צהרים טובים!!! :D

אני רוצה לעשות לכם משחק:../images/Emo60.gif

עשיתי את זה גם בקהילה צעירה. אני עושה כמו במעריב לנוער יש מדור שקוראים לו אהבה ובתוכו יש קטע שקוראים לו המדחום. אני אתן לכם תמונה של ילד/ה ואתם תגידו מה דעתכם עליו. אני אומר לכם גם את האופי שלו | | | ^ יעל! עכשיו פרטים מזהים: מי:יעל פייגל, 13 מתל אביב. מזל:סרטן סגנון לבוש:ספורט אלגנט ספורט:רצה ושוחה המון אוכל:אוכלת טוב, לא יותר מדי ולא פחות מדי. טוב:לא יכולה לראות אנשים בודדים. רע:אוהבת להתלבש חושפני חלום:שיהיה שלום בחור:שיהיה אחלה! שיעזור תמיד וייתן הרבה! דייט:על חוף הים, בשקיעה, אוחזים ידיים יחפים אהבה היא:דבר שלא קיים כמוהו. עכשיו אתם צריכים לענות: מבט ראשון:(לגבי היופי, האם היא שווה?) מדליק:(מה שמדליק אותכם בה...גם באופי וגם ביופי) מבאס:(מה שלא משהו בה...גם באופי וגם ביופי) יוצאים ביחד:(אם הייתם בן, הייתם יוצאים איתה?) אז כולם עונייםםם

OK אז.. ../images/Emo185.gif

פנים לא משהו.. לא מכוערת אבל לא יפה.. אופי.. איך אפשר לדעת אופי לפי התחביבים?! דיי נחמד ממה שקראתי..

GlitterKitten

New member
יאללה

מבט ראשון...לא ממש שווה ...מזכירה לי את אילנית לוי בגירסה קצת מכוערת... מדליק? לא הייתי אומרת מדליק אבל זה שהיא ספורטאית ושומרת על תזונה זה סבבה והיא לא ממש יפה... מבאס?....הגבות! חחחח אם הייתי בן אולי הייתי יוצאת איתה....

אתן יודעותתת...../images/Emo60.gif

שזאת אילנית לוי(מלכת היופי לשעבר) כשהייתה קטנה!!!??? בגלל זה לקחתי אותה!!! והיא באמת מכוערת!! יותר מאוחר אני אביא לכם מישהו חתיך

GlitterKitten

New member
אני לא הפסדתי ../images/Emo3.gif

יש לי את זה מוקלט אני יכולה לראות את זה שווווווווב ושוווווווב ושוווווווב...................................... איזה קטע שחזרתי בצהריים מהבית ספר....עברתי לי בדרך בשכונת מצוקה (חהחהחה) קיצור פתאום אני שומעת את ההתחלה של תן לי בדרבוקה בפול ווליום!!!!!!!! ואז כאילו הקטע שכולן מתחילות לשיר ואז אני שומעת מכיוון הבית עם המוסיקה איזה 177777777777777777 ילדים שיר את תן לי בדרבוקה...זה נשמע כמו מקהלה כזאת...ואת שומעת כזה שכולם מאושרים!!! ואני כזה חייכתי לעצמי והמשכתי ללכת.... האאאאאאאא איזה כייף שהמוסיקה שלך משמחת אנשים :)

שירן 2

New member
יווווווווווו

יפה אין כמו חמסה!!! וחן התמונה ממש מגעילה מאיפה השגת אותה מי זאתי בכלל???

Love benja

New member
אהב.. חן

מה אנחנו לסביות מה היא מעניינת אותי?! תני תמונה של איזה גבר לוהטטטט !!! כמו..

שירן 2

New member
יווו

מי זה??איזה כוסון!!! אולי נכיר אותו לנעמה???וואי איך הוא מתאים להההההההההההה!!

GlitterKitten

New member
פחחחחחח עלק...

ממש לא מתאים לנעמה....לנעמה מתאים בחור על קלאסה...משכיל וגם נראה טוב זה בטח סתם דוגמן חמום מוח....שגם לא נראה טוב ...בלעכס

Love benja

New member
סעמוקקקקקק ../images/Emo94.gif

הוא לא בן דוד שלי נראה לכם?! הלוואיי.. הוא חמוד.

למעלה