צהריים

barts

New member
צהריים

עוד מעט יגיעו האורחים ואת עומדת במטבח ומערבבת רוטב אחרון. אני שוטף כלים מכין את הכיור לאחרי הארוחה. מביט שמאלה ומופתע לראות אותך בתחתונים בלבד. מתי הורדת את החולצה? "לא רציתי שתתלכלך לי" את מגיבה בחיוך. אני חוזר לכלים אבל זה כבר מאוחר מידי. כמה פעמים אמרתי לך שאני לא עומד בפני הגוף היפה שלך. שלי. אני סוגר את הברז, לוקח מגבת ומנגב את הידים לאט לאט. מציץ בשעון. מוריד בשקט את התחתונים מהלילה ונצמד אליך. עכשיו את מופתעת. לשניה את מתנגדת, אין זמן. אבל גם בשבילך זה מאוחר מידי. גם התחתונים שלך יורדים. מפשקת רגליים, ונעמדת יחפה על כפות הרגליים שלי, מוכנה עבורי. איך זה שאת כבר רטובה? נכנס במהירות. הבית שכבר מורגל, שומע הפעם אנחות מסוג חדש. תוך כדי זה שאני נכנס ויוצא במהירות, אני חופן את שדייך שלא יגעו בשיש הקר. ואז מטיל אותם מטה נהנה לשמוע מה הקור המפתיע עושה לך. אני מפשק בידי את אחורייך ומתענג על המראה. החום, החיכוך וההפתעה עושים את שלהם ואני מרגיש שעוד קצת אני גומר. מציץ בשעון. יוצא, מסובב אותך ומנחה אותך ללא מילים להתישב על קצה השיש. הרוטב עוד לא מוכן וצריך להזהר לא לבלגן. כורע על הברכיים ונעלם בין רגלייך. הדגדגן הנפוח שלך נענע ללשון שלי ומעביר מסרים של אנחות ישנות. החפוז משפיע גם עלייך ואת גומרת בקול. אני נעמד וחוזר פנימה. עוד כמה תנועות חזקות וגם אני גומר. את לא אוהבת לנשק אותי עם הטעם שלך אז את מקבלת שתי נשיקות, אחת בכל שד. ממהרים צוחקים למקלחת. מתלבשים סמוקים קצרי נשימה. צלצול בדלת. את מתנצלת שיש עוד דבר קטן שאת צריכה להשלים, ואני מחייך כי נשארו עוד כמה כלים בכיור.

כל הכבוד

אינטימיות בהתגלמותה, וכתיבה מקסימה

barts

New member
תודה

ממש התכוונתי לאינטימיות, אני שמח שיצא לי. תודה.

dAHarma

New member
היה טעים בסוף?

כתיבה נהדרת. אהבתי מאוד. סחטיין על שיתוף הפעולה של הבחורה. אני לא הייתי מסכימה :) חח

אהבתי...מראה על זוגיות טובה לדעתי....

אצלי מיקרים כאלו נשארים רק בגדר פנטזיה לצערי.... היא לא מאוהבי החפוזים...

למעלה