צהרים ומה מכינים?

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
צהרים ומה מכינים?

אצלי ספגטי בולנז ואצלכם?

pirge

New member
חביתה מחוטבת בתירס וטונה

חביתות מחוטבות זכרון נוסטלגי ישן שאמא שלי היתה מכינה לנו. מקור:פירגה משמנים היטב מחבתיות קטנות או מחבת אחת גדולה או מחבת שקעים בקערה בינונית: טורפים 4 ביצים מוסיפים: 2 פרוסות לחם טרי (בלי הקשה) חתוכות לריבועים קטנים בוחרים תוספת יחידה או משולבת לפי המוצע: 2 כפות תירס או-------.......... 2 כפות טונה בלי השמן או--------------.... 2 כפות פטריות או--------------.. 2 כפות קוביות תפוחי אדמה או--------... 2 כפות אפונה טרייה מבושלת (ללא נוזלים) או----. 2 כפות גבינה צהובה מגוררת+מעט זיתים או------........ 2 כפות בצל ירוק או-----........... 2 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים או-------.......... 2 כפות נקניקיות חתוכות לריבועים קטנים (אפשר נקניקיות מהצומח) או-----........ 2 כפות נקניק חתוך לריבועים קטנים או----..... 2 כפות חתיכות עוף מבושלות חתוכות לחתיכות קטנות או-----------,,,,,,, 2 כפות חתיכות בשר מבושל חתוך לריבועים קטנים אפשר להכין חביתות קטנות במחבת שקעים או----.....חביתה ענקית משולבת בכמה טעמים. תיבול: רוטב צ'ילי---מלח-------פלפל שחור-----בצל מטוגן-או טרי קצוץ- ושום לפי הטעם האישי. תהנו

פנינה ט

New member
טעים אבל למה מחוטבת? כי לי נראה שמי שיאכל

חביתות שכאלה יכול לשכוח מהחיטוב חחחחחחחחחחח

akninm1

New member
אצלי ספגטי ברוטב עגבניות והמבורגר או שניצל.

יוכי68

New member
זה מה שאני אוכלת כשאני ממהרת ורעבה

כרוב מאודה + חביתת בצל וכוסברה בכמות נדיבה + ירקות מוחמצים שהכנתי ביום שישי. חביתת בצל וכוסברה - פשוט 3 ביצים בצל קצוץ דק כוסברה קצוצה דק - בכמות נדיבה פלפל שחור, מלח, מרק עוף פרווה לערבב הכל היטב ולטגן בשמן - להפוך בזהירות - אם לא מתהפך בקלות פורסים ל4 חלקים והופכים כל חלק בנפרד.

simad1

New member
פסטה פרפלה מוקפצת בסרטי קישואים,כרישה וצנובר

יוכי68

New member
ירקות מוחמצים

ירקות מוחמצים: בצנצנת בינונית עם סגירה הרמטית: ירקות שונים חתוכים: גמבה, פלפל מתוק, פלפל חריף, כרובית, קולורבי, גזר, אפשר להוסיף כרוב, לפת, מלפפון, שום וכדו' ככוס חומץ, ככוס מיץ לימון, כשתי כפות מלח והשאר מים רותחים. בסוף יש להוסיף מעט שמן זית - לאטום את הצנצנת - להפוך ולערבב מעט - להניח ליומיים בערך - משתבח עם הזמן. אפשר להוסיף כמה גרגירי פלפל אנגלי/שמיר להשבחת הטעם.

ליאתפ29

New member
אצלי

דג סלמון בתנור של ניקי ו תפוחי אדמה בקוביות קראנצ'יות של פירגה

למעלה