צהרים טוב (חדש)

oshiko

New member
צהרים טוב (חדש)

חבל שתיאורי הצניחות שהיו ושיהיו בשירשור "בוקר טוב" הקודם שנפתח כמיטב המסורת ע"י מעוז, המעוררת הרשמית של הפורום, יילכו לאיבוד בים של נושאים אחרים. אז הפעם אני עושה מה שאני בדרך כלל מבקש לא לעשות, ופותח שרשור חדש. שבוע מרגש של גיוס נובמבר חדש בפתח, ואיתו כמה צרכני
חדשים שילוו אותנו מעכשיו (לא סיפרנו להם על המניות שיש לנו בחברה שמייצרת אותם. השקעה בטוחה לכמה שנים ...). זאת בנוסף לצניחות של הצנחן של אימשל2, יציאה לקורס מפקדים של הבנים של מיקמיק ורוני 61, סיום-התחלה של הדרכת טירונים במג"ב של הבת של shoosha, ותחילת הדרכת טירונים של הבן של מעוז (בנחישות וברגישות, ובענף המשפחתי של מעוז, ללא ספק גם בהומור) אצלנו יש טקס סיום מסלול (לכאורה) בסוף השבוע. אני אומר לכאורה כי העסק קצת מורכב. הצוות של הבן שונה מצוות פלס"ר רגיל. זהו ניסיון ראשון להקמת צוות חדש מסוגו, שקיים בכמה סיירות אחרות. הצוות יותר קטן מצוות רגיל - פחות מחצי. עקב הצורך המבצעי להכניס את הצוות מה שיותר מהר - המסלול שלהם קוצר; הושם דגש על ניווטים ובניית עמדות מוסוות, והצוות הוכנס לפעולה פחות משנה מתחילת המסלול. אני לא בטוח אם בסוף השבוע הם יסיימו בנפרד מצוות הפלס"ר העיקרי, שיש לו עוד 4 חודשים של מסלול, או שהם יחכו להם. בכל אופן, אחד מהצוות הולך להכנה ולקורס מ"כים, מה שיקטין את הצוות עוד יותר, ומקשה על הוצאת אחרים. הבן מחליף אותו בתור סמל צוות, ומכך אני יכול כנראה להסיק שהוא מס' 2 בצוות הזה. ייתכן שהוא ייצא הבא בתור - אם יתאפשר בעוד מספר חודשים. אני חושב שהתפקיד של סמל צוות הוא עבודה די קשה עבורו - הוא מתפקד למעשה כסגן המפק"צ, אחראי על לימוד המבצע וכל ההכנות אליו. מתפלא על הבן שלי שמוכן לקחת על עצמו להיות ראש כזה גדול. ממש מוטציה ... לגבי חולצה - יש בינתים את חולצת היחס"ר (היחידה המורחבת של היח"טיות) שעבורה בחרו סיסמא די צנועה, ציטוט מהסופר ריצ'רד בך: "אין מקום שהוא רחוק מדי" ("There’s No Such Place As Far Away").

אממאא

New member
צהרים טובים (כבר ישן)

טוב עשית אושיקו שתימצתת את קורות היומיים האחרונים בפורום...... אז זהו, התגייסנו, שלחנו את החיילים לבסיס ועכשיו גם אני מחכה לטלפון.... ועוד דבר אושיקו - היום גיליתי שסיכת הלוחם של הנחלאי שלי שונה ממה שיש בגלריות... אז צילמתי כדי שניתן יהיה להוסיף לגלריות הפורום

oshiko

New member
../images/Emo51.gif

באתר של הנח"ל יש סיכה שונה לכל גדוד - כנראה הוחלט על סיכה אחידה. מצחיק - זה נראה כמו פלס"רון שקיצצו לו כנף אחת ...

oshiko

New member
הוכנס אחר כבוד לגלריה

כבוד מיוחד לנח"ל, עניין סובייקטיבי ... נקווה שתשמעי דברים טובים מהקאנטרי בא"ח (או שמא גולני זה הלונה בא"ח?)

לכל מתגייסי נובמבר../images/Emo50.gif

לכל ההורים שילדהם מתחילים קורסים, צונחים, מפקדים חדשים קבלו הרבה הרבה
. ולאושיקו, אני משוכנעת שגדלת ילד לתפארת, ואם הטילו עליו תפקיד בוודאי שידעו שיש על מי לסמוך. פרט לכך אנחנו שלחנו אותם לצבא כילדים עם חלב על השפתיים -אבל כעת הם גברים לוחמים ללא הסינר של אמא. שיהיה לו בהצלחה

../images/Emo50.gif לבן של אושיקו, לבטח

יצליח בגדול בכל תפקיד שיקבל. אתה גדול, זוכר את כולנו ומזכיר לנו את מה שפיספסנו בין השירשורים יישר כח

oshiko

New member
לאט לאט עם הקומפלימנטים ...

תשאירו גם לעצמכם-עצמכן, בבקשה, והצאצאים המסורים, שכולם (בלי גוזמא) נושאים משא ענק על הכתפים הכל כך צעירות שלהם.

שויו

New member
../images/Emo50.gif לכל המתגייסים החדשים

לכל המפקדים ובעלי התפקידים החדשים. בהצלחה למתחילים קורסים ובכלל לכולם. וברוכים הבאים לכל ההורים לחיילים שמצטרפים אלינו. שעבור בשקט ורוגע (יחסי כמובן) ועם כמה שפחות

oshiko

New member
שויו - איך הבן נקלט בתפקיד החדש?

נראה לי קצת מאתגר - מצריך ראש גדול יותר?

שויו

New member
לומד המון. אתמול סיפר שעבר על 6

קלסרים עבי כרס. אכן צריך אחריות וראש כי הקצינה נותנת למשקי"ם הרבה סמכויות בנוגע לתגובות מול העיתונות. מסתבר שיש הרבה פניות אליהם . כרמלה מנשה מככבת אצלם בדוח"ות פעילות. כנראה בקרוב יצא לקורס דוברות. אז הוא מרוצה בינתיים והבאסה היחידה שלו שהוא משרת ב"יומיות".

oshiko

New member
למשל אברהם אבינו היה יוצא יומיות

"ואברהם ... בא בימים" (בראשית כ"ד, א) כך גם כמה גיבורי תנ"ך אחרים כמו יהושע (יהושע י"ג, א; יהושע כ"ג, א), ודוד (מלכים-א' א, א)

סמדר בנ

New member
באסה קטנה...

_או שמא כותבים בעסה.) תחשבי שלפני שבוע הוא חשב שהוא הולך למחסומים והיה מדוכא. עכשיו הגיע בדלת האחורית לסוג תפקיד שרבים חולמים עליו. קוס דוברות - נשמע מצוין.

שויו

New member
דוד היה גם "בא בלילות" לא??????????

הבעסה באמת קטנה, זאת סתם התפנקות. תפקיד באמת ייחודי ומעניין.

למעלה