צהרים ומה אוכלים

ady18

Well-known member
צהרים ומה אוכלים

אצלי דג סול+תפוחי אדמה עם גזר\פירגה ואצלכם? תפוחי אדמה גזר גמדי ובצלים במיקרו - בצ'יק ומה זה טעיםםםםם. מקור:פירגה שמים בניילון רגיל: 3 תפוחי אדמה חתוכים כמו לצ'יפס-אבל עבה 2 כוסות גזר גמדי בצל פרוס דק רוטב צ'ילי פפריקה קורט קינמון כמון גריל עוף פלפל שחור מלח או מרק בצל 2 פרוסות שום לערבב בתוך השקית (עם השקית) לשים את השקית בתוך קערה למיקרו להפעיל 8 דקות. להוציא מהשקית לתוך הקערה ולהגיש. יאמי.

Y A E L I 37

New member
צהריים טובים לך עדי יש לי שאלה

פירגה מיכל ואילנית פרסמו היום ואתמול דברים חדשים. אם את איתנו כאן את אמורה לדעת שזה פורום מפרגן ותומך. למה את אף פעם לא מרימה כפפה ומפרגנת? זה לא עולה כסף. חישבי על זה כי זה די תסכל שאת פוסחת על השרשורים באופן שיטתי.

Y A E L I 37

New member
אני מחכה לתשובה ממך ../images/Emo88.gif

זה לא פייר שנשים כאן מתאמצות ומצלמות ואת לא מפרגנת אף פעם. אז למה את כאן? כל יום מ 11 בבוקר את שואלת מה אוכלים? וכל שבת ב 4 אחרהצהריים את מגרשת את השבת וכותבת שבוע טוב.והשבת בכלל יוצאת ב 7 וחצי]. אז מה הקטע?

אולי

היא לא חושבת שמה שהן מכינות כזה מדהים? יש פה איזה חוק שמחייב להגיב על כל הודעה? מה זאת התוקפנות הזאת? ואיפה הפירגון שלך סתם לאנשים שמסתובבים פה בפורום??

Y A E L I 37

New member
אני אענה לך

לא יכול להיות שהיא מעל שנה כאן ושום דבר לא ניראה לה. ולגבי שאלתך השניה אז אני חביבה על כולם, גם על החדשים, כנסי לארכיו ותראי כמה אני מפרגנת... תוקפנית? ממש לא.....

Y A E L I 37

New member
אני מחכה ../images/Emo10.gif

חברה../images/Emo2.gif

אני מבקשת מכולם להירגע. זה בסה"כ אינטרנט וקחו את זה בפרופורציות הנכונות. אני מאוד מבקשת לחזור לגלישה רגועה (על אף שהמצב ממש לא רגוע) בדיוק כמו שהפורום שלנו היה מאז ומתמיד.

Y A E L I 37

New member
אני אשתדל להרגע אבל תודי שזה

מקומם .... אנשים כאן טורחים ומצלמים ומביאים דברים נהדרים והיא מתעלמת. אני בטוחה שזה מקומם את כולם וכולם שותקים...

אלהלי

New member
סליחה ממש הגזמת ..

המון פעמים אני קוראת על משהו טעים ולא מפרגנת באותו רגע או בכלל. אני בוחרת לפרגן אחרי שאני מכינה\ נעזרת ולפעמים במסר. איפה כתוב בחוקי הפורום איך מתי ולמי לפרגן .. ואם את כבר כלכך נחמדה ואולי מפרגנת לחברותייך .. , אישית את היחידה ששאלתי אותה משהו מהפורום גם במסר (לא זכור לי מה) ולא טרחת לענות לי כי אנחנו לא מכירות אני חדשה וכו.. אז נחמדונת המתח אצל כולנו גבוה ותניחי לאנשים.

Y A E L I 37

New member
לא זכור לי שקבלתי ממך מסר

אני נמצאת כעת בתיבת המסרים וממש לא רואה מסר ממך. אולי לא לחצת על שלח? בכ"א אני יודעת על מה אני מדברת. תאניני לי שאני לא קטנונית אבל היא מרגיזה. אני מדברת בשמי ובשם מס' גולשות . הדיון הסתיים ========= סיימתי את הנושא לבקשת שוש=========

יעלי מתוקה

מפעם לפעם ישנם דברים קטנים מקוממים שבהחלט חייבים בהערה. על אף שאת ועוד כמה כמוך צודקות, אני מאוד מבקשת לעבור לסדר היום ולא להינעל על פרטי פרטים. תודה חמודה על ההבנה

למעלה