צהרים ומה מכינים?

Y A E L I 37

New member
קינואה וכוסמת מאתמול וחזה

עוף מתובל על מחבת פסים וליד סלט חסה עם לימון ומלח. לילדים הכנתי טבעות עוף עם ספגטי וירקות חיים ליד. בתאבון.

Y A E L I 37

New member
זה עיגולים מבשר חזה מצופים בפרורי לחם

כמו שניצלונים רק בצורת טבעת / חישוק . הקטנים אוהבים עם קטשופ. מקווה שעזרתי.

Y A E L I 37

New member
תמיד יש לי שתי חב' במקפיא

כי הם מאוד אוהבים את זה ולא תמיד יש לי זמן להשקיע. זה טוב בימים שאני עובדת ומגיעה סחוטה אז אני זורקת כמה כאלה לתנור עד מתרכך ותוספת במקום ויש ארוחה טעימה לקטנים. זה מאמא עוף בצורת עיגול ויש כל מיני חברות. אני קונה של ווילי פוד

pirge

New member
עדידוש, טבעות עוף זה כמו הטבעות

בצל. נראה אותו דבר. במקררים הקגפואים בסופר.

Y A E L I 37

New member
נהדרררררררררררררררררררר ../images/Emo24.gif

שמחה שטעים לכם ממטעמיי. יעלי לייט

איליי1

New member
כל פעם אני רואה את ההודעה וכולי ../images/Emo10.gif

אני עוד בכלל בעבודה ולפני 16.30 אין סיכוי שאראה את הילדים... מה שנשאר זו ארוחת ערב...

MoonlighTears

New member
אצלי../images/Emo39.gif

פפריקאש (תפוחי אדמה בפפריקה ובצל), שניצלים בציפוי קריספי של פירורי לחם ופלאפל, פתיתים אדומים ואורז עם עשבי תיבול. אה, וקציצות עוף מאתמול. ההורים ואחי התלהבו מהשניצלים, זה יוצא נהדר עם הפלאפל.

12רוניתי

New member
אצלי סלט חיטה טעים כל כך ו..

ליד הוכן פעם נוספת השבוע , נתחי חזה עוף וירקות בנוסח סיני של יולי 9 ופסטה ..

היי, אצלנו אכלו פסטה עם עוף בגריל ובערב

אכין בורקס שאני מכינה לו את המילוי פטריות ברוטב וסלט .

12רוניתי

New member
מתכון לסלט חיטה

סלט חיטה- 12רוניתי חצי קילו חיטה לבשל במים 45-60 דקות לסנן לשטוף לטגן במחבת 1 בצל גדול בשמן זית קוביות פלפל אדום חופן חמוציות/ צימוקים או משני הסוגים יחדיו(מומלץ) להוסיף החיטה למחבת. להוסיף מלח, 2 כפות דבש, 1 כפית אבקת מרק עוף לערבב יחדיו הכל. אפשרי למי שאוהבת מעט כוסברה( שמתי מעט). לאכול את סלט החיטה קר או חם. וזה טעים!!!!!!! הערות חשובות---12רוניתי: המתכון מחברה בעבודה ממליצה מעט להשרות את החיטה או משך הבישול שעה הכנתי חצי כמות וזה מספיק להמון!! ממליצה על הכנת חצי כמות או רבע כמות, לחשב בהתאם כמויות. . בהצלחה.

MoonlighTears

New member
"פרורי" פלאפל -

ישנה אבקה להכנת פלאפל ביתי, הוספתי אותה ביחס בערך 1:1 לפרורי הלחם עם טיפה יתרון לפרורי לחם, יצא מצוין. אבל כמובן שזה תלוי בטעם האישי. את יכולה לשחק עם היחס בכיף. לי;)

למעלה