צהרים ומה אוכלים?

ady18

Well-known member
צהרים ומה אוכלים?

אצלי קציצות טונה+מגדרה מאש ואצלכם? מתכון: מג'דרה מאורז מלא ומאש רכיבים: 1 כוס מש (להשיג בחנויות התבלינים ובבתי הטבע) 1 כוס אורז (רצוי מלא) 2 כוסות מים 1/2 בצל גדול 2 כפות שמן 1/2 כפית כמון מלח, פלפל המלצה: מעט קינמון אופן הכנה: משרים את המש במים רותחים למשך 1/4 שעה. מאדים את הבצל בשמן עד להזהבתו מוסיפים את המש ומאדים עוד 5 דקות מוסיפים אורז מלא שטוף, מים ותבלינים מבשלים בסיר מכוסה עד שהאורז נראה מוכן. מומלץ להגיש בצירוף סלט ירקות גדול. הערות: להכנת מג`דרה מעדשים, יש להחליף את המש בעדשים ירוקים. אפשר גם עם כוסמת במקום האורז.

kalah

New member
הדלקת אותי על המג'דרה. שאלה-

אני אכין בערב. האם ניתן להשתמש בעדשים אדומות? מה טעמו של מאש?

איך מכינים קציצות טונה?

אני ניסיתי לקחת קופסת שימורים אחת של טונה עם ביצה ופירורי לחם ולא הייתה התלהבות בבית...

pirge

New member
כדורי טונה עם או בלי רוטב

09:27 | 07/12/05 קציצות טונה ברוטב אדום ו pirge ו קציצות טונה ברוטב אדום - בהשראה שלכם והקומפלימנטים הרבים לקציצות הטחון שלי. אני מקווה שאתם וילדכם תאהבו אותם. מקור:פירגה 2 קופסאות טונה מסוננות ומפוררות היטב היטב. 4\1 כוס קמח מצה או פירורי לחם 2 ביצים טרופות פטרוזיליה קצוצה בצל מגורר מלח פלפל שחור לערבב היטב. ליצור קציצות ולטגן ב-2-3 כפות שמן מ-2 הצדדים. רוטב: לטגן 2 בצלים קצוצים דק ולהזהיב. להוסיף 2 כפות סילאן כף פפריקה מתוקה כף אבקת מרק עוף כף או שתיים קטשופ להוסיף 3 כוסות מים רותחים ולערבב. להרתיח ולטעום ולהוסיף מלח ופלפל. לטעום ולשפר טעם. לצמצם את הרוטב לחצי לפני שמכניסים את הקציצות.

למעלה