צהרים ומה מכינים?

ady18

Well-known member
צהרים ומה מכינים?

קציצות טונה\פירגה +קינואה ואצלכם?

ady18

Well-known member
קציצות טונה\פירגה

2 קופסאות טונה מסוננות ומפוררות היטב היטב. 4\1 כוס קמח מצה או פירורי לחם 2 ביצים טרופות פטרוזיליה קצוצה בצל מגורר מלח פלפל שחור לערבב היטב. ליצור קציצות ולטגן ב-2-3 כפות שמן מ-2 הצדדים. רוטב: לטגן 2 בצלים קצוצים דק ולהזהיב. להוסיף 2 כפות סילאן כף פפריקה מתוקה כף אבקת מרק עוף כף או שתיים קטשופ להוסיף 3 כוסות מים רותחים ולערבב. להרתיח ולטעום ולהוסיף מלח ופלפל. לטעום ולשפר טעם. לצמצם את הרוטב לחצי לפני שמכניסים את הקציצות.

ady18

Well-known member
אני מכינה

אותה כמו אורז ומוסיפה לה קצת גזר קוביות ויוצא מאוד טעים

Daisy let it go

New member
אני ממליצה לך על תבשיל קינואה פשוט-

וממש ממש טעים- אני קודם כל מבשלת מעין 'מרק' קטן בסיר בינוני חא עם הרבה מים- שמה כף אבקת מרק, ומוסיפה ירקות שאני אוהבת (במקרה שלי זה גזר גמדי, בטטות, עדשים חומות, פטריות ולפעמים גם תפו''א). לאחר שהירקות התבשלו דיו אני שופכת חבילה שלמה של קינואה (כן, כן) ומבשלת אותה על אש נמוכה עם מכסה סגור כמו אורז. כזה מוכן יוצאת כמו מכובדת שמספיקה לשבוע ואפילו יותר (זה מתאים למי שאין לה זמן לבשל כל יום, בשבילי זה מושלם כשאני חוזרת מבצפר).

סנאית 12

New member
כבדים מטוגנים עם בצל וחוואיג' מרק

מאוד טעים ומאוד מומלץ

סנאית או מדינת ישראל אפשר בבקשה את

מתכון הכבדים המטוגנים עם החוויאג' מרק [חדש לי התיבול הנ"ל] תודה רבה

AUR1

New member
הכנתי עוף קריספי של פירגה../images/Emo24.gif

יצא פשווווט מעולה!!! פירגה תודה רבה על המתכונים המעולים.
צילמתי עם מצלמת פלאפון. האם מישהי יודעת כיצד אפשר להוסיף תמונה למחשב?

כבד מטוגן / 1מדינת ישראל

מצרפת את המתכון המבוקש. שימו לב לקעריות מבצק פילו שהכנתי שאותן מילאתי בכבד קצוץ, כמובן שניתן למלא גם בתערובת חלקי פנים אחרים. עוד בתמונה - בצלחת ליד הקעריות לשון מבושלת.

סנאית 12

New member
כבד מטוגן בחוויג'../images/Emo27.gif

אני השתמשתי ב 1/4 קילו כבד קודם כל את מפשירה את הכבדים ומכניסה אותם לרשת צלייה על מנת להוציא את כל הדם מהכבדים ע"י צלייה ,אח"כ כשאת רואה שכבר אין דם כמובן שאת הופכת מצד לצד,מחממת מחבת עם שמן זית או שמן רגיל לפי רצונך, ומכניסה לשם בצל אחד קצוץ עד הזהבה, אח"כ מוסיפה את הכבדים ומערבבת, אח"כ את החוויג' מרק ,פלפל שחור ומלח ומערבבת, מבשלת עד שהכבדים מוכנים .והנה לך מנה משגעת שאפשר להניח לצד אורז לבן או פתיתים .

למעלה