צה"ל פשע !!

צה"ל פשע !!

תקראו לזה איך שאתם רוצים,פשע טעה. זה לא משנה בשורה התחתונה נגרם אתמול אבל למי שחשובים לו חיי אדם. לא יודע מה אתכם, אבל אני פתחתי אתמול את הטלויזיה בערב, וששמעתי שצה"ל רצח חוץ מהמחבל שתוכנן להיות מחוסל. עוד 14 אנשים מתוכם 9 ילדים, ממש קבלתי צמרמורת. תתארו לכם רק מה היה קורה אילו היה פיגוע רצחני שכזה בארץ, שבו היו נהרגים 9 ילדים קטנים. עזבו שנייה את ה-5 האנשים הנוספים שנרצחו. 9 ילדים קטנים נרצחו רק משום שהם היו בסביבת הבית או בתוך הבית. אבל מה ילדים קטנים קשורים לטרור?!? מה ילדים קטנים שבקושי יודעים מה קורה מהחיים שלהם, קשורים לטרור. אומרים שהייתה טעות מודיעינית, בסדר אז נגיד שהייתה טעות מודעינית. אבל להשליח פצצה של טונה !!!!!! במקום מאוכלס אנשים, משהו פה כבר נראה לי חשוד. אם צה"ל רוצה להרוג אוכולוסיה חפת מפשע, אין בעיות. רק שאחר כך הממשלה לא תזעק שמאשימים את צה"ל בפשעים. אי אפשר להשוות את צה"ל לארגוני הטרור, אי אפשר להשוות אותנו לפלסטינים. אנחנו מדינה שמנסים כמה שיותר להתקרב למערב, אנחנו מצליחים לא רע בנתיים. אבל אם אנחנו רוצים להתקרב כל כך לעולם המתפתח, שרון צריך לעזר אומץ ולהתחיל במשא ומתן. אומרים שהיה משא ומתן בחשאי, וכבר ארגוני הטרור באו לחתום על מסמך להפסקת אש. אבל לכו תדעו אם באמת היה כזה דבר, או שסתם התקשורת מבלבלת בשכל. אם אכן היינו קרובים כל כך להפסקת אש, אני לא מבין אתמול את פעולת צה"ל. להשליח פצצה של טונה !!! במקום שמאוכלס אנשים, זה כמו שעירק תעלה מטוס לאויר ותתחיל להפציץ את ת"א. חבל לי על המשפחות של הילדים הקטנים שעכשיו יחיו או בעצם אי לא יחיו, בלי הילדים שלהם.

אל תתלהם!!

מה לעשות שלא תמיד בתמונה המודיעינית מושלמת ולפעמים נהרגים חפים מפשע. היית מעדיף שהוא יחיה עוד חודש עד ניסיון החיסול הבא ובזמן הזה הוא יוציא לפועל פיגוע שיהרוג 14 בני אדם בצד שלנו? אולי זה לא נשמע מוסרי לחלק מאנשי השמאל הקיצוני אבל אני בהחלט מעדיף שהקורבנות יהיו בצד שלהם ולא בצד שלנו.

GB היחידה

New member
זאת טעות לכנות פעולת צה"ל

כפשע. בזמן מלחמה יש קורבנות חפים מפשע. את זה היו צריכים לקחת בחשבון את אלה שפתחו במלחמה וטבחו בלי מחשבה שניה מאות אזרחים חפים מפשע. יש להצטער על קורבנות של ילדים ולהפסיק להצתדק בפני העולם , כי לעולם לא איכפת אם יטבחו בנו עד אדם אחרון. צריך לזכור שבתחילת האנטיפדה העולם העביר ביקורת על תגובת ישראל , ולא על אירגוני טרור . אחרי 11 בספטמבר העולם הבין שאין חסינות לאף אחד בעולם.

yesh gvul

New member
אילו התפתלויות...

תגידו, האם אתם רואים בפעולה כלשהי של צה"ל, לאו דוקא באינתיפאדה הזו, פשע מלחמה? אם מישהו סבור שצה"ל לא מבצע אף פעם פשעי מלחמה, אשמח לקבל ממנו הבהרה עניינית! תודה

דובי123

New member
על ילדי ברזיל לא אכפת לך?

וילדי אפגניסטן? הממ.... וילדים יהודים או סתם ישראלים למה רק ילדי הרשות נוגעים ללבך ואתה שרק יחידי סגולה אלו נוגעים לליבך רוצה שנהיה רגישים לכל ילדי העולם כולל שחל אויבנו םפתיע , אבל להבדיל ממך שאינך רגיש באמת [כי אם היית אכן רגיש לא היית מבדיל בין דם לדם ודורא דם אויבך הוא זה שהנו יותר נוגע ללבך..] ואכן כולנו מלאי צער על הילדים וכל החפים מפשע שנפגעו רצח?! - לפי המילון שלך מן הסתם יש הרוגי באשמת ממשלתם ולא נרצחי טרור

yesh gvul

New member
ילדי ברזיל לא נהרגים ע"י ישראל

ואגב, באמת חשוב לדאוג גם להם.

דובי123

New member
לתומי חשבתי שהחמלה נובעת מהיות קרבן

מעצם היות קרבן לא ידעתי שהיא תלויה בזהות הפוגע

קפה קר

New member
???????????????????????????????????

דבר ראשון אני רוצה לציין שאני לא בחור אלא בחורה שאוהבת (מדי) קפה קר. ועכשיו התגובה: אני תמיד הייתי ואני אהיה שמאלנית . אני לא מתחברת לכל הדחף הימני הזה של מלחמה או מוות . אני מאלה שמנסים לעשות הכל כדי להמנע ממנה. אני אפילו קצת פציפיסטית. אבל אני אשרת את מדינתי בכבוד כמה שידרש ממני. אבל ששמעתי על האירוע הזה אני לא הרגשתי אפילו צער על הילדים. אותם ילדים שמתחפשים למחבלים מתאבדים וברגע שיוכלו יהרגו אותי את משפחתי ואת קרוביי. במקום צער אני מנסה לחשוב כבר מה יגידו על זה בעולם. 9 ילדים נרצחו על ידי ישראל. שהעולם יעצור שניה ויחשוב כמה ילדים הרגו לנו???????? אני בטוחה שהרבה יותר מתשעה!!!!! אם נעצור רגע ונחשב את מסר האנשים שנרצחו לנו מאז תחילת האינתיפאדה אני חושבת שכבר התחושה תהיה אחרת פחות עצב על כל אלה שמתו להם ויותר כעס על אלה שגזלו את חייהן של משפחות ורצחו אותן בעוד הן במיתותהן! ולמה זה זכה בעולם? רבע מתשומת הלב שזכו הילדים הפלסטינים. אז אני הייתי חושבת לפני שהייתי מגבשת חוות דעת כזאת. כי אפילו אני הבנתי שאין אם מי לדבר.

ים ושמש

New member
מאמי-אני מרשה לך גם קאפוצ´ינו../images/Emo96.gif

בתור ימנית גאה-הרשי לי לברך אותך על דבריך המציאותיים!

gstav

New member
האא?

את עכשי ותמיד היית שמאלנית, הא? משהו פה קצת מוזר סליחה

אביסון

New member
קפה קר - אבל ממש מר

הכתיבה שלך לובשת אופי אפילו לאומנית כמעט, אבל "אני, קפה קר, תמיד אהיה שמאלנית. אני לא מתחברת לכל הדחף הימני הזה של מלחמה או מוות". לקרוא שוב, ולא להאמין : "אני לא מתחברת לכל הדחף הימני הזה של מלחמה או מוות". לא, לא, הבנתם נכון, בואו נחזור על זה עוד פעם:" אני לא מתחברת לכל הדחף הימני הזה של מלחמה או מוות". עכשיו בואו ניקח 10 שניות הפסקה. 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1. בטח לא קראנו נכון. נחזור על זה פעם אחרונה:" אני לא מתחברת לכל הדחף הימני הזה של מלחמה או מוות". ..............................................................................................טוב, לעניות דעתי, אין מה להוסיף. פשוט לקרוא ולא להאמין. נ.ב. אני מקווה, לטובת קפה קר, שגילה הכרונולוגי מועט בשנים, כי אחת משתיים: או שהיא ילדה קטנה, הוא שהיא בוגרת דפוקה. ועוד מילה: כותבים "רצחו אותן במיטותיהן" ולא "רצחו אותן במיתותהן".

למעלה