צהרים ומה מכינים

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

pirge

New member
הבת שלי ביקשה שוב כדורי הבשר בנגיעות אטריות

כדורי בשר בנגיעות אטריות מקור:פירגה הכנתי תוספת של ספגטי וסלט כדורים נימוחים ורכים לשים בקערה ג ד ו ל ה: חצי קילו בשר טחון איזה שאוהבים כוס אטריות דקות קצרות מספר 6 של אוסם (לפני בישול) 2 פרוסות לחם אני שמה עינן קל שרוי וסחוט—אפשר לגרר על פומפיה גסה 1 ביצה שלמה שן שום מגורר בצל אחד מגורר (מגררת גסה) כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה מלח ופלפל וקינמון לטעם כפית קטשופ מעט כמון ומעט כורכום מלח ופלפל לערבב להכין קציצות גדולות ולהניח על השיש מכינים רוטב אדום בסיר שטוח ורחב בצל ושן אחת של שום קצוצים מוזהבים בשמן מוסיפים: כפית סילאן 4 כפות קטשופ קופסה קטנה רסק עגבניות מהול בכוס מים רותחים מעט כמון ומעט כורכום מלח, פלפל, קורט קינמון מרתיחים וטועמים ומשפרים טעם------ מוסיפים מים בגובה הקציצות (האטריות סופחות אליהן נוזלים) מנמיכים את האש להכי קטנה ומבשלים כ-40 דקות. מנערים קלות מדי פעם את הסיר להוסיף כל פעם מים כדי שיהיה מספיק רוטב לתוספות תהנו

DUKASIT

New member
אצלינו על האש - היום יום הולדתו של

בעלי המתוק והמקסים
וממש בלי כוונה מגיעים 12 מבוגרים ו-9 ילדים. כל אחד מביא משהו. יהיה שמח
פירגה אם אכין את העוגה הכושית שלך ולמעלה אשים רק שוקולד מריר (אחרי האפייה) - בלי שמנת מתוקה, זה בסדר ?

pirge

New member
תשימי קוביות על עוגה חמה וזה ישמש כקרם../images/Emo140.gif

מזל טוב,בריאות ואושר יום הולדת שמח

../images/Emo65.gifמזל טוב לבעל שלך../images/Emo140.gif

מזל טוב
|בלון שפע ברכות ליום הולדת שמח עד 120 כל טוב לכם המון אושר ועושר בהצלחה בכל
אגב חיפשתי בשרשור ההכרות תחת שמך את שם בעלך לא רשמת אז לכן כתבתי "לבעל שלך"

../images/Emo65.gifמזל טוב לבעל שלך../images/Emo140.gif

מזל טוב
שפע ברכות ליום הולדת שמח עד 120 כל טוב לכם המון אושר ועושר בהצלחה בכל
אגב חיפשתי בשרשור ההכרות תחת שמך את שם בעלך לא רשמת אז לכן כתבתי "לבעל שלך"

Y A E L I 37

New member
אתמול בלילה הכנתי להיום

קוסקוס {אורגינל בסיר אידוי} קציצות עם אפונה ירקות חמוצים. נרשמה התלהבות מקרב הילדים.

ואני הכנתי פתיתים לבתאל

ולתינוק שאני מטפלת בו, ונשארו הקציצות מלפני יומיים כי אתמול אפאחד לא אכל................ ויש פסטה.............. והכנתי סלט ירקות טרי וטעים, מספיק לא? מחר נראה מה נכין.................

למעלה