צהרים ומה מכינים?

ady18

Well-known member
צהרים ומה מכינים?

אצלי חזה עוף +ירקות של פירגה ואצלכם?

ady18

Well-known member
זה המתכון והמלצה חמה

חזה עוף וירקות 4 תפוחי אדמה מבושלים שמן מלח פלפל שחור 4 חצאי חזות עוף - 500 ג' 250 ג' פטריות חתוכות חצי כוס מרק עוף רבע כוס יין לבן יבש כפית וחצי קורנפלור רבע כוס בצל ירוק קצוץ כף רוזמרין טרי קצוץ חצי כוס אגוזים גבעולי פטרוזיליה להמליח ולפלפל את החזות ולטגן במעט שמן 3 דקות במחבת גדולה. להוציא את החזות ולהניח בצלחת. לשים במחבת תפוחי אדמה ופטריות ולערבב ביחד כ-7 דקות. לערבב לסירוגין. להוסיף יין וחצי כמות המרק. להניח על הכל את החזות ולכסות במכסה. לבשל 5 דקות. לערבב ביתרת המרק את הקורנפלור שלא יהיו גושים ולהוסיף למחבת. להוסיף בצל ירוק ורוזמרין. לערבב עד שהרוטב יתעבה. מוסיפים אגוזים, מלח ופלפל. מגישים עם פטרוזיליה טריה.

מיכל63

New member
כרובית עטופה בבשר טחון...../images/Emo99.gif

המון עבודה אבל הילדים משתגעים על זה...

VIC22

New member
מ..ק..פ..י..צ..ה! מה המתכון של...

המתכון של כרובית וקציצות נראה ממש מדליק אני מאוד רוצה להכין אותו! התמונה ממש מגרה אות משו משו פ33ה

רובנס

New member
מומלץ בחום המתכון של הכרובית

ובכדי לחסוך קלוריות במקום הטיגון הנחתי בתבנית משומנת קלות ולתנור באופציית גריל יצא נהדר ואצלי אהבו יותר מהמטוגן

pirge

New member
נשמע מאד טעים. ../images/Emo3.gif אצלי,טגון של

שניצלים---פתיתים בגרגרי חומוס ומרק כמעט צח,עם קניידלך. צהריים טובים טעימים לכולכם.

אצלי ארוחה של בית תמחוי

פירה וקציצות
(הצחקתי את עצמי עם ה"בית תמחוי")
: במה היא עוסקת?
: אני מלצרית בסנוקר..
: מה????????
: כבודו, היא מלצרית בבית תמחוי, מחלקת מזון לעניים..
: אה... צדקת..

effyba

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכנראה שגם אצלי בית תמחוי.היום

קציצות, ברוקולי מאודה, סלט גזר ומרק בטטות של רוניתי שאני מכינה המון. היום הוספתי לו קישוא וחופן עדשים.

limim

New member
בבקשה: ../images/Emo91.gifחזה עוף בסילאן

מתכון: חזה עוף בסילאן רכיבים: שתי חתיכות חזה עוף חתוך לקוביות ארבע כפות דבש תמרים 2 כפות מיץ לימון קורט מלח חצי כפית פלפל שחור שן שום כתושה אופן הכנה: מטגנים מעט את קוביות חזה העוף בכף שמן מוסיפים את הדבש השום הלימון והתבלינים מערבבים ונותנים לחזה להתבשל כ-20 דקות מומלץ להגיש את המנה עם אורז לבן הערות: מקור המתכון: פורום מתכונים-ליאת מלונדון הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

12רוניתי

New member
אצלי

חזה עוף מוקפץ בירקות- פלפל גזר קישוא וצ'ילי שניצל מטוגן פתיתים מאפה פילו 'ק פלפלים וגבינה בולגרית

למעלה