צהרים ומה מכינים?

ady18

Well-known member
צהרים ומה מכינים?

פשטידת ספגטי\ניקי ב ואצלכם?

pirge

New member
מאפינס טונה עם תירס ח.ד.ש וטעיםםםםםםםםם

מאפינס טונה ותירס - ח ד ש מאת:פירגה שמים בקערה: בצל קטן קצוץ דק מטוגן בחלק מהשמן 2 קופסאות טונה בשמן-סחוט היטב מהשמן 2\1 כוס גרעיני תירס מקלח מבושל 2 ביצים 3 כפות פירורי לחם גרוס גס כוס וחצי קמח תופח כף גדושה קטשופ 3\1 כוס שמן שמנת חמוצה קלה מלח פלפל שחור לערבב לבלילה די דלילה לשמן תבניות מאפינס ולזרזף עליהם טיפונת פירורי לחם לצקת כמות 4\3 מגובה התבניות – המאפינס יתפחו לפזר מעל למאפינס שומשום ועשבי תיבול טוסקנה או פפריקה ופטרוזיליה לאפות בחום 180 עד שמוכן ובצבע חום יפה כ-35 דקות הכמות היא ל-13 מאפינס ג ד ו ל י ם תהנו

pirge

New member
תמונה מאפינס טונה ותירס-נטעמו ../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif

pirge

New member
עוד עוגת גבינה לילדים ח.ד.ש

עוגת גבינה קטנה ומטריפה מתכון מחברה -----במקור העוגה עם בסיס פריך עוגה רכה רכה ומאד נימוחה בציפוי שמנת חמוצה לבנה ויפה - נהדרת לילדים מאת: פירגה תבנית אובלית-30X20 עוגה נמוכה מלית קרם גבינה: לשים בקערה: 2 חבילות גבינה לבנה 9% 2 שקיות סוכר וניל 4\3 כוס סוכר 3 ביצים שלמות מוקצפות היטב במזלג (לא במיקסר) 2 כפות קורנפלור לאפות ביחד כ-40 דקות. להוציא ולמרוח ציפוי: מיכל שמנת חמוצה קלה +2 כפיות סוכר לאפות שוב עוד 12דקות. לקרר. לשמור במקרר כמה שעות – להגיש ולהנות תהנו. מי שרוצה יש לי את המתכון המקורי של העוגה עם הבסיס

ניליא

New member
נשמע ונראה נפלא! על איזה מיכל שמנת חמוצה את

ממליצה? אני מכירה שמנת לבישול בקופסא. האם זו הכוונה? 15% שומן אם אני לא טועה.

pirge

New member
ניליא,לא מתוקה. חמוצה 9% ../images/Emo92.gif

העוגה רכה כמו בתמונה. ממש נמסה.

pirge

New member
שירוש,כמובן שהעוגה תצא יותר../images/Emo3.gif עם15%אבל

לטעמי,היא מושלמת גם עם 9%.

pirge

New member
אגב שירוש, זו העוגה שרשמתי לך אתמול כשביקשת

עוגות גבינה מהירות וזמינות. אחת היתה הפירורים בקערה אחת - מנצחת והשניה היתה זו . רק שהורדתי ממנה את הבצק. חבל"ז,אני עדיין מתלהבת כמה שיצאה נימוחה ורכה.והעוגה בחושה בצ'יק.

למעלה