צהרים ומה מכינים?

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
צהרים ומה מכינים?

אצלי קציצות טונה+קוסקוס ואצלכם?

וזה מה שהיה אצלי היום

עוף צלוי תפ"א צלויים סלט ירקות איטריות מטוגנות ומבושלות לא יודעת מי יכול לשמוע ואולי טוב שכך פשוט מטוסי חיל האוויר לא מפסיקים לנוע נוע ללבנון אין לכם מושג איזו הרגשה זו שישמור אותם אלוהים בים באוויר וביבשה

Y A E L I 37

New member
מאמאמיה ארוחה כלבבי../images/Emo45.gif

אפשר בבקשה מתכון לעוף ותפו"א? ניראה טוב... וגם לסלט המגרה הזה

זיוי אפשר את המתכון

של האטריות מאוד רוצה להכין כתוספת תודה וערב טוב ושקט

עוף ותפוחי אדמה בגריל וסלט פיטריות

משה אומר הכי פשוט הכי טעים המתכונים לא שלי נלמדו במשך השנים בקערת פלסטיק גדולה מכינה מרידנה = פפריקה מתוקה אבקת שום בנדיבות - עושה רייח משגע בבית אבקת מרק עוף תבלין גריל עוף שמן לערבב הכל יחד לתערובת ולערבב את העוף או תפ"הא להקפיץ הקערה שכל חלקי העוף יקבלו הטעמים היטב או תפ"הא כמובן סלט ירקות רגיל מלפפונים ירוקים טריים עגבניות אדומות טריות בצל לבן טרי בינוני כוסברה קצוצה - הפעם השתמשתי ביבשה גזר טרי מגורד על פומפיה גסה שמן לימון ומלח לערבב היטב ולהגיש סלט פיטריות שמן לטגן בצל לבן ושום טרי קצוץ שמיר טרי / יבש אבקת מרק עוף אבקת שום אגוז מוסקט להוסיף הפיטריות להוסיף מיים עד כדי כיסוי ולבשל עד שהפטירות רכות והמיים התאדו מעט בתאבון

Y A E L I 37

New member
אני מתה על המטעמים שלך../images/Emo45.gif

נקרא מעולה ותודה על התגובה המהירה.. שיהיה לך ולמשה ערב נעים

איטריות דקיקות מטוגנות ומבושלות

1 חב' איטריות דקיקות בסיר על אש בינונית שמן רגיל כ ¼ כוס לערך- אם חב' שלמה אז קצת יותר 1 חב' או ½ חב' איטריות לטגן ותוך כדי טיגון כל פעם להקפיץ או לערבב בזהירות את האיטריות שלא ישרפו בתחתית כשכל האיטריות שחומות למזוג מיים לאט לאט עד כיסוי אפילו פחות מלח להגביר את האש לתת לרתוח ולבשל כ ¼ שעה בערך ועד שהמיים ייספגו או עד שהאיטריות רכות ונעימות לאכילה בתאבון

לי את 34

New member
זיוי כל כך ביתי ומגרה ../images/Emo13.gif

הכוונה לאטריות דקות כאלו של מרק?

כן בדיוק

הנה לך ראי בבקשה איטריות דקיקות >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> רק הישמרי שלא ישרפו למטה כי אחרת הן נעשות מעט מרות הבן הגדול שלי מסוגל לחסל סיר שלם אני אוהבת לחתוך עגבניה לקוביות ולזרות מלח עבה מעל נסי ותהני שהייה לילה שקט ונעים

למעלה