זה הוא מארק וולברג לא????. והוא לא רוסי!!!
א איךעושיםרווח New member 11/9/03 #48 הוא דווקא נראה.. ../images/Emo185.gif בסדר.. רק שיסדר את השער הוא יראה יותר טוב =)
G GlitterKitten New member 11/9/03 #51 הוא נראה מעווווווולה!!! תראי תמונה של מישהו שאת חושבת שחמוד...
א איךעושיםרווח New member 11/9/03 #57 אין לי תמונות של דוגמנים ../images/Emo185.gif במחשב.. יש לי תמונות יענו סתם ככה של בנים שאני מכירה אבל אחד אחד יהרוג אותי עם הוא ידע ששמתי תתמונת שלו באיזה פורום
אין לי תמונות של דוגמנים ../images/Emo185.gif במחשב.. יש לי תמונות יענו סתם ככה של בנים שאני מכירה אבל אחד אחד יהרוג אותי עם הוא ידע ששמתי תתמונת שלו באיזה פורום
א איךעושיםרווח New member 11/9/03 #58 וחוץ מזה.. ../images/Emo185.gif לא אמרתי שהוא מכוער.. הוא בכלל לא!! אבל שיסדר ת'שער!!
מ מעינית New member 11/9/03 #59 אלא שאני לסיבית אבל...../images/Emo95.gif אני בכל זאת חושבת שהילדה הזאת חמודה
מ מעינית New member 11/9/03 #66 יאאא,איזה שירשור ארוך../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif יופי ששירן פתחה את ההודעה הזאת,תמשיכו לשרשר כאן!
יאאא,איזה שירשור ארוך../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif יופי ששירן פתחה את ההודעה הזאת,תמשיכו לשרשר כאן!