צהרים במנטינה

ו שתי

New member
צהרים במנטינה

הדוחק באיקאה גרר ויתור על העמידה בתורים האינסופיים במסעדה שלהם, וכך הגחנו החוצה, שתי נשים ונערה על סף גיל ההתבגרות למנטינה, בתחם "טיב-טעם" הסמוך. מחירי העסקיות מפתים, התפריט מגוון, העיצוב לא רע (וונאבי מסעדה אינית, עם כיור מואר מלמטה. מי צריך את כל העיצוב הזה בשירותים?) והשירות סביר. לראשונות:
פטה כבדים עם שי משולשי צנים, וריבת אגסים ביין. המלצרית אמרה שזו התמחות המטבח, ואכן- מנה טובה מאד.
חציל ביוגורט: טעים, רק חבל שהחציל שלי הכיל המון גלעינים, על חשבון הבשר... למעט זה, אין לי תלונות. היה ממש טוב. לעיקריות:
חזה עוף בגריל, עם פירה: החזה היה עסיסי, מתובל ורך. הסועדת ציינה לחיוב גם את הפירה
המבוגר מדיום, עסיסי, טעים, נדיב, לצד שעועית ירוקה, שנחמד היה לו היו מאדים אותה עוד חצי דקה. בפינת הנוער, היו התלבטויות רבות. הוזמנו בסוף לחם הבית, לחם לבן נחמד בצורת פטריה, עם חמאה, והום פרייז, קוביות תפ"א שבושלו וטוגנו, וצופו ברוטב צ'ילי. היה חריף, הוחזרלמטבח, ובמעמד החשבון, כשהזכרנו שלא אכלנו, זוכינו. העסקית כוללת שתיה קרה, מנה ראשונה ומנה עיקרית, אוכל טעים, כמויות נדיבות, מבחר מנות והמחיר נע בין 40-45 ש"ח לעסקית. מחיר מצחיק. בערב שבנו לאיקאה במטרה להשלים קניות. רק משוגע נכנס לאיקאה פעמיים ביום, באוגוסט, בסייל.

ssyוM

New member
חיכיתי לביקורת הזו ../images/Emo13.gif

גם אנחנו אהבנו את המקום ...לבטח נשוב

ו שתי

New member
בוקר בעלמה גרין

כל שבוע אני נפגשת עם קולגה ללימודים לקפה שנמשך נצח. הבוקר החלטנו שקצת נמאס מהשקשוקה השכונתית שלה (קנקפה), וצעדנו את כ-ל 600 המטרים לצד השני של השכונה הכי צפונית בהגדרה, עם הכי הרבה דוגמניות לשעבר שנשואות לכדורגלני עבר שהם אנשי עסקים בהווה, אפילו יותר מגימל. עלמה גרין. חמישה שולחנות בחוץ, שלושה מוצלים, ושניים לא ממש, עוד שלושה שולחנות בפנים. ממש צמודה למעדניה של קולין גילון. ארוחת הבוקר מאד נדיבה בעלמה גרין: שתי ביצים, או שקשוקה משתי ביצים, סלט ירקות עם גבינה בולגרית, לחם משובח (קמח מלא ודגנים, כפרי ולחם שוקולד, כולם אפית "ארטיזן" טריים ביותר), חמאה, ריבה ביתית, שני מטבלים בלתי מזוהים וסלט טונה. קפה ושתיה קרה. 38 ש"ח. חלקנו ארוחת בוקר אחת. ביצה מקושקשת, עם טעם של הילדות. לא יבש, לא שרוף, לא חי. סלט טרי-טרי, סלטונה טוב, לחם טוב (כבר אמרתי). רק הקפה הקר היה חלשלוש לי. יותר שווה מהאקס שכונתית שלי, שעברה מתחית פנים, ומאז ארוחת הבוקר שלה מאכזבת במקצת, ובעיקר מצריכה דיאטה אח"כ.

smartblonda

New member
../images/Emo13.gifנשמע מעולה../images/Emo127.gif

במיוחד העיקריות שקולעות בול לטעמינו
ואם באיקאה עסקינן ,משום מה 2 ביקורים במקום הספיקו לי ,לא אוהבת את הדוחק והמחירים לא זולים במיוחד(בהקשר לפריטים שרציתי לרכוש).

ו שתי

New member
חזרתי, מגובה בכח עזר

שדווקא התנהג למופת. עכשיו יש לנו אור מעל לדלת הכניסה, ואהיל בחדר של הילדה, וחור ענק בתקציב.

smartblonda

New member
../images/Emo6.gif זה בדר"כ מה שקורה שהולכים

למרכז קניות מסוג מסויים-במקרה הזה איקאה-"חור ענק בתקציב" בלשון המעטה,מבינה ומזדהה

Merav B R

New member
גם אנחנו היינו באיקאה היום,

היה רושם שכל החוזרים לצפון עצרו באיקאה להתקף קניות מטורף
בכל מקרה, דווקא מצאנו מה שרצינו, אבל אח"כ, כמובן, סרנו לארקפה לפוקצ'ה סטרקינו מצוינת וצרפתי-שינקין טוב לא פחות...

ננה f

New member
טוב נו.המלחמה משפיעה בכל מיני צורות

על כל מיני אנשים. חלק רצים להבטיח את הדור הבא
, חלק נשטפים בקדחת קניות
וחלק נהיים נורא נורא רעבים
. פסיכולוגיה של אבולוציה. לך תבין

ו שתי

New member
נהפוכו, זה הולך אחלה ביחד:

קודם מבטיחים, אח"כ חשים רעב, אח"כ נתקפים תאוות קינון וקניות. אם רק החיים היו כ"כ פשוטים.

lavendula

New member
הייתי לפני חודש

עוד לא היו עיסקיות. אכלתי טבעות קלמרי בבלילה, וחברתי הזמינה שיפודי פרגית. לשתינו היה מאוד נחמד. סוף סוף נוספה אופציה נחמדה בסביבה, עם תפריט בהחלט מגוון. יש גם חדר פרטי, אבל הוא די קטן וקלוסטרופובי לטעמי. בחוץ סידרו דק חביב, אבל לא מושך אותי לשבת בתוך... מגרש החניה של טיב טעם!

למעלה