צהריים=]

צהרייים טוביםם:]]../images/Emo110.gif

היהה לי אחלה יום האמת:] הלוואי שימשיך ככה.. התקבלתי לאולימפיאדה למתמטיקה ואני הולכת.. אני לאדעת עוד מתי וכל זה.. כנראה מחררר נדעע.. מחר אין לי שעתת אפס:] איך אני שמחה
התבטלוו לנו המוני שעותה שבוווע.. יומטטטווב

צהריים גרועיםםם../images/Emo10.gif ../images/Emo205.gif

יש לי מחר מבחן בערבית
ואני לא יודעת כלווום
והמורה שלנו לערבית בהיריון בחודש השמיני אז הלוואי שיהיו לה מירים והיא תצטרך לעשות לידה מוקדמתתת
אוווווף, אני שונאת ערביתתתתתתת

נישארתי בבית.............

הלכתי לחברה שלי הייתי חולה חזרתי לבית מתה מכאבים!!!!!!!!1 איך כיף בלי בי"ס מעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעפן!

היה לי היום 6 שעות חופשיותתתתתת../images/Emo70.gif

גאדדד למה באתי היום בכלל?!?! וגם היינו צריכים להתחיל ב 10 ... בקיצר באתי רק ל שעתיים אחרונות מתמטיקה .. שגם זה יכולנו להשתחרר .. אוף מעצבןןן

יעל 13

New member
ערבבבבבב

היה לי יום יחסית בסדר... היום לי שעתיים ביולוגיה...שלא ממש למדתי... אחר כך אנגלית...והייתי בחזרות...עזרתי להרכיב ריקוד למסיבת סיום... אחר כך עוד שעה בריקודים במקום ספרות... אחר כך עזרתי להכין את הפאורה לטקס יום הזיכרון...ואחר כך היו לי מ1 עד 3 חזרות למסיבת סיום...זוכרים את מירי וסיגלית? הן אמרו שהן לא ידברו היום עם המנהל כי הוא קצת צבני ועוד מעט אני אספר למה ושהן מקוות שהוא ישכח ואם הוא לא ישכח הן ידברו ובנתיים אני משתתפת בהכל... כבר אמרתי שנאי אוהבת אותן?
אה והוא עצבני כי חברה שלי...אז היא והוא לא בדיוק מיודדים
והוא העיף אותה מהבצפר...יענו השעה אותה עד סוף השנה... והיום היא הגיעה לביקור...והוא ראה אותה ואמר לה לצאת והיא לא הקשיבה לו אז היא יצאה וכמובן שהיא באה אליי כי אין לי מספיק צרות גם ככה אני צריכה עוד צרות
אז המנהל שלח חצי מהבצפר שיחפש אותה ויוציא אותה...ואז אחת המורות להיסטוריה ראתה אותה והיא אמרה שכדאי לה לצאת כדי לא להסתבך כי הוא יזמין לה משטרה...אמרתי למורה שאני אטפל שהיא תצא ושהיא רק הולכת להגיד שלום לידיד שלה... איך שהסתובבנו אנחנו שומעות "טוסי מהבצפר הזה!!!!!!!!" הסתובבנו ואת מי אנחנו רואות? נכון
את אדון המנהל
אני ישר אמרתי לה שיש לי מספיק צרות איתו גם בלי הצרות שלה וטסתי משם...והם התחילו לצרוח
בחזרות היה מזה שווהההההההההה תהיה מסיבה כל כך שולטתתתתת!!!! נכון טל?המבמאי...כמו אמרתי שהוא היה בארווזיון?
אז... יש לו קול מדהים!!!!!!!!!!!!! כמה ירדתי על המורות היום
היה יום ממש נחמד יחסית לאתמול... הדס...לא סיימנו את השיחה של אתמול
חשבתי על זה ויש לי עוד מלאאאאא להגיד על זה

יעל 13

New member
אנאעראף...המנהל הזה לא כל כך

שם על חוקים שהוא לא קבע אותם...הוא שם רק על החוקים שלו...

natali2007

New member
ערב טוב!

היום היה לנו 3 שעות מתמטיקה
זה היה כ''כ מתיש ות'אמת לא היה משו מיוחד בביצפר.. רגיל משעמם כזה חחחחח ידיד שליוחברה שלי בטיול שנתי עכשיו! כייףף להםם גם אני רוצה!!!! אני צריה לחכות עוד שבוע וכמה ימים חחחחחחחחחחחחחחחחח יום שני יש לנו טקס של יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל מטעם המחויבות הולך להיות יפה!=] מחר אני מתחילה שעה 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אייזהה כייףףף ליייי!!!!!!!!!!=] פעם ראשונה שלנו חחחחחחח שיהיה ערב מצוין לכולם=]

למעלה