צהרים טובים לכם

jess ועוד

New member
צהרים טובים לכם

יש לי בוקר הפוך חבל על הזמן כמה שאני מאוכזבת כל כך רציתי לקבל את המשכנתא והצ´ק היום ולגמור עם זה אבלא חייבים להוציא לי את המיץ השמאי שהוציאו לדירה שלי קבע שהמחיר של הדירה נמוך ב-13 אלף דולר מהמחיר שקניתי ולכן לא מאשרים לי משכנתא שלמה מה אני אגיד לכם ממש מתיש חסרים לי 51 אלף שקלים וקשה לי לעכל את זה ממש ממש ממש מאכזב ואני עייפה באופן יוצא דופן

mariana

New member
היי ג´ס

אני מבינה את המצב שלך, כי גם ההורים שלי עברו את זה, באותו יום שהם הלכו לשלם על הבית הדולר עלה בחצי שקל, אמא שלי הייתה בשוק ולא היה לה מה לעשות אלה לקחת עוד חובה מהבנק. את לא יכולה לקחת חוב מהמשפחה שלך או של בעלך? אני יודעת שזה מעצבן לקחת חובות אבל בלי זה לא חיים. אז המשך יום נעים ואל תחשבי על זה הרבה זה יסתדר בלי שתשימי לב. אוהבתתתתתתתתתת מרין

mariana

New member
הוספות

היי ג´ס המנהל שלי אמר שאת יכולה להזמין שמאי אחר שיעריך את הבית שלך ליותר וכך תפסידי פחות. שמאי עולה בערך 200 שקל מהבנק מקווה שעזרתי

jess ועוד

New member
תודה יקירתי חשבתי על זה אבל

ותמיד יש אבל הוא לא יכסה לי 13 אלף דולר (51 אלף שקל)

ג´ס...../images/Emo141.gif

באמת יש לך יום לא נעים... אני מקווה שבסוף תסתדרי וימצא פיתרון לבעיה שלך...הלוואי שהייתי יכולה לעזור איכשהו... זה אומנם לא עזרה מוחשית- אבל תמיכה תמיד מעודדת קצת אז קבלי ממני המון:

sidi

New member
צהריים טובים

יהיה בסדר, אני בטוח שתסתדרו, וכי יש לכם ברירה? שא שיהיה המשך יום נעים, יותר ממה שהיה עד עכשיו. סידייייייי

@@

New member
כמה חסר לך??????

רק 13,000 $ ???????. זה מה שחסר לך???????? נשמה יהיה בסדר, ניסית בבנק הפועלים הם ממנים 95% מהמשכנתא. אני מקווה שיהיה בסדר. אוהבת ריקי

jess ועוד

New member
הם אלו שעושים בעיה

חשבתי שכבר תוכלי לעשות מגבית גם בשבילי כמו שעשית מגבית בשביל ההוא את יודעת 100 אלף ....

@@

New member
ממש מצחיק

ג´ס גם את ככה יורדת עליי? אני אעשה פה מגבית בפורום נראה מה נצליח לגייס

shir23

New member
אני רק רוצה להבין

ריקי! מה את עושה בעבודה ? השעה 14:20! את מזדהה איתי ועם מרין עד 16:30 אין בעיה.

@@

New member
ראית מה זה?????

אח שלי לקח לי את הרכב ואני מחכה לא! חצוף לא? חכי חכי מה אני אעשה לו

למעלה