צהרים טוב (חדש)
חבל שתיאורי הצניחות שהיו ושיהיו בשירשור "בוקר טוב" הקודם שנפתח כמיטב המסורת ע"י מעוז, המעוררת הרשמית של הפורום, יילכו לאיבוד בים של נושאים אחרים. אז הפעם אני עושה מה שאני בדרך כלל מבקש לא לעשות, ופותח שרשור חדש. שבוע מרגש של גיוס נובמבר חדש בפתח, ואיתו כמה צרכני
חדשים שילוו אותנו מעכשיו (לא סיפרנו להם על המניות שיש לנו בחברה שמייצרת אותם. השקעה בטוחה לכמה שנים ...). זאת בנוסף לצניחות של הצנחן של אימשל2, יציאה לקורס מפקדים של הבנים של מיקמיק ורוני 61, סיום-התחלה של הדרכת טירונים במג"ב של הבת של shoosha, ותחילת הדרכת טירונים של הבן של מעוז (בנחישות וברגישות, ובענף המשפחתי של מעוז, ללא ספק גם בהומור) אצלנו יש טקס סיום מסלול (לכאורה) בסוף השבוע. אני אומר לכאורה כי העסק קצת מורכב. הצוות של הבן שונה מצוות פלס"ר רגיל. זהו ניסיון ראשון להקמת צוות חדש מסוגו, שקיים בכמה סיירות אחרות. הצוות יותר קטן מצוות רגיל - פחות מחצי. עקב הצורך המבצעי להכניס את הצוות מה שיותר מהר - המסלול שלהם קוצר; הושם דגש על ניווטים ובניית עמדות מוסוות, והצוות הוכנס לפעולה פחות משנה מתחילת המסלול. אני לא בטוח אם בסוף השבוע הם יסיימו בנפרד מצוות הפלס"ר העיקרי, שיש לו עוד 4 חודשים של מסלול, או שהם יחכו להם. בכל אופן, אחד מהצוות הולך להכנה ולקורס מ"כים, מה שיקטין את הצוות עוד יותר, ומקשה על הוצאת אחרים. הבן מחליף אותו בתור סמל צוות, ומכך אני יכול כנראה להסיק שהוא מס' 2 בצוות הזה. ייתכן שהוא ייצא הבא בתור - אם יתאפשר בעוד מספר חודשים. אני חושב שהתפקיד של סמל צוות הוא עבודה די קשה עבורו - הוא מתפקד למעשה כסגן המפק"צ, אחראי על לימוד המבצע וכל ההכנות אליו. מתפלא על הבן שלי שמוכן לקחת על עצמו להיות ראש כזה גדול. ממש מוטציה ... לגבי חולצה - יש בינתים את חולצת היחס"ר (היחידה המורחבת של היח"טיות) שעבורה בחרו סיסמא די צנועה, ציטוט מהסופר ריצ'רד בך: "אין מקום שהוא רחוק מדי" ("There’s No Such Place As Far Away").
חבל שתיאורי הצניחות שהיו ושיהיו בשירשור "בוקר טוב" הקודם שנפתח כמיטב המסורת ע"י מעוז, המעוררת הרשמית של הפורום, יילכו לאיבוד בים של נושאים אחרים. אז הפעם אני עושה מה שאני בדרך כלל מבקש לא לעשות, ופותח שרשור חדש. שבוע מרגש של גיוס נובמבר חדש בפתח, ואיתו כמה צרכני