צה"ל הוא צבא הומאני אינושי, ומוסרי אומרים לא?

KingTino

New member
עג'ייב תסביר לי משהו

אך אתה תסבול מאנטישמיות שהיהודים הם גם שמים חחחח זה לא נתפס לי סבלו בסדר זה חיבוק נחמה
זה היה עבר גם העם היהודי סבל ומתו שש מליון יהודים ועד היום העם היהודי נרדף ומפוזר בכל העולם מתוך גזענות חוץ וזה גם חיבוק נחמה להם
(שלא יגידו שאני גזען רק לערבים מחלק חיבוקי נחמות) העולם התקקדם עג'ייב כבר מדברים על שלום ואחווה ואתה תקוע לי בלפני 60 שנה מה היה, מזל שלא דרשת שהיהודים יחזרו למצריים להיות עבדים אצל פרעון

עגייב

New member
תקרא את ההודעה שלי שוב ואתה תבין שההערה

הראשונה שלך מיותרת...ואני מבסוט בשבילך שאתה אופטימי..יהיה שלום בעזרת רייס אנשאללה, ועוד נשמע בחדשות שהגלובל וורמינג זה סתם תעמולה של אלגור ...
ואני לא תקוע בשומקום...אמן תחיה ותגיע לגיל 80 ותראה את הגיטויים של הערבים בגליל ותזכור על מה דיברנו...

mike00

New member
../images/Emo2.gif

תינו??? וואלה הפתעת אותי בן אדם........אני יכול להבין שיש ביננו כמה הבדלים בתפיסה ובהשקפות,אבל ההודעה שלך גורמת לי לראות את המגזר הערבי בישראל באור מעט שונה..... הלוואי עלינו עוד איזה מיליון כמוך ואני בטוח שנצליח להסתדר איכשהו

respecta1

New member
תגובה לאלה שהבאת

באיזה מקום יש וילה עם שתי צימרים שעולה 180 אלף דולר? עכשיו אני הולך לקנות.. נו באמת זה אמירה ללא שמץ של ביסוס ושמץ של אמת מה זה בתי ספר ערביים? לא אמור להיות כזה דבר! כל הבתי ספר במדינה הם בתי ספר ישראלים, אם אתם מפרידים את עצמכם מהמדינה אתם לא יכולים לבכות על זה שאתם פרודים מהמדינה
קודם כל לא קוראים לזה משרד הדתות, קוראים לזה "הרשות הארצית לשירותי דת" ואם אני לא טועה זה לדת היהודית אודות הרשות הרשות הארצית לשרותי הדת, אשר הינה יחידת סמך של משרד ראש הממשלה, אחראית על מתן שירותי דת לציבור היהודי בישראל. הרשות הארצית לשרותי דת מלווה את האזרח מרגע לידתו והבאתו בברית אברהם אבינו, דרך חופה וקידושין ועד לטיפול בקבורה. הרשות הארצית לשרותי דת מפקחת על 133 מועצות דתיות המספקות את שירותי הדת בערים וברשויות המקומיות. המועצות הדתיות אחראיות על מגוון נושאים, ביניהם: אחזקת המקוואות, שמירה על עירוב, פיקוח על הכשרות, רישום נישואין ועוד. הרשות הארצית לשרותי דת אחראית על פיתוח מבני דת, מקוואות ובתי כנסת, פיתוח בתי עלמין וחברות קדישא ואחראית למציאת פתרונות קבורה, כמו כן הרשות הארצית לשרותי דת דואגת לתשמישי קדושה לעולים חדשים ולפיתוח הקשר עם יהדות התפוצות. הרשות הארצית לשרותי דת פועלת בשיתוף עם: הרבנות הראשית לישראל, בתי הדין הרבניים, המרכז הארצי לפיתוח המקומות הקדושים והקרן למורשת הכותל המערבי. ___ וכל שאר הדברים סתם זרקת בלי ביסוס תנמק כמו שנימקת בקצרה פה..

עגייב

New member
אני לא הבנתי אם אתה רציני או ציני

והווילה עם שני צימרים עולה פחות מ 180 אלף דולר, אבל בתנאי שאתה יהודי ומוכן לגור בצפון רחוק מהמזרח..כלומר ליד ישובים ערבים...וזה קורה במרבית ההתנחליות שבצפון..

respecta1

New member
רציני לגמרי

תראה לי בית כזה אני יהודי מוכן לגור איפה שיש כל עוד זה בישראל אם יש במחיר כזה, אין לזה שמץ של אמת, טוב נו מחכה שתביא

עגייב

New member
אני לא אביא כלום

תפתח עיתון ולוח נדל''ן ותראה פרסומות של וילות עם צימרים בישובים קהילתיים בצפון, אני אפילו זוכר את המראה של הבתים בפרסומת , אלה היו בתים בסגנון ספרדי צבועים לבן וחלונות כחולים והצימרים נראו גם ככה..ולמה כמה אתה חושב שבכלל עולה חלקת אדמה ביישוב קהילתי בצפון? נסה לברר..אני לא אעשה חיפוש בשבילך, כי אני יודע ממקורות ראשונים מאנשים שגרים בישובים כאלה ואני עבדתי איתם..חוצמזה עזוב מחירי אדמות...למה מאז קום המדינה לא הוקם יישוב אחד ערבי חדש? בכל ישראל לא רק בגליל..אבל למה לא הקימו בגליל? ועוד שאלה, עברת פעם ליד כפר ערבי? אתה חושב שערבים בונים רבי קומות כי סתם יש להם טעם רע בעיצוב ובגלל זה הבתים שלהם נראים כמו קרטון נעליים?

respecta1

New member
לא אני חושב שהם בונים רבי קומות

(ברוב המקרים בניגוד החוק) בגלל שהם מגדילים את הבתים שלהם כמו שכל אחד ירצה להגדיל את הבית מה אתה רוצה כמובן זה יעלה פחות מלקנות בית לא משנה איפה ויאלה הלכתי לחפש בתים במחירים כאלה בישובים קהילתיים בצפון מה שאמרת :) יאלה "כפר ורדים" בשלב א', ברחוב מבוקש, וילה מיוחדת ואיכותית, 5 חד', 2 קומות, 280 מ"ר על מגרש 700 מ"ר, יחידת הורים מפוארת, חימום, גינה מושקעת ונוף מדהים. 390,000$ לא דומה בגרוש למה שאמרת אה? ואם אתה רוצה לראות עוד מחירים אז http://www.elhagalil.com/page/index.asp המחירים שם לא דומים בגרוש למה שאמרת אז תעשה טובה

עגייב

New member
חחחחח כפר וורדים

נסה יותר בכיוון משגב, מצפה נטופה, בית רימון..והרשימה ארוכה...

עגייב

New member
מעניין במחיר חצי דונום בכפר שלי מה אפשר

לקנות ביישוב ליד... "מחירי הבתים בשדה נחמיה הם 170-130 אלף דולר, וכל בית נבנה על שטח של דונם. עד כה מכרה החברה 35 וילות בשווי של 5.6 מיליון דולר. הקרקע תינתן בחינם על ידי מינהל מקרקעי ישראל, והרוכשים הפוטנציאליים יצטרכו לעמוד בדרישות של ועדות הקבלה בקיבוצים. " http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2980760,00.html

respecta1

New member
וזה בכלל לא בתי פאר או משהו

זה קומה וחצי :) לפי מה שנראה ובקיבוץ.. אמרת פה דונם עם וילה ושתי צימרים120 אלף
קיצר אתה יודע זה לא הממשלה קובעת את המחירים האלה זה אנשים..

עגייב

New member
אפחד לא דיבר על בתי פאר

אנחנו מדברים על העובדה שאדמה שהמדינה הפקיעה מערבים ואיפשרה רכישתה על ידי גופים "פרטיים" כמו הסוכנות היהודית במחיר חסות ובצל, על מנת שישבו בה יהודים בתת עלויות היא עובדה גזענית ומפלה..מה לעשות מי שסובל מזה זה לא היהודי שמתוך בחירה לא רוצה לגור בגליל אלא הערבי שגר בגליל מאז ומעולם..בוא אני אספר לך משהו, אני עבדתי בתחום שמאוד אפשר לי להיפגש עם אנשים שגרים ביישובים האלה , הוועדות קבלה ביננו הם רק קישוט,הם מכונת סינון שלא יכניסו ערבים במרבית הישובים ,[ראה ערך קציר ומשפחת קעדאן,] ויש עוד מלא דוגמאות..במו ידי מדדתי אדמה של דונום עם בית מרווח ויפה ביישוב פה ליד שעלה לבעלים גרושים יחסית למחירים בתוך הכפר שלי, האדמה נינתה להם במחיר סתמי, פחות מ 100 אלף ש''ח, ונחש מה סיבת המדידה? הם רצו לשלוח מפה מצבית לחלקה שלהם לאיזה גוף שהאחראים עליו כנראה הסוכנות על מנת לקבל מענק להקמת צימרים באדמה להבטיח הכנסה...

respecta1

New member
אני גם עכשיו גר הכי רחוק שאפשר מהמרכז

אז זה לא מה שישנה, יאלה תביא ווילה עם 2 צימרים במחיר כזה

junior gong

New member
../images/Emo6.gif

סדר לי וויזה לאוסטרליה תן לי מקום מגורים ועבודה וקח בתמורה את הת,ז הכחולה שלי ותגדיר אותי כפליט בטחוני ומצידי תמנע ממני לחזור לפה לצמיתות.......בכייף.......לא שאני שונא את ארץ ישראל להפך, ארץ המממממ.....מעניינת...... הנקודה שלי היא שאנשים נאחזים לפעמים במשהו כמו אדמה, שבעיני זה טיפשי מאוד, יש מלא מקומות בעולם, יש המון שטחים שאפשר לחיות בהם, העולם גדול מאוד, אפשר להגר ואפשר לחיות במקום אחר ולהתחבר לאותו מקום בדיוק כמו שהתחברת לארץ בה נולדת, בהנחה ואתה מרגיש טוב שם, זה כמו שני מפגרים ( יהודים ופלסטינאים ) שנלחמים על חתיכת קרח שבסופו של דבר תימס, לא זה ולא זה יקח אותה איתו כשימות, תמיד אבל תמיד אפשר לחיות במקום אחר בכייף !

עגייב

New member
מייק זה יפסיק להיות טיפשי כשבגלל האדמה הזאת

העם שלך סבל 60 שנה..היהודים שבאו לארץ לא רצו סתם לעשות נכבה ולהרוס חייהם של מליונים..הם עשו את זה בשביל האדמה הזאת...

KingTino

New member
עג'יב זהמאוד טיפשי

לבכות על דברים שקראו לפני 60 שנה , חלאס זה כבר היה ההיסטוריה מחקה אותם , ההיסטוריה היום מלמדת על מלחמת לבנון השניה כמה היתה מתוקשרת וטכנולגית עזוב אותך תדבר לעיניין , כל היום בוכים על לפני 60 שנה מה היה

למעלה