צהרים ומה מכינים?

ady18

Well-known member
צהרים ומה מכינים?

נקנקיות+פתיתים? ואצלכם?

pirge

New member
אגוון את הקציצות ואכין בנגיעות פתיתים

בתיאבון לכולם. אם יהיה מוצלח,אביא מתכון ותמונה.

pirge

New member
כדורי בשר בנגיעות פתיתים../images/Emo3.gif

כדורי בשר בנגיעות פתיתים מקור:פירגה כדורים נימוחים ורכים לשים בקערה ג ד ו ל ה: חצי קילו בשר טחון איזה שאוהבים כוס פתיתים (לפני בישול) מבושלים בהרבה מים רותחים 3 דקות - מסננים - מצננים 5 דקות. 2 פרוסות לחם אני שמה עינן קל שרוי וסחוט—אפשר לגרר על פומפיה גסה 1 ביצה שלמה שן שום מגורר בצל אחד מגורר (מגררת גסה) כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה מלח ופלפל וקינמון לטעם כפית קטשופ מעט כמון ומעט כורכום מלח ופלפל לערבב להכין קציצות גדולות ולהניח על השיש-קל יותר ליצור כדורים עם ידיים לחות מכינים רוטב אדום בסיר שטוח ורחב שהקציצות יכנסו בשכבה אחת. בצל ושן אחת של שום קצוצים מוזהבים בשמן מוסיפים: כפית סילאן 4 כפות קטשופ קופסה קטנה רסק עגבניות מהול בכוס מים רותחים מעט כמון ומעט כורכום מלח, פלפל, קורט קינמון מרתיחים וטועמים ומשפרים טעם------ מוסיפים מים בגובה הקציצות מנמיכים את האש להכי קטנה ומבשלים כ-40 דקות. מנערים קלות מדי פעם את הסיר במידה וצריך--מוסיפים מעט מים רותחים במשך הבישול. תהנו

אהבתי קמה להכין הרוטב הטעים הזה קציצות

בשר בקר כבר הוצאתי מהמקפיא מזלי לפני שעתיים בערך ככה שנשאר לי להכין הרוטב הזה נראה רטוב חיחיחי ועסיסי בד"כ מכינה ללא קטשופ הפעם מתאים לי דווקא יש לי במקרר שני בקבוקים שאין להם כלכך שימוש אז לפני שאזרוק תודה פירגה

אז ככה מאוד טעים הרוטב עם הקטשופ תודה../images/Emo140.gif

הוספתי לכל התערובת את מה שכתבת וגם קצת אגוז מוסקט ופפריקה וקורט סוכר את הקציצות טיגנתי מעט ממש מעט רק בשביל הרייח יאמייי התחשק לי קציצה מטוגנת אז החלטתי לטגן את כולם וככה יש ריייייייח טעים בבית אחרי טיגון קצת הוספתי לרוטב המאוד אדום וסמיך והעיקר טעים הקציצות עכשיו מתבשלות טעמתי מעט טעיםםםם מאוד יהייה יותר טעים אחרי כל הבישול כי הרוטב יקבל את טעם הקציצות והוספתי את שמן הטיגון שנשאר לסיר הרחב יו איזה רייח יש חבל"ז חבל שאין לי מצלמה אנסה לצלם מהנייד שלי אוי כמה שמחה שהכנתי את האוכל המרייח והאדום הטעים הזה תודה פירדגה שבדיוק היום העלת שוב את המתכון הכנתי איטריות צהובות רחבות כתוספת אבל עכשיו אני רואה קוסקוס בא לי גם הולכת להכין קוסקוס אינסטנט חיחיחיחיחי
ויי ויי מחכה למשה והבן שיגיעו כבר

pirge

New member
בבקשה זיוי,בתקווה שכולם יאהבו.באמת מריח נהדר.

פירגה תודה רבה אהבנו מאוד והיה טעים מאוד

קוסקוס לא הכנתי לבסוף כי לא היה צורך למרות שרציתי האיטריות פשוט התאימו יופי אני חייבת לאמר שוב ושוב הרוטב עם הרבה רסק וקטשופ פשוט נפלא וטעים ואהבתי שיצא לי סמיך נישאר לי עוד קצת משה לא לוקח למשרד מחר אולי אוסיף לזה פיטריות ואז אכין לי קוסקוס מתאים לי מחר עוד חחחח אז מבחינתי זהו מאכל המומלץ שלי לשבוע חדש תודה פירגה יקרה

למעלה