צהרי יום שישי

blackwedding

New member
צהרי יום שישי

שונא לעבוד ביום שישי, שקט מעיק כזה ואז מבול של לקוחות; כל המשוגעים באים ביום שישי, באים להציק, להוציא את העצבים שלהם, את התסכולים שלהם ועל מי!? על סחבק.... מתנהג אלייך כמו אל כלב, אה?! זונה, בת זונה... מי את בכלל שתדברי אליי ככה!? גם אני יהודייה, המשכת לצעוק ואני כבר בדרך החוצה, להוציא את הכעס שלי דרך הרגליים ולא באיזה סתירה מצלצלת... תסתובבי ותעופי לי מהעיניים, את מוזמנת לא לחזור לכאן יותר, תשאירי את הכסף המטונף שלך במקום אחר.... מנסה להירגע בלחץ האטומי של שוק... עגבניות, מלפפונים, בייבי, פירות; סחורה טובה, היום, גם לא יקר... מעמיס, כאילו צריך לבשל לגדוד... הלוואי שלפחות היית כאן עכשיו... שלא אצטרך לבשל לבד, לאכול לבד.... החום הזה מתיש אותי, נופל למיטה, לוקח אותך איתי, לוקח אותך איתי לכל מקום, כמו מלאך ששומר עליי... הייתי נותן הרבה כדי להרגיש את הגוף שלך צמוד אליי, את הרגליים שלי מתכנסות בין רגלייך, את הידיים שלי על הבטן שלך, על הגב שלך, את השדיים שלך שנלחצות על הבטן שלי... את הראש שלי על הצואר שלך, את השפתיים שלי צמודות לשלך, לשון רוקדת עם לשון, עיניים עצומות, נעצמות, צולל לשינה, נרגע, מרגיש אותך קרובה... את גם ישנה עכשיו, אנ יודע, ישנים ביחד, לא באותה מיטה, ממש לא באותו איזור חיוג, אבל בכל זאת ישנים ביחד... כשאפקח את עיניי, כבר תכנס השבת; אני אוהב את הצפירה של שבת, מפסיקה את השבוע, מודיעה שהיא הזמן לנוח, זה הזמן לנוח, זה הזמן להתענג, זה הזמן לענג אותך, רק תגידי איך, רק תבואי כבררררררררר..... שבת שלום, אנשים שבת של מנוחה, שבת של אהבה, תשוקה, אוכל טוב, סקס; שכחתי משהו!?

בת מלכה

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מגיעה הביתה, אחרי כל הסידורים של יום שישי. ללכת להפקיד את הצ'ק בבנק, לקפוץ לתקן את האזניה של הנייד, ללכת לסופר לקנות עוף, חלה וקצת ירקות. מגיעה הביתה מורעבת. גונבת את הקצה של החלה עם גבינה לבנה וחושבת על המשטר שאתה מתכנן לי כשאבוא. מתה כבר לבוא. ואז מתחילות הבעיות פה. מי יקח את הדירה? מי יקנה את האוטו? אני אספיק לשלם על הכרטיס בזמן? ואולי אני בכלל אגיע רק אחרי שאתה תחזור. מתיישבת מול המחשב. קוראת את כל הדברים הנפלאים שכתבת לי, מחייגת אליך ומנתקת. אני יודעת שאתה אוהב לדבר איתי, אבל פאק! שש וחצי בבוקר בארץ... לא מעיזה להתעלל בך כך. מחכה עוד קצת. בוהה במסך וחושבת איך אתה מתכרבל לך שם במיטה, כולך מהביל משינה. חושבת... אולי אתה חולם עלי... איך הייתי מתכרבלת שם לידך. אתה עוטף אותי כמו כפית. ואז מסתובבים. יד אחת שלך מחבקת אותי ואני נשענת לך בשקע הזה בין הכתף לצואר. ואיך הייתי מעיירה אותך עם כמה ליטופים ונשיקות... ונהיה כבר לילה. ונכנסת למיטה, לבד. ומנסה להתקשר אליך, אבל אין תשובה. בטח יצאת לטייל איפשהו בעיר הזו שאני כל כך אוהבת. ונרדמת. חושבת עליך. ומתעוררת רטובה. עדיין חושבת עליך... שבת שלום לכולכם!

blackwedding

New member
שבת בבוקר

מתעורר, אני יודע שאני ער, אבל מחזיק את העיניים עצומות, רק עוד קצת, רק עוד קצת, זה כל מה שאני מבקש... להמשיך את החלום המתוק הזה; מכורבל בשמיכה, מחבק את הכרית; פאתטי, אני יודע, אבל זה הכי קרוב לחיבוק שיש לי עכשיו... מרגיש את הזין שלי קשה; תודה לאלוהים שנתן לנו הגברים, את זקפת הבוקר, שמזכירה לי שיש לי זין בין הרגליים... תמיד הייתי איש של בוקר... כלכך בא לי שתהייה כאן, מכורבלת, צמודה אליי, לעטוף אותך כפית, לעטוף אותך בכל צורה אפשרית, להביט בך, ללטף, להביט בך ולחייך כי טוב לי שאת קרובה, טוב לי שאת "איתי"... מחזיק חזק את העינים שלא יפתחו, רוח נעימה נושבת בחוץ, אוויר, כמה שאני צריך אוויר טרי שימלא את הריאות שלי, אוויר מעול בריח שלך, בריח שלי, בריח של תשוקה, ריח של זימה , ריח של אהבה... מחבק חזק את השמיכה, מרגיש את הדמעות נוזלות; חושב אליה, חושב אליך, חושב עליי, חושב על העולם הזה, על החיים שלי, על הזקפה הזאת שמטריפה לי את החושים... נשימה עמוקה והיא נעלמת, רק את נשארת... מרומם, מביט בגופך החלק, מביט בך ישנה, כלכך שלווה... מפסק את רגליך, מלטף מקצות האצבעות, ירכיים, מתניים, בטן... השדיים שלך דורשות תשומת לב, הפטמות כבר זקורות, אבל אני מתאפק לבינתיים; רוצה לטעום אותך, את המיצים שלך...מקרב את הראש אל משולש התשוקה שלך, מריח אותך, את הריח המתוק הזה, מריח ולא יכול להתאפק ומוציא לשון צמאה ומלקק את שפתיי הכוס שנפוח שלך, מלקק, משתפשף,חודר קצת, רק קצת, שלא אעיר אותך בטעות... הלשון שלי מתכסה במיצים שלך, מלקק כמו ילד קטן שמלקק שוקולד מהקערה של מערבל המזון... את מניעה את הגוף, נאנחת, אבל עדיין ישנה... חושף את הדגדגן שלך; ורוד, נפוח, מבריק; פשוט יפה... מלקק אותו, משתדל לא לנגוס בו, משתדל אבל נכשל במשימה... את פוקחת את העיניים, מביטה בי ומובילה אותי עמוק יותר בין רגלייך... הלשון מטיילת עמוק ברטיבות שלך, רוטטת, מענגת... רוצה לשמוע אותך גונחת, צועקת, מקללת.... "בוקר טוב", את מחייכת, "תמצוץ, נסיך שלי", אומרת ומכוונת את הפטמה שלך אל מול השפתיים שלי שלא מחכות הרבה כבר נסגרות על השדיים שלך.. יונק אותך, מוצץ אותך, נוגס.... את מתיישבת עליי; מתיישבת על הזין שלי... תרכבי עליי, אישה, תרכבי בלי חשש, בלי הפסקה... עכשיו אפשר לקום מהמיטה, מרתיח מים לקפה, מצחצח שיניים והטלפון מצלצל... אני יודע שזו את, מחייך.. מרים את השפורפרת, אם היית רואהאת החיוך שלי עכשיו, אם היית רואה את הזקפה שלי, מעניין מה היה לך להגיד?!

ferdinand

New member
מתוקים כאלו! ../images/Emo9.gif

מה אתה מבשל שם בלאקי?
יישאר מחר? קבענו לארוחה? אולי לא פינתי? אלא איזה בוצו אצל בלאקי בחצר? חחח... לא - אני רומז, ולא מכוון לשום דבר לא הגון!!! פשוט ככה! אפשר אבל גם וגם. ומה איתך אהובתי? - את מצטרפת?

בת מלכה

New member
אחח... יום שישי בצהריים

מתחילים באתנחתא (עליו השלום) בקפה של בוקר. שעתיים לוקח לעלות את המדרחוב. מכירים שם כל כך הרבה אנשים, פוגשים את כל העולם... בסוף מגיעים לפינתי. צלחת חומוס עם גרגרים ומלא לימון, אם ממש רעבים אז גם צלחת אורז עם שעועית... אחח... ירושלים שלי...

blackwedding

New member
עוד שבוע מתחיל

אני מנסה לקלף את עצמי מהמיטה, הקול שלך עוד מהדהד לי באוזן, נרדמת איתי הלילה והשעון העיר בעצבים, הייתי מעדיף שאת תעירי אותי הבוקר, אולי גם מחר, מחרתיים.. ליטוף איטי ואוהב לאורך הגוף, נשיקה רטובה, אולי משהו יותר נועז?!?! ואלי בכלל תעירי אותי עם כוס קפה והעוגה שאת חייבת לי...קשה עם ימי ראשון האלה, באמת קשה...

למעלה