אחרון ודי
ס סבאאורי New member 4/11/04 #1 צהרים טובים לחובבי האמנות אתר הגלריה של ואן גוך www.vangoghgallery.com/
E emmy5 New member 4/11/04 #3 סבאאורי ,מזכיר לי את זמנים רחוקים,: |חיבו| ,אני מאוד אוהבת חמניות , שלו מאוד מפורסמות ,אבל אני לא אוהבת אותם ..הוא צייר גדול ומפורסם ..אבל ילדותי לא בטעם שלי ..אבל מי אני בכלל?
סבאאורי ,מזכיר לי את זמנים רחוקים,: |חיבו| ,אני מאוד אוהבת חמניות , שלו מאוד מפורסמות ,אבל אני לא אוהבת אותם ..הוא צייר גדול ומפורסם ..אבל ילדותי לא בטעם שלי ..אבל מי אני בכלל?
ס סבאאורי New member 4/11/04 #4 שלום אממי ולכולם הנה עוד גלריה שמצאה חן בעיני http://www.artlevin.com ברכות
ל לאה שלום New member 5/11/04 #32 תודה תודה לך וכול הכבוד שחשבת עלי, אני בעצמי ציירת, עשיתי כמה תערוכות, הבית שלי במו גלריה, למדתי הרבה שנים לצייר ואני מאוד אוהבת ציורים.
תודה תודה לך וכול הכבוד שחשבת עלי, אני בעצמי ציירת, עשיתי כמה תערוכות, הבית שלי במו גלריה, למדתי הרבה שנים לצייר ואני מאוד אוהבת ציורים.
E emmy5 New member 4/11/04 #8 סבאאורי ,תודה תודה ... אני אוהבת .. לטיין בין גלריות ,כשאני מוצאת משהו יפה אני חושבת עליך ...אתה יודע לעריך אומנות ..
סבאאורי ,תודה תודה ... אני אוהבת .. לטיין בין גלריות ,כשאני מוצאת משהו יפה אני חושבת עליך ...אתה יודע לעריך אומנות ..
O offe New member 4/11/04 #12 אמי'לה חמודה חשבי גם עלי אני מאוד אוהבת תמונות ואם את ניתקלת באתר יפה - אנא יידעי אותנו. בידידות חיבוק חם אפרת
אמי'לה חמודה חשבי גם עלי אני מאוד אוהבת תמונות ואם את ניתקלת באתר יפה - אנא יידעי אותנו. בידידות חיבוק חם אפרת
E emmy5 New member 4/11/04 #13 סבאאורי , גלריה לוין מקסימה .. אני רואה שהוא אוסיף הרבה דברים ליודאיקה ..נושא האהוב עלי ,עכשיו ..אני מחפסת תמונות לעתקה ...
סבאאורי , גלריה לוין מקסימה .. אני רואה שהוא אוסיף הרבה דברים ליודאיקה ..נושא האהוב עלי ,עכשיו ..אני מחפסת תמונות לעתקה ...