צהרים ומה מכינים?

g a n i

New member
קינואה סטייל אשת הספר (שוס!)

וקציצות דגים מהמקפיא עם רוטב כורכום-סלרי-זיתים. ד"א, אתמול הכנתי נתחי עוף ברוטב ברביקיו ע"פ התוכנית "בישול ב-30 דק'" (איזה כיף שהגורה בדיוק דרשה לינוק, נחתתי על התכנית בפוקס
). לא שאני באמת מאמינה שטריק - מוצלח ככל שיהיה - יכול להחליף את הטעם של BBQ בבישול איטי, אבל איך אמרה הגדולה? "אמא, הבשר סבבה!"
אם יש מעוניינים, אקליד בשמחה

g a n i

New member
../images/Emo92.gifנתחי עוף ברוטב ברביקיו

חולטים חזות עוף בציר עוף + 1/2 בקבוק בירה כ-5 דק' מכל צד ומוציאים מערבבים בקערה 4 כפות רסק עגבניות, 2 כפות תבלין לגריל, 3 כפות סוכר חום ומעט רוטב טובסקו. חותכים את הנתחים באלכסון ובקערת הרוטב מפרקים עם שני מזלגות (אני השארתי כנתחים, נראה אסטטי יותר) מוסיפים מעט מנוזלי הבישול עד לסמיכות הרצויה. מטגנים מעט בצל ושום ושופכים את התערובת פנימה לבעבוע קל. מגישים בלחמניות עם מלפפונים חמוצים, ויתר הבירה ליד
אני: השתמשתי ברוטב BBQ שהיה בבית. וויתרתי על טיגון הבצל, רק החזרתי לסיר לחימום ואיחוד. הוספתי מיונז לסנדוויץ'. הגשתי לילדים מעל פסטה. ללא ספק מתכון שיחזור להתארח על שולחננו

g a n i

New member
מאוד דומה למקרוני אשת הספר../images/Emo13.gif

קינואה ובצל מטוגנים במעט שמן זית (פחות זמן מהפסטה כי זה נשרף בקלות). תיבלתי במל"פ וכמון. לערבב כל הזמן. הוספתי ציר עוף רותח ובישלתי עד שנספג והקינואה התרככה, כיסיתי רק לקראת הסוף. הגשתי עם קוביות עגבניה טריה, אפשר כמובן בפני עצמו.

למעלה