צהרים טובים לכם

צהרים טובים לכם

הבוקר עסקתי בשיקום וניקוי הגינה לאחר הרוחות , גם אספתי המון פקנים (מוזמנים לבוא לאסוף יש המונים)... וזמן האחרון הקוריצה(תרנגולת) חיה בשלום עם החתולות ..ואוכלת את האוכל שלהן בבקרים מראה מקסים היא משתלטת על אחת הצלחות ואם אחת החתולות מתקרבת היא מנקרת ...

איזו תמונה חמודה ומחממת ../images/Emo23.gif

גם אני הייתי תמיד מאכילה חתולים שהגיעו לסביבה שלנו, אבל השכנים כאן, ממש לא אהבו את זה..... אז עכשיו רק מדי פעם (כשאף אחד לא רואה
)

אצלי חתולות בחצר זו חובה

מאחר ומאחרי החצר יש מטע אבוקדו באים הרבה עכברים ונחשים ,היכן שיש חתולים אין כמעט עכברים ונחשים . הייתה לי חתולה אחת בחצר שכל פעם שהמליטה הנמיות אכלו את הגורים כך שרק שתי בנותה שרדו .בטעות נקו את החצר והרסו את המחילה של הנמיות ..הנמיות עברו דירה ..החתולה הבוגרת מתה ושתי בנותיה ילדו ארבעה גורים ..ישר הזמנתי את ווטרינר ודאגתי לעיקור סירוס לכולם... היום יש שישה חתולים ..תרנגולת לבנה אחת ...וביום שישי קבלתי מתנה 2 תרנגולות ערביות בינתיים סגורות בלול..בנוסף יש משפחה של קיפודים במחסן.וטוס שמתארח מפעם לפעם.

פשו שי ת

New member
תמונות

טלי יקירתי אהבתי את ההרמוניה בחצר בין החתולים והתרנגולות את גינת הירק ... אפשר ל''קטוף'' חציל??? חחח
מורגשת אהבתך הגדולה וההשקעה בהכל
חגית

איזה תמונה נפלאה

יש לך גינה נפלאה, השילוב בין החיות נראה טוב אני משוכנעת שלך מתאים המגורים בחיק הטבע אולי חממות יגדלו ירקות טוב יותר בצפון הקר בחורף מה שבטוח שהמגורים על בית קרקע הוא אידאלי לרוב האנשים

למעלה