צהרים טובים לכם

צהרים טובים לכם

מישהו אולי יכול לעזור לי? בן אחי חוגג בר מצווה שבוע הבא ואין לו מושג מה הוא אומר על הבמה:( חיפשתי אתר עם דרשה משהו קצרצר ולא מסובך כי הוא בישן ולא מצאתי כלום. מישהו במקרה מכיר? מודה לכם מראש על התשובה

תודה זה בדיוק מה שחיפשתי

קזה1

New member
זה היום עשה השם

נגילה ונשמחה בו, הורי ומורי היקרים, יום גדול וקדוש הוא היום הזה בחיי בו אני עומד לפניכם ומקבלי עלי את עול המצוות.... מתוך שני עמודי A4 שנלמדו בע"פ. היום נהוג לקרא מהדף, הנה לך פתיחה, ירשום כל אחד מה הוא זוכר, תחברי, עשי קישורים בין הקטעים והינה לך דרשה.
זכויות שמורות לרב שלי... שאחרי שנים רבות עוד זוכר את זה, (בזכות מלכות בקצות הציפרניים) |קריצה|

old friend

New member
מורי ורבותי

אורחים נכבדים ואחרונים חביבים הורי היקרים כוס ישועות אשא על שזכיתי להגיע ליום גדול ונשגב זה בחיי הוא יום הבר מיצווה שלי בפרשת השבוע , פרשת תרומה אומר..... (Zהו עדכאן, לא זוכר יותר)

מזל חי

New member
אורחים נכבדים

ברוכים הבאים לשימחתי זו... וויי איך ההתחלה שלי עוד חקוקה לי מאז
והסוף היה ...כי עת לחננה כי בא מועד! פשששששששששששששש וואחד דרשה היתה לי אין לכם מושג כמה אמצע היה לה.

a n a t i 3 3

New member
הורי, אחי וסביי היקרים....

בני משפחה ואורחים נכבדים. ראשית אני מודה לכולכם על שויתרתם על תוכנית "ימים מאושרים" ובאתם להשתתף בחגיגת בת המצווה שלי. מקובל לערוך חגיגת בר מצווה לבנים, אך זה לא הוגן... כי גם לבנות גילי מצוות רבות... נשבעת לכם שזוכרת גם את ההמשך

למעלה