צהריי יום שני!

dragonit12

New member
צהריי יום שני!

איזה מבול
אני אוהבת
מה שלומכן? קפאתן היום? עשיתם משו מיוחד? השלימו:{אבל תתפרעו בבקשה!} טיפה ועוד.. רעמים וברקים בליל.... מים מים מים... טוב,אז אני לא מקורית>< ולא הולך לי. תסלחו לי?
המשך יומהנה!

hili2006

New member
מתתי מחום!

הוצאתי סוודר מהארון שהוא ממש חם ומתתי מחום.. כל שניה הורדתי ולבשתי הורדתי ולבשתי הממ השלמות?.. טיפה ועוד.. טיפה? רעמים וברקים בליל.... חורף קר מים מים מים... מים בששון?... חח תסלחו לי?

ronpos

New member
להלהלהלה אני אוהבת גשם להלהלהלה

מה שלומכן? הכל טוב קפאתן היום?לא ;; עשיתם משו מיוחד?היה גשם, אבל תמיד שהיינו בכיתה
... היום שלא עשינו כלום 8 שעות! חוץ משעה אנגלית ושעה מת'.. זה הכלל.. אוףף חיים קשים;; השלימו:{אבל תתפרעו בבקשה!} טיפה ועוד.. טיפה רעמים וברקים בליל.... חורף קר, לא נשמעים תמיד אותו הדבר (הכבש ה-16 P:) מים מים מים... בששון D: טוב,אז אני לא מקורית>< ולא הולך לי. תסלחו לי? כה

Swap Meet

New member
יום ארוך../images/Emo178.gif../images/Emo54.gif

למדתי היום 5 שעות וכשחזרתי הביתה היה גשם.... ב-4 הלכתי עם חברה להטרים למלחמה בסרטן וב-6 היה לי מודרני וב-7 וחצי היה לי קלאסי עד 9 וחצי ועליתי על פוינט(יעני, שעולים על האצבעות בבלט) היה כואב אבל כל כך כיף

hadarinke

New member
בלבולי ביצים ללא תכלית(?)

מה שלומכן?אחלה[= קפאתן היום?כן! באתי עם בגדים קצרים>< עשיתם משו מיוחד?הייתי ביומולדת של חברה שלי בקפה ג'ו השלימו:{אבל תתפרעו בבקשה!} טיפה ועוד..טיפה זה לא טיפה, טיפה ועוד טיפה זה טיפותיים? רעמים וברקים בליל....סגריר מים מים מים...בקבוק נפל עלי מהשמיים

למעלה