צהרים. תגידו

צהרים. תגידו

אז אני כבר נשארתי היחידה פה שגולשת בשעות העבודה? אולי גם נטוש עוד טיפה אבל היא כבר משתדלת להימנע מזה כבר לגמרי מאז שהתמכרתי כבד לנט אני רואה מעט מאד טלויזיה כמעט ולא. לפעמים אני מקליטה תכניות שחשובות לי ואחר כך אין לי זמן לראות אותן. בדרך כלל תכניות שקשורות בתרבות ומוסיקה. אז זה טוב או רע. כלומר להתמכר לטלויזיה זה אולי יותר פאסיבי מלהתמכר לנט?

soulbird

New member
הינני כאן גולשת

בין עבודה לעבודה (מזלי שאני עובדת על המחשב)

עכשיו גם אני פה

אבל מהבית!!! וכן, אני שמחה וגאה להגיד שהיום בכלל לא גלשתי באינטרנט מהעבודה למרות שהפיתוי היה גדול. אתם מכירים את המצב הזה שמישהו מחליט לעשות דיאטה ופתאום מישהו ממש מולו זולל בתאבון רב עוגה/פיצה/שווארמה או שניצל בפיתה או כל דבר אחר עתיר קלוריות? זה בערך מה שהרגשתי היום כשניסיתי בכל מאודי (וגם הצלחתי) לא לגלוש וכאשר ישבתי בחדר קלדניות, כשאחת מהקלדניות ישבה ליד המחשב, וגלשה להנאתה. אבל באמת הרגשתי נפלא עם זה שלא גלשתי כל היום. היה שפע של זמן פנוי אבל ניצלתי אותו כדי לסיים (סוף סוף) את הספר שאני קוראת בין היתר...

נטוש עוד אף פעם לא נכנסתי לשם

אבל בעקבות הודעתך אכנס איפה האייקון פה למעלה? או בכללי של תפוז? בכלופן האימייל שלי [email protected] אשמח גם לשם אם תשלחי שורה ואשרשר לך

soulbird

New member
היי לכם

גם אני משתדלת להפחית בגלישה ץ הבעיה שאני עובדת על המחשב גם בעבודה. הפיתוי הוא גדול. אני אבל ממשיחה לנסות להפחית גם לי יש איזה ספר שהתחלתי לקרוא אבל קצת הזנחתי לטובת הגלישה

למעלה