צהרים טובים צהרים טובים רציתי לדעת כמה קופ"ח מכבי מחזירים. משהיא יודעת? על טיפול בחו"ל כמובן.
א איילה998 New member 10/3/06 #1 צהרים טובים צהרים טובים רציתי לדעת כמה קופ"ח מכבי מחזירים. משהיא יודעת? על טיפול בחו"ל כמובן.
ב בריזה1 New member 10/3/06 #2 בסביבות 7000 ש"ח נכתב ע"י איילה998: צהרים טובים רציתי לדעת כמה קופ"ח מכבי מחזירים. משהיא יודעת? על טיפול בחו"ל כמובן. לחץ כדי להרחיב... בסביבות 7000 ש"ח תבקשי שירשמו לך על הקבלה "עבור איקסי" את זה אני יודעת ממידע שנרשם פה בפרום ע"י בנות מכבי. שבת שלום בריזה
בסביבות 7000 ש"ח נכתב ע"י איילה998: צהרים טובים רציתי לדעת כמה קופ"ח מכבי מחזירים. משהיא יודעת? על טיפול בחו"ל כמובן. לחץ כדי להרחיב... בסביבות 7000 ש"ח תבקשי שירשמו לך על הקבלה "עבור איקסי" את זה אני יודעת ממידע שנרשם פה בפרום ע"י בנות מכבי. שבת שלום בריזה
ש ש י ב ו ל ת ב ש ד ה New member 10/3/06 #3 אכן נכון נכתב ע"י בריזה1: בסביבות 7000 ש"ח תבקשי שירשמו לך על הקבלה "עבור איקסי" את זה אני יודעת ממידע שנרשם פה בפרום ע"י בנות מכבי. שבת שלום בריזה לחץ כדי להרחיב... אכן נכון ההחזר הוא חד פעמי ורק עבור קבלה שרשום בה שהתהליך היה "איקסי" אם יש לך שאלות נוספות אנא, פני אליי במסר ואשמח לעזור.
אכן נכון נכתב ע"י בריזה1: בסביבות 7000 ש"ח תבקשי שירשמו לך על הקבלה "עבור איקסי" את זה אני יודעת ממידע שנרשם פה בפרום ע"י בנות מכבי. שבת שלום בריזה לחץ כדי להרחיב... אכן נכון ההחזר הוא חד פעמי ורק עבור קבלה שרשום בה שהתהליך היה "איקסי" אם יש לך שאלות נוספות אנא, פני אליי במסר ואשמח לעזור.