא המדינה הכי

גזענית בעולם... (אחרי ישראל). הם פשוט שונאים זרים, יהודים, קווקזים, כושים, אסיאתים, זה בדם שלהם.

מותק שם אולי יקללו אותי יהודיה

אבל פה יורדים עליי בגלל שאני רוסיה... חוצמזה אם פעם ההורים ואף לא חווה אנטישמיות ברוסיה(חוץ מבמלחמת העולם השנייה) אז למה שזה עכשיו יקרה??=\ לההורים שלי יש חברים נוצרים והיו שכנים רוסיים וגם לסבתות ולסבים שלי ולכל הקרובים שלי והם עבדו עם נוצרים והתייחסו אליהם מדהים והם לא חוו אנטישמיות ואף אחד לא רצה להרוג אותם גם לסבתא שלי יש חברות טובות נוצריות כבר יותר מ-30 שנה יש לי גם קרובים שחיים שם מציון ואף אחד לא רוצה להרוג אותם יש שם אנטישמיות בטח אבל כן יש אנטירוסים אז זה לא משנה כלום... למה את חושבת שאני אבכה שם ושירצו להרוג אותי אני באמת לא מבינה... אגב אני לא מרגישה שום מחוייבות למדינה...סחבו אותי לפה בגיל 5 אני לא עליתי לפה בגלל רצוני שאני צריכה להרגיש איזשהו מחוייבות לפה...

אני לא חוב שאת בסדר בכך שאת

אומרת שאת ממש טעה מי יודע אולי את טעה ולא היא בכל מקרה לכל אדם יש דיעה אחרת בנושא:)

צהל זה חשוב

גם אם הגוף הזה לא דמוקרטי ויש בו הרבה דברים רעים הוא ממש ממש חשוב! כן ברור שאני ירצה לשרתת בצבא! אממ אם הייתי יכולה הייתי משרתת בכיף בקרבי אני חושבת שאנשים כאלו לא בסדר! זה לא פייר שהשירות במדינה שלנו חובה ואנשים מסויימים לא ישרתו ואחרים יגנו על התחת של אלו שלא משרתים, אם זה חובה אז כולם משרתים!!! כאלה שבאמת צבא לא מתאים להם שילכו לשירות לאומי! שיתרמו בכול זאת משהו מעצמם ולא ישתמטו ויתנו לאחרים לעשות את כול העבודה, את/ה לא רוצה לשרתת כי אתה באמת לא מתאים למסגרת צבאית סבבה מבינה את זה , לא כולם מתאימים לזה, אבל שירות לאומי לא לעשות? זה כבר ממש לא בסדר!!!

GallaxY

New member
תיראי, אני מסכימה אבל

תמיד יש את הצד השני. תחשבי על אנשים שהם באמת ובתמים פצפיסטים. לא סתם משתמטים כי אין להם כוח, אלא כי פשוט הם מרגישים שהמדינה רוצחת את הערבים ה"מסכנים" והם לא יכולים לקחת חלק בעניין הזה. נגד מלחמה ונגד צבא. מה אז? להכריח אותם לעשות משהו בניגוד למצפון שלהם ?

נגב 15

New member
אז שהם והדעות הפציפיסטיות שלהם

יעברו למדינה אחרת כי הם לא מבינים את המציאות בה הם חיים, שחיילי צה"ל מגנים עליהם בזמן שהם מלכלכים עליהם שהם רוצחים וכובשים. לכן עליהם לעזוב את המדינה או לנסות להבין גם הם את הצד השני

טוב אני בעד לשרת

לתרום למדינה... אני לא שופטת אנשים שמשתמטים מהצבא,כל אחד והרצון שלו...(אחי לא שירת לדוגמא) יש חסרונות בשירות צבאי וגם יתרונות...מה לעשות לא תמיד הכל ורוד ויפה.. מה שבטוח אני כן אשרת,אשרת בקרבי...ואני כן אחזיר משהו למדינה שבה אני חיה...ולא רק בגלל זה אלא כי אני רוצה...

אמ

הצבא שלנו הוא צבא חצוף בהתחלה חשבתי להשתמט...כאילו...לעוף מהארץ ולא לחזר, וויתרתי, עברתי מיונים לתפקיד מסויים והתקבלתי, ואני רוצה דחייה, והצבא לא דוחה לי...ואני ממש חייבת תדחייה הזו... אם לא דוחים לי, אני לא מתגייסת.. מה קרה, מבחינתי אני עושה טובה לצבא שאני מתגייסת בכלל, והם לא דוחים לי שירות [ויש לי סיבה מוצדקת אגב
] אבל דוחים לכל אחד שלא באלו ולא נוח לו להתגייס בקיץ, זיבי אני אתגייס, ישלי מספיק דברים שאני יכולה להמציא ולהשתחרר מהצבא... [לאחרונה התת משקל שלי גדל...אז זה עוד הורדת פרופיל...לאט לאט אני אוריד ל24..ואז אני אומר להם שאני רוצה להתאבד ברגע שאני אקבל נשק..ואקבל 21..ואז..ביי ביי צבא]..!! [לא להתייחס אני עצבנית על הצבא בטירוף]

תגידי לי מה מניאקים?

יש הרבה אנשים שרוצים דחיית שירות ולא נותנים להם, וגם הם מסיבות מוצדקות , למה ? כי אולי הצבא החשיב אותה כבר בקורס ולא יכול לוותר עליה, את יודעת את לא יכולה להרוס תוכניות של הצבא . בסופו של דבר רוב המשתמטים מצטערים שלא התגייסו מקווה שלאפרשקסית זה יקרה!

הבחורה עושה להם טובה שהיא בכלל

מתגייס אז למה לא לתת לבן אדם דחייה לכמה זמן במיוחד שלבן אדם יש סיבה מוצדקת???? הם פשוט מניאקים חוצפנים!

GallaxY

New member
מה זה עושה להם טובה שהיא מתגייסת?@!

סליחה!?? את עושה למישהו טובות? תאמיני לי שמי שלא רוצה להיות בצבא, הצבא גם לא צריך אותו. סתם שתעשו שם באלאגאנים ? מה הם צריכים את זה. הם לא צריכים אנשים שחושבים על עצמם ולא רואים מעבר את התמונה הגדולה יותר; שהם תורמים למדינה שהם חיים בה. זה אנשים שלא התבגרו מספיק בשביל להגיד "אני אשרת את המדינה גם אם אני לא רוצה כי זו חובתי"... כאלה אנשים באמת שלא צריך בצבא. בקשר לדחייה; ככה זה החוקים.. מה לעשות בכל מקום אוכלים חרא לא רק בצבא.

הא זה לא טוב כשה מתגייסים לצבא?

גם אם מאוד רוצים להתגייס זה טובה למדינה שמישהו מתגייס..

למעלה