צהרים טובים..

zomnok

New member
צהרים טובים..

אז כך אני מעוניין לקנות שולחן ביליארד עם אסימונים(שקלים -לא חשוב) וחיפשתי הרבה ולא מצאתי אלא שולחנות של 7 feet עכשיו רציתי לשאול האם יש שולחנות גדולות יותר? איפה אפשר למצוא? כמה עולות (כולל 7)? תודה מראש.
 

Anin17

New member
אם אתה מתכוון להציב את השולחן

במקום כלשהו ולהנות מהכנסות ממנו אתה לא חייב לרכוש אותו ישנם אנשים שמציבים את השולחנות במקום שלך ויתחלקו איתך 50/50 בהכנסות יכול להיות שזה יהיה משתלם בשבילך אם אתה מעוניין לקנות שולחן בדוק בקישורי הפורום תחת חנויות וסוחרים אתה יכול לייבא שולחן כזה גם מסין אבל כמעט בטוח שזה לא יוצא משתלם כלכלית
 

9ball master

New member
לידיעתך...

שולחנות המופעלים במטבעות, או באנגלית co-op tables (קיצור של coin operated) ניתן להשיג בכל הגדלים במקובלים בשוק 6 - 9 פיט כאשר רוב השולחנות בארץ הם 6 פיט עם כיסים קטנים ודפנות כמו של סנוקר, רוב השולחנות המיועדים למשחקי פול (אמריקאים) באים בגדלים 7,8 ו 9 פיט. ישנם מספר יצרנים בעולם המייצרים שולחנות כאלו והם ברמה גבוהה מאד, גבוהה יותר אפילו מרוב שולחנות הפול שתמצא באולמות ביליארד בארץ מכאן אתה יכול להבין שגם מחירם גבוה יותר משולחן פול מתוצרת סין שאתה יכול לקנות בארץ.
 
למעלה