צהרים ומה מכינים?

מבקשת מתכון לרוטב שמנת עם פטריות

לפסטה בבקשה, אני צריכה רק להכין את הרוטב, כמו שאני מכינה רוטב בולנוז, אותו הדבר שמנת עם פטריות בבקשה , צריכה משהו מוצלח מאוד...................תודה

פירגה שאלה לגבי האורז המלא

אני צריכה להוריד את האטריות , אפשר להוסיף עוד אורז ואם כן כמה אורז וכמה מים?

pirge

New member
תוסיפי 2\1 כוס אורז ו-4\3 כוס מים . אפשר בסוף

האפיה לבדוק ולהוסיף במידה וצריך. בבקשה.

איליי1

New member
מתכון קל מאוד שהילדים שלי מתים עליו

מטגנים בצל עד לשקיפות (לא לשרוף) מוסיפים פיטריות חתוכות טריות או משומרות אם אין בבית.. . קוביה אחת של תיבולית שום-פטרוזליה של קנור שמנת מתוקה אחת (או שמנת לבישול אם רוצים יותר דיאטטי) מעט מלח פלפל לבן מביאים לרתיחה עדינה ומנמיכים את האש 10 דקות בישול בערך.. מוסיפים אגוז מוסקט מגורר ואם רוצים אפשר לדלל מעט עם חלב... טעים באחריות, אפילו התינוקת שלי חולה על זה...

ady18

Well-known member
בבקשה

פסטה ברוטב פטריות ושמנת - ניקי ב מצרכים: חבילת פסטה 2 בצלים קצוצים 2 כפיות שום כתוש חבילת פטריות טריות חתוכות / קופסא עגבניות שרי חצויות שמנת לבישול א. מרק מל"פ אגוז מוסקט כוס מים ( לא חובה) הכנה: להכין את הפסטה לפי ההוראות לטגן את הבצלים, להוסיף פטריות, שום. לטגן כמה דקות . להוסיף שמנת מתוקה, עגבניות שרי, מים, תבלינים לבדוק טעמים. להגיע לרתיחה. להוסיף את הפסטה לרוטב. ולהגיש אפשר לפזר פרמזן. בתאבון.

פרגיות , ציפס וסלט ירקות ועכשיו

טגנתי גם בלינצסים, הילדים מתים על הבלינצסים.

פשוט ביותר בעלי אוהב כך:

מטגנת פרוסות של בצל ופרוסות גמבה עד שמזהיב . חותכת את הפרגיות לקוביות קטנות מתבלנת במלח , פלפל שחור ומעט פפריקה מתוקה ומוסיפה את זה לבצל והגמבה ומבשלת עד שהפרגיות מוכנות. הגמבה והבצל הכי טעים עם פירה .

ואני מכינה פרגיות בתנור נורא פשוט

סטייק פרגיות או קוביות או שיפודים מתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כמון וכורכום מעט, או בגריל עוף הכי פשוט שמן כמובן. על מצע של בצל ועגבניות עוטפים בנייר כסף ואופים בערך 30 דקות בחום בינוני.

ady18

Well-known member
אצלי

פרגיות בחלב קוקוס\אודטה חצי קילו פרגיות שתי כפות שמן זית רבע כוס צילי מתוק כחצי מיכל חלב קוקוס לטגן את הפרגיות עד להזבה ולהוסיף את מרכיבי הרוטב ולצמצם ויחד עם תפוחי אדמה\ציפס\אורז\קוקוס

kalah

New member
אמאאוהבת- הצעת שדרוג

תוסיפי לזה גם כבד עוף בקוביות קטנות, ולתבלון קצת תבלין מעורב ירושלמי וקצת כמון. יוצא נפלא.

היי תודה רבה לך אני מתה על הכמון אבל

בעלי לא אוהב וגם כבד לא אוהב אבל המון תודההההההההה. אנסה תבלין ירושלמי לא מכירה למה זה דומה?

Y A E L I 37

New member
אצלי

חזה עוף מתובל היטב על מחבת פסים שעועית ירוקה מוקפצת סלט חי פסטה

Y A E L I 37

New member
בבקשה

חצי חב' שעועית ירוקה של סנפרוסט אני לוקחת ווק, ומאדה בצל ו 3 שיני שום שמה את השעועית ומקפיצה מלח, מעט פפריקה לצבע מקפיצה עד שהשעועית מתרככת. טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ורזה.

Y A E L I 37

New member
וגם טעים ומזין../images/Emo3.gif

שי שלי מאוד רזה ובררן והוא חולה על זה
שלומי בסיידר, עוד מעט יוצאת לעיריה לרשום את הקטנים לקיטנה. תודה מתוקה

למעלה